- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.341
Bekliommmm askimmmm ulann naptinn destan mi yazdinnn vooooooooAşkımm hepsini cevaplayacağımmonun haricinde neden ban yediğimi tabi bu sürede düşündüklerimi de kaleme dökeceğim toplu bir cevap olarak az sonra bir post bırakacağımmm umarım herkeşşşşşlerrr okur gerek topik içindekilerrrr gerek topikkk dışındakilerrrr birazcık kin nefret kusayımmm daaaa rahatlayayım diyorum
Büşü donnnn sallioooo bende sütyen sallıyim.bos kalmasın buralaâaaaHOŞGELDİNNNN
Gelecek birazdannn bekleeeBekliommmm askimmmm ulann naptinn destan mi yazdinnn voooooooo
hahahahahBüşü donnnn sallioooo bende sütyen sallıyim.bos kalmasın buralaâaaa
dök içini patilimmmmmm bekliyorummHoşbuldum büşümmmmm
Ben de böyle sohbete dan diye giriyorum amaaayy canım kısırda çektii şimdii
noluyo yeaa herşeyi canım çeker oldu
Saol kuzmmm
Caniimm cok tesekkur ederim cokKızlar önceliklee siziii çokkkkkk özledimmmm
Valla ban'lı olunca bunu farkettim, zaman geçtikçe daha çok özlüyormuş insan onu da farkettimYazdıklarınızı okudum, takip ettim Beni etiketleyenler, gel artık diyenler hepiniziii çokkkkkççaaaa seviyoorummm
Banlı olunca şunu farkettim, bende sevdirmişim kendimiyoksa merak edip etiket etmezdiniz herhaldeee diye düşünüyorummm
Öncelikle @Yasnaz hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla kat kat artsınnn değerlerinnn
Onun haricinde eve dönüp dönmediğimi merak eden arkadaşlar eve geldim, dün akşam eşim işyerinden gelip aldı beniBarıştık..
Evettttt gelelim neden ban yediğimeee
Malumunuz bir konu üzerinde her zaman ki gibi çenemi tutamadım, verdim.. veriştirdim :)
Tabi olayı çok yanlış anlayan, algılayan arkadaşlar oldu ortam gerilince hali ile bende gerildim! Olay sosyal medya da olan fotoğrafların hepsi sahte, mıç mıç ilişkiler diye.. Biri diyor ki benim böyle tanıdğm vardı karısını aldatıyormuş biri diyor ki ben bu tarz insanlara acıyarak bakıyorum ama benim sevgilim atıyor çünkü beni çok seviyor çünkü o ünlü çünkü hayranları merak ederherkes görsün istiyor yani kafalar pırıl pırıllll anlayacağınız
İnsanların söyledikleri birbirini tutmayınca bende nasıl bir kafa yaşadığını merak ettiğimden dolayı işi dalgaya vurdum ve konu benim cahilliğime kadar gelditabi bu cahillikle ilgili yorumlar KK da ki bazı kişilerin işine gelmiş olacak ki her yorumu fırsat bilip like like durumuna getirmiş sonradan gördüm tabiii
Halbukiii beyinler o kadar küçük kiii neyi nasıl algılayacaklarını, algılayamadılar bile .. Sorsan alnı secdeden kalkmaz, ama içi pislik doluu :) insan(cıklar) topluluğu.. Evliliklerini sadece evde temizlik yapmak, yemek yapmak, çocuk bakmaktan ibaret olduğunu düşünen ruhsuz insanlar...
Eşi 1 hafta sonu bir otelde rezervasyn yapsa, tatil hediye etse zevkten dört köşe olacak paylaşımlara doyamayacak insanlar, bu tarz olayların mıçmıç olduğunu idda ediyorr.. ve sırf bu durumdan dolayı yapan adamların eşlerini KISKANIYORLAR. Net .
Ben eşimle sosyal medyam da fotoğraf paylaşabilirim, ben kahvaltıya gittiğimde eşimle resim çekinip sosyal medyaya koyabilirim, çünkü benim sosyal medyam ! değil mi ? Yani bunu yapan insanların genelinin mutsuz olduğunu ifade ettiler bende bu yargıyı kırmaya calıstım.. eski kocam hiç paylaşmazdı ben seni seviyrum derdi bakın fotoğraf paylaşmazdıyani bu karakter meselesii..
Fotoğraf paylaşıyorlar, mıçmıç ilişki yaşıyorlar ama evde kavga ediyorlar diyoo
ulan ne olacaktııı, ne bekliyorsunuz dimi ? Tabiki de kavga edeceğim kavga olmadan ilişki olur mu ? ya da nerede kavga edeceğim sosyal medyada mı ??
Herkes kendi doğrusunu diretmeye calısıyordu, ama olmuyordu
Beni az çok tanıdınız ben normalde ne isem, burada da oyum.. ne eksik ne fazla .
Her zaman netim, lafımı da hiç bir zaman esirgemedim. Esirgemem de .
Söyleyeceklerim bu kadar, teşekkürler
benim canım patilimm 1 gün öncesinde de ben banlıydım insan gerçekten çok özlüyor alıştırmışız kendimizi anacım yapcak bişey yok KK bağımlısıyızKızlar önceliklee siziii çokkkkkk özledimmmm
Valla ban'lı olunca bunu farkettim, zaman geçtikçe daha çok özlüyormuş insan onu da farkettimYazdıklarınızı okudum, takip ettim Beni etiketleyenler, gel artık diyenler hepiniziii çokkkkkççaaaa seviyoorummm
Banlı olunca şunu farkettim, bende sevdirmişim kendimiyoksa merak edip etiket etmezdiniz herhaldeee diye düşünüyorummm
Öncelikle @Yasnaz hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla kat kat artsınnn değerlerinnn
Onun haricinde eve dönüp dönmediğimi merak eden arkadaşlar eve geldim, dün akşam eşim işyerinden gelip aldı beniBarıştık..
