Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dengesizzzzz

Ponçiğim bizde özledik senii

Yahu ne saçma konu.
Genellemek zaten çok yanlış. Ama ben de katılıyorum sana kıskançlık konusunda.

Ya aslında sosyal medyayı her türlü amaç için kullanan var. Ben mesela gerçekten çok mutlu olduğum anı, bazen üzüldüğüm bi anı paylaşmayı aktif olmayı çok severim. Ama sırf bu insanların saçma düşünceleri yüzünden bazen bişey atarken düşünüyorum.

Aslında kimsenin dediğine bakmamak lazım, hele burdan öyle konuşanların hiç. Amaaan Boşver ama insan tutamıyor vallahi kendini bazı şeylerde.

Yirinn seni yaa boşver onları poncigim bidahada bu topikten dışarı çıkma valla yoklugun çok bellli oluyo

Oyy kişiye çok güldüm ama ben poncigim yaa
Bırak çiçeğim şunları onlara kendi bildikleri yanlışta olsa doğru bisey anlatamazsın..

Kıyamam ya. Az kaldı az daha dayan
Çay şimdi aldım elime senin mesajını gördüm
Alçıda tatlım. Alıştı herhalde kudurup duruyor
Iyi olsunlar da varsn kudursunlar yaa ben smdi dolasip geldik disarda da kahve ictimm...

Oyy kişiye çok güldüm ama ben poncigim yaa
Bırak çiçeğim şunları onlara kendi bildikleri yanlışta olsa doğru bisey anlatamazsın..
Cehalet evet kötü şey, ama insanlar kendi yaptığında sorun görmeyip başkaları yaptığında bunu insanlara acıma durumuna getiriyorsa olay değişir.. Bunu yapan insanlara salak, gerizekalı diyen arkadaş bile çıktı.

Sonra olay bağdaşmayınca acıyorum ama sevglm yapıyor moduna gelince işte fotoğraf atıp yan yana aşkımm seni seviyorum bitanem sözlerine ayar olduklarını ifade ediyorlar.. yanii s.ç... sıvıyorum modu

Biz buna halk arasında kedi uzanamadığı ciğere kaka dermiş diyor ve geçiyoruz telatabikimmm

Ye ekşiyi efsanesi doğru mu diyosun imzoşum
benim ilk 3 ay canım acayip ekşi erik çekiyodu büşüm anlatamam sana çok değişik bi istekti aşerme bu dedim yani başka bişe olamaz ki ama ekşi olucak böyle sulu suluu ki ben ekşiyi hayatta sevmem eriğin bile hani moraranları varya tatlı olanı onları severim tatlıcıyımdır ben sonra geçti mesela şuan olsa yemem yanii

B BUSR4 büşüm bide son 3 ayda deli gibi buz yedim çok garip günlük 12 lik buzluk olurya buzlukta ona koyardım gün içersinde kütür kütür yerdim içim yanıyodu böyle deli gibi zevk alıyodum buz yemekten herkes bana çocuğu hasta ediceksin saçmalama diyodu ama yok yani duramıyodum yemeden çok garipti şimdi eser yok o hallerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…