Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa of offf nasıl çekti canımm bu şalgamlı mısırlı turşulu salatayı kuskuslada yapıyelaaa çok güzel oluyo
Yaa bak bi an benim de canım çekti şimdi ya
Canım şimdi okudum da yıldız şehriye li daha iyi yazıyor ne dersin. K Kendinisevenbirii bebişim sence?
Canım malzemeler hepsinin aynı oluyor zaten genelde yani turşusu,mısırı,yesillligi vs hepsine giriyor salataların,sadece ana malzeme degisiyor. ister şehriyeli ister bulgurlu ister kuskuslu hepsi de güzel oluyor bana göre,bazen de tavuk konuluyor bazisina,sadece bulgur salatasını şalgamlı yapıyorlar onun rengi şahane oluyor o yüzden ben onu daha çok yapıyorum misafirime diğerleri normal zaten salgamsiz. Sen bilirsin tabi yine hepside güzel dediğim gibi

Yıldız şehriyeli yaparsam şalgamsız mı yapayım
Ben baktım da gözüme hoş gelen olmadı sen yaptığının tarifini atar mısın?

Yıldız şehriyeli yaparsam şalgamsız mı yapayım
Ben baktım da gözüme hoş gelen olmadı sen yaptığının tarifini atar mısın?
Yıldız şehriyeli olanı mi canım?

Ben Yıldız şehriyeli salatayı tavuklu yaparım hep,o yüzden önce tavuk goguslerini haşlarım sonra o tavuk suyunun üzerine biraz daha su ekleyip sehriyeleri de haslarim o suyla,kavurmayi sevmediğim için sadece haşlayarak yaparım canım.o soğurken bı yandan garnitür,mısır,turşu ve yeşillikleri hazırlarım hepsini katar karistiririm didikledigim tavukları da katıp en son limon zeytinyağı nar ekşisi,tuz biraz pulbiber de katar bitiririm
Şalgamlı hiç yapmadım bunu nasıl olur bilmem sadece bulgur salatasını şalgamlı yaparim

Canımmm diloşummmmm
Bitanemmmmm hoşgeldin aşkoooğgggggoooooğgğooommm
Ozledimmmm voooooo seniiii
Naptinn balimmmm nasıl geçti zamnin sana yazdıklarımızi okudun mu ordan anağannn evinden kocağannn evine döndü mü fıstığimmm

Aşkımm hepsini cevaplayacağımm onun haricinde neden ban yediğimi tabi bu sürede düşündüklerimi de kaleme dökeceğim toplu bir cevap olarak az sonra bir post bırakacağımmm umarım herkeşşşşşlerrr okur gerek topik içindekilerrrr gerek topikkk dışındakilerrrr birazcık kin nefret kusayımmm daaaa rahatlayayım diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…