- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.321
yaa yok çaydaşım olması imkansız yaniiAaa yoksa
Hımm kuskuslu daha güzel olur diyorsun yani? Bulgurlu da kısır gibi yani.
Ogkkkkkkk Yaaabencede gülomm özellikle tam pişmiş yiyoruz
onların içi kurt dolu mübarek
Şimdilik öyle olsun bakalım canım ama gözüm üstündeyaa yok çaydaşım olması imkansız yanii
uzun zamandır yemedim ondandır özlemişimdir bence
ben kuskuslu diyorum boncuğumm
neyse şimdi hamilesin kapayak bu konuyu miden bulanmasınOgkkkkkkk Yaaa
Ksjsjhdjsjnshja
ay başı regl olunca haber vercem çaydaşımŞimdilik öyle olsun bakalım canım ama gözüm üstünde
Bugün çok halsizim imzosum ondan sanirmneyse şimdi hamilesin kapayak bu konuyu miden bulanmasın
Canım şimdi okudum da yıldız şehriye li daha iyi yazıyor ne dersin. K Kendinisevenbirii bebişim sence?yaa yok çaydaşım olması imkansız yanii
uzun zamandır yemedim ondandır özlemişimdir bence
ben kuskuslu diyorum boncuğumm
hamileliğin son anlarında öyle oluyo normalde gülom benimde oluyodu Rabbim bi avazda kurtarsın sağ salim inşallah fıstığımBugün çok halsizim imzosum ondan sanirm
Uyandığımdan beri kasık ağrısı çekiyorum yürürken falan
oda olur görüntüsüde çok hoş olur hemCanım şimdi okudum da yıldız şehriye li daha iyi yazıyor ne dersin. K Kendinisevenbirii bebişim sence?
Yaa bak bi an benim de canım çekti şimdi yayaa of offf nasıl çekti canımm bu şalgamlı mısırlı turşulu salatayı kuskuslada yapıyelaaa çok güzel oluyo
Canım malzemeler hepsinin aynı oluyor zaten geneldeCanım şimdi okudum da yıldız şehriye li daha iyi yazıyor ne dersin. K Kendinisevenbirii bebişim sence?
Yıldız şehriyeli yaparsam şalgamsız mı yapayımYaa bak bi an benim de canım çekti şimdi ya
Canım malzemeler hepsinin aynı oluyor zaten geneldeyani turşusu,mısırı,yesillligi vs hepsine giriyor salataların,sadece ana malzeme degisiyor. ister şehriyeli ister bulgurlu ister kuskuslu hepsi de güzel oluyor bana göre,bazen de tavuk konuluyor bazisina,sadece bulgur salatasını şalgamlı yapıyorlar onun rengi şahane oluyor o yüzden ben onu daha çok yapıyorum misafirime diğerleri normal zaten salgamsiz. Sen bilirsin tabi yine hepside güzel dediğim gibi
Yıldız şehriyeli olanı mi canım?Yıldız şehriyeli yaparsam şalgamsız mı yapayım
Ben baktım da gözüme hoş gelen olmadı sen yaptığının tarifini atar mısın?
Amin ins nurosummmhamileliğin son anlarında öyle oluyo normalde gülom benimde oluyodu Rabbim bi avazda kurtarsın sağ salim inşallah fıstığım
Bitanemmmmm hoşgeldin aşkoooğgggggoooooğgğooommmCanımmm diloşummmmm
Aşkımm hepsini cevaplayacağımmBitanemmmmm hoşgeldin aşkoooğgggggoooooğgğooommm
Ozledimmmm voooooo seniiii
Naptinn balimmmm nasıl geçti zamnin sana yazdıklarımızi okudun mu ordananağannn evinden kocağannn evine döndü mü fıstığimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?