Malumunuz bir konu üzerinde her zaman ki gibi çenemi tutamadım, verdim.. veriştirdim :)
Tabi olayı çok yanlış anlayan, algılayan arkadaşlar oldu ortam gerilince hali ile bende gerildim! Olay sosyal medya da olan fotoğrafların hepsi sahte, mıç mıç ilişkiler diye.. Biri diyor ki benim böyle tanıdğm vardı karısını aldatıyormuş biri diyor ki ben bu tarz insanlara acıyarak bakıyorum ama benim sevgilim atıyor çünkü beni çok seviyor çünkü o ünlü çünkü hayranları merak ederherkes görsün istiyor yani kafalar pırıl pırıllll anlayacağınız
İnsanların söyledikleri birbirini tutmayınca bende nasıl bir kafa yaşadığını merak ettiğimden dolayı işi dalgaya vurdum ve konu benim cahilliğime kadar gelditabi bu cahillikle ilgili yorumlar KK da ki bazı kişilerin işine gelmiş olacak ki her yorumu fırsat bilip like like durumuna getirmiş sonradan gördüm tabiii
Halbukiii beyinler o kadar küçük kiii neyi nasıl algılayacaklarını, algılayamadılar bile .. Sorsan alnı secdeden kalkmaz, ama içi pislik doluu :) insan(cıklar) topluluğu.. Evliliklerini sadece evde temizlik yapmak, yemek yapmak, çocuk bakmaktan ibaret olduğunu düşünen ruhsuz insanlar...
Eşi 1 hafta sonu bir otelde rezervasyn yapsa, tatil hediye etse zevkten dört köşe olacak paylaşımlara doyamayacak insanlar, bu tarz olayların mıçmıç olduğunu idda ediyorr.. ve sırf bu durumdan dolayı bu tarz evlilikleri mıç mıç buluyorlar ve KISKANIYORLAR. Net .
Ben eşimle sosyal medyam da fotoğraf paylaşabilirim, ben kahvaltıya gittiğimde eşimle resim çekinip sosyal medyaya koyabilirim, çünkü benim sosyal medyam ! değil mi ? Yani bunu yapan insanların genelinin mutsuz olduğunu ifade ettiler bende bu yargıyı kırmaya calıstım.. eski kocam hiç paylaşmazdı ben seni seviyrum derdi bakın fotoğraf paylaşmazdıyani bu karakter meselesii..
ulan ne olacaktııı, ne bekliyorsunuz dimi ? Tabiki de kavga edeceğim kavga olmadan ilişki olur mu ? ya da nerede kavga edeceğim sosyal medyada mı ??
Beni az çok tanıdınız ben normalde ne isem, burada da oyum.. ne eksik ne fazla .
Seni dinledigimiz için bize teşekkür ettinKızlar önceliklee siziii çokkkkkk özledimmmm
Eşi 1 hafta sonu bir otelde rezervasyn yapsa, tatil hediye etse zevkten dört köşe olacak paylaşımlara doyamayacak insanlar, bu tarz olayların mıçmıç olduğunu idda ediyorr.. ve sırf bu durumdan dolayı bu tarz evlilikleri mıç mıç buluyorlar ve KISKANIYORLAR. Net .
Yani insanlar da öyle bir algı var kiii..benim canım patilimm 1 gün öncesinde de ben banlıydım insan gerçekten çok özlüyor alıştırmışız kendimizi anacım yapcak bişey yok KK bağımlısıyız
ya o insanlara yapacak yorumum bile yok.. biz doğrucu olduğumuz için çenemizi tutamıyoruz orası ayrı amaann şimdi bişey diycem yine banlancam boşverelim en iyisi
Seni çok seviyommSeni dinledigimiz için bize teşekkür ettin
Evet burda seni özledik yokluğun çok belliydi bir daha chaillerle savaşa girme
Dediğin gbi karaktwr meselesi bu koymak isteyen koyar koymak istemeyen koymaz
Her koyan aldatıyor her koymayan aldatmiyor diye bir mantık yok bana göre sen çok güzel söylemişsin zaten boşver bdv yi :)
ay kime ne kim ne koyuyorsa ayrıca ne alaka aldatmaklaYani insanlar da öyle bir algı var kiii..
Eşler birbirinin fotosunu atıyorsa, ya da ne bileyim gittiği yediği içtiği şeyleri paylaşıyorsa çok mıç mıç ve kesin aldatıyor
ulan benim eski eşim hiç paylaşmazdı, hayatm sevmiyormm yeaaaa ama seni çok seviyorum yani bunla bağdaştırma derdi evet çok seviyormuş gördük
Yani bu cok normal bir davranış bunu dramatize etmenin anlamı yok, kocam çiçek gönderir paylaşırım, kocamla kahvaltıya gderim paylaşırım kocam hediye alır, kalp koyar paylaşırım.. kavgada ederim.
Yani neden gerçekten çok ilginç ya
Ooff yaa valla eve gitsem yapicam ahtdettimBen de böyle sohbete dan diye giriyorum ama
Benim de acayip kısır çekti canım yaa imzoşum nar ekşili filaaan
Anaaamm poncigim gelmişsin oleeeyyySeni çok seviyomm
Hayır bir de öyle bir şey kii ben normal yorum yapıyorumm.. arkadaş diyor ki ben bunu yapanlara acıyarak gülüyorum..ay kime ne kim ne koyuyorsa ayrıca ne alaka aldatmakla
ben koyarım mesela ama eşim çok nadir koyar kişiden kişiye değişir bu
ay manyak bu insanlar kesin yargılı insanları hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?