Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekliommmm askimmmm ulann naptinn destan mi yazdinnn voooooooo

Kızlar önceliklee siziii çokkkkkk özledimmmm
Valla ban'lı olunca bunu farkettim, zaman geçtikçe daha çok özlüyormuş insan onu da farkettim Yazdıklarınızı okudum, takip ettim Beni etiketleyenler, gel artık diyenler hepiniziii çokkkkkççaaaa seviyoorummm

Banlı olunca şunu farkettim, bende sevdirmişim kendimi yoksa merak edip etiket etmezdiniz herhaldeee diye düşünüyorummm

Öncelikle @Yasnaz hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla kat kat artsınnn değerlerinnn

Onun haricinde eve dönüp dönmediğimi merak eden arkadaşlar eve geldim, dün akşam eşim işyerinden gelip aldı beni Barıştık..

Evettttt gelelim neden ban yediğimeee
Malumunuz bir konu üzerinde her zaman ki gibi çenemi tutamadım, verdim.. veriştirdim :)

Tabi olayı çok yanlış anlayan, algılayan arkadaşlar oldu ortam gerilince hali ile bende gerildim! Olay sosyal medya da olan fotoğrafların hepsi sahte, mıç mıç ilişkiler diye.. Biri diyor ki benim böyle tanıdğm vardı karısını aldatıyormuş biri diyor ki ben bu tarz insanlara acıyarak bakıyorum ama benim sevgilim atıyor çünkü beni çok seviyor çünkü o ünlü çünkü hayranları merak eder herkes görsün istiyor yani kafalar pırıl pırıllll anlayacağınız

İnsanların söyledikleri birbirini tutmayınca bende nasıl bir kafa yaşadığını merak ettiğimden dolayı işi dalgaya vurdum ve konu benim cahilliğime kadar geldi tabi bu cahillikle ilgili yorumlar KK da ki bazı kişilerin işine gelmiş olacak ki her yorumu fırsat bilip like like durumuna getirmiş sonradan gördüm tabiii

Halbukiii beyinler o kadar küçük kiii neyi nasıl algılayacaklarını, algılayamadılar bile .. Sorsan alnı secdeden kalkmaz, ama içi pislik doluu :) insan(cıklar) topluluğu.. Evliliklerini sadece evde temizlik yapmak, yemek yapmak, çocuk bakmaktan ibaret olduğunu düşünen ruhsuz insanlar...

Eşi 1 hafta sonu bir otelde rezervasyn yapsa, tatil hediye etse zevkten dört köşe olacak paylaşımlara doyamayacak insanlar, bu tarz olayların mıçmıç olduğunu idda ediyorr.. ve sırf bu durumdan dolayı bu tarz evlilikleri mıç mıç buluyorlar ve KISKANIYORLAR. Net .

Ben eşimle sosyal medyam da fotoğraf paylaşabilirim, ben kahvaltıya gittiğimde eşimle resim çekinip sosyal medyaya koyabilirim, çünkü benim sosyal medyam ! değil mi ? Yani bunu yapan insanların genelinin mutsuz olduğunu ifade ettiler bende bu yargıyı kırmaya calıstım.. eski kocam hiç paylaşmazdı ben seni seviyrum derdi bakın fotoğraf paylaşmazdı yani bu karakter meselesii..

Fotoğraf paylaşıyorlar, mıçmıç ilişki yaşıyorlar ama evde kavga ediyorlar diyoo
ulan ne olacaktııı, ne bekliyorsunuz dimi ? Tabiki de kavga edeceğim kavga olmadan ilişki olur mu ? ya da nerede kavga edeceğim sosyal medyada mı ??

Herkes kendi doğrusunu diretmeye calısıyordu, ama olmuyordu

Beni az çok tanıdınız ben normalde ne isem, burada da oyum.. ne eksik ne fazla .
Her zaman netim, lafımı da hiç bir zaman esirgemedim. Esirgemem de .

Söyleyeceklerim bu kadar, teşekkürler

Caniimm cok tesekkur ederim cok

benim canım patilimm 1 gün öncesinde de ben banlıydım insan gerçekten çok özlüyor alıştırmışız kendimizi anacım yapcak bişey yok KK bağımlısıyız
ya o insanlara yapacak yorumum bile yok.. biz doğrucu olduğumuz için çenemizi tutamıyoruz orası ayrı amaann şimdi bişey diycem yine banlancam boşverelim en iyisi

Seni dinledigimiz için bize teşekkür ettin

Evet burda seni özledik yokluğun çok belliydi bir daha chaillerle savaşa girme

Dediğin gbi karaktwr meselesi bu koymak isteyen koyar koymak istemeyen koymaz

Her koyan aldatıyor her koymayan aldatmiyor diye bir mantık yok bana göre sen çok güzel söylemişsin zaten boşver bdv yi :)

Yani insanlar da öyle bir algı var kiii..
Eşler birbirinin fotosunu atıyorsa, ya da ne bileyim gittiği yediği içtiği şeyleri paylaşıyorsa çok mıç mıç ve kesin aldatıyor

ulan benim eski eşim hiç paylaşmazdı, hayatm sevmiyormm yeaaaa ama seni çok seviyorum yani bunla bağdaştırma derdi evet çok seviyormuş gördük

Yani bu cok normal bir davranış bunu dramatize etmenin anlamı yok, kocam çiçek gönderir paylaşırım, kocamla kahvaltıya gderim paylaşırım kocam hediye alır, kalp koyar paylaşırım.. kavgada ederim.
Yani neden gerçekten çok ilginç ya

Seni çok seviyomm

ay kime ne kim ne koyuyorsa ayrıca ne alaka aldatmakla
ben koyarım mesela ama eşim çok nadir koyar kişiden kişiye değişir bu
ay manyak bu insanlar kesin yargılı insanları hiç sevmem

ay kime ne kim ne koyuyorsa ayrıca ne alaka aldatmakla
ben koyarım mesela ama eşim çok nadir koyar kişiden kişiye değişir bu
ay manyak bu insanlar kesin yargılı insanları hiç sevmem
Hayır bir de öyle bir şey kii ben normal yorum yapıyorumm.. arkadaş diyor ki ben bunu yapanlara acıyarak gülüyorum..

Aama sevgilim koyuyor, çünkü çok seviyor beni, ve herkes görsün istiyor

eeee ????

o zaman sevgiline de acıman lazım insanlar yapınca pis kaka, sevgilin yapınca çok seviyor herkes duysun istiyor bu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…