- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.361
DengesizzzzzHayır bir de öyle bir şey kii ben normal yorum yapıyorumm.. arkadaş diyor ki ben bunu yapanlara acıyarak gülüyorum..
Aama sevgilim koyuyor, çünkü çok seviyor beni, ve herkes görsün istiyor
eeee ????
o zaman sevgiline de acıman lazıminsanlar yapınca pis kaka, sevgilin yapınca çok seviyor herkes duysun istiyor bu mu
Ponçiğim bizde özledik seniiKızlar önceliklee siziii çokkkkkk özledimmmm
Valla ban'lı olunca bunu farkettim, zaman geçtikçe daha çok özlüyormuş insan onu da farkettimYazdıklarınızı okudum, takip ettim Beni etiketleyenler, gel artık diyenler hepiniziii çokkkkkççaaaa seviyoorummm
Banlı olunca şunu farkettim, bende sevdirmişim kendimiyoksa merak edip etiket etmezdiniz herhaldeee diye düşünüyorummm
Öncelikle @Yasnaz hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla kat kat artsınnn değerlerinnn
Onun haricinde eve dönüp dönmediğimi merak eden arkadaşlar eve geldim, dün akşam eşim işyerinden gelip aldı beniBarıştık..
Evettttt gelelim neden ban yediğimeee
Malumunuz bir konu üzerinde her zaman ki gibi çenemi tutamadım, verdim.. veriştirdim :)
Tabi olayı çok yanlış anlayan, algılayan arkadaşlar oldu ortam gerilince hali ile bende gerildim! Olay sosyal medya da olan fotoğrafların hepsi sahte, mıç mıç ilişkiler diye.. Biri diyor ki benim böyle tanıdğm vardı karısını aldatıyormuş biri diyor ki ben bu tarz insanlara acıyarak bakıyorum ama benim sevgilim atıyor çünkü beni çok seviyor çünkü o ünlü çünkü hayranları merak ederherkes görsün istiyor yani kafalar pırıl pırıllll anlayacağınız
İnsanların söyledikleri birbirini tutmayınca bende nasıl bir kafa yaşadığını merak ettiğimden dolayı işi dalgaya vurdum ve konu benim cahilliğime kadar gelditabi bu cahillikle ilgili yorumlar KK da ki bazı kişilerin işine gelmiş olacak ki her yorumu fırsat bilip like like durumuna getirmiş sonradan gördüm tabiii
Halbukiii beyinler o kadar küçük kiii neyi nasıl algılayacaklarını, algılayamadılar bile .. Sorsan alnı secdeden kalkmaz, ama içi pislik doluu :) insan(cıklar) topluluğu.. Evliliklerini sadece evde temizlik yapmak, yemek yapmak, çocuk bakmaktan ibaret olduğunu düşünen ruhsuz insanlar...
Eşi 1 hafta sonu bir otelde rezervasyn yapsa, tatil hediye etse zevkten dört köşe olacak paylaşımlara doyamayacak insanlar, bu tarz olayların mıçmıç olduğunu idda ediyorr.. ve sırf bu durumdan dolayı bu tarz evlilikleri mıç mıç buluyorlar ve KISKANIYORLAR. Net .
Ben eşimle sosyal medyam da fotoğraf paylaşabilirim, ben kahvaltıya gittiğimde eşimle resim çekinip sosyal medyaya koyabilirim, çünkü benim sosyal medyam ! değil mi ? Yani bunu yapan insanların genelinin mutsuz olduğunu ifade ettiler bende bu yargıyı kırmaya calıstım.. eski kocam hiç paylaşmazdı ben seni seviyrum derdi bakın fotoğraf paylaşmazdıyani bu karakter meselesii..
Fotoğraf paylaşıyorlar, mıçmıç ilişki yaşıyorlar ama evde kavga ediyorlar diyoo
ulan ne olacaktııı, ne bekliyorsunuz dimi ? Tabiki de kavga edeceğim kavga olmadan ilişki olur mu ? ya da nerede kavga edeceğim sosyal medyada mı ??
Herkes kendi doğrusunu diretmeye calısıyordu, ama olmuyordu
Beni az çok tanıdınız ben normalde ne isem, burada da oyum.. ne eksik ne fazla .
Her zaman netim, lafımı da hiç bir zaman esirgemedim. Esirgemem de .
Söyleyeceklerim bu kadar, teşekkürler
Yirinn seni yaa boşver onları poncigim bidahada bu topikten dışarı çıkma valla yoklugun çok bellli oluyoKızlar önceliklee siziii çokkkkkk özledimmmm
Valla ban'lı olunca bunu farkettim, zaman geçtikçe daha çok özlüyormuş insan onu da farkettimYazdıklarınızı okudum, takip ettim Beni etiketleyenler, gel artık diyenler hepiniziii çokkkkkççaaaa seviyoorummm
Banlı olunca şunu farkettim, bende sevdirmişim kendimiyoksa merak edip etiket etmezdiniz herhaldeee diye düşünüyorummm
Öncelikle @Yasnaz hayırlı uğurlu olsun canımm, sağlıkla kat kat artsınnn değerlerinnn
Onun haricinde eve dönüp dönmediğimi merak eden arkadaşlar eve geldim, dün akşam eşim işyerinden gelip aldı beniBarıştık..
Evettttt gelelim neden ban yediğimeee
Malumunuz bir konu üzerinde her zaman ki gibi çenemi tutamadım, verdim.. veriştirdim :)
Tabi olayı çok yanlış anlayan, algılayan arkadaşlar oldu ortam gerilince hali ile bende gerildim! Olay sosyal medya da olan fotoğrafların hepsi sahte, mıç mıç ilişkiler diye.. Biri diyor ki benim böyle tanıdğm vardı karısını aldatıyormuş biri diyor ki ben bu tarz insanlara acıyarak bakıyorum ama benim sevgilim atıyor çünkü beni çok seviyor çünkü o ünlü çünkü hayranları merak ederherkes görsün istiyor yani kafalar pırıl pırıllll anlayacağınız
İnsanların söyledikleri birbirini tutmayınca bende nasıl bir kafa yaşadığını merak ettiğimden dolayı işi dalgaya vurdum ve konu benim cahilliğime kadar gelditabi bu cahillikle ilgili yorumlar KK da ki bazı kişilerin işine gelmiş olacak ki her yorumu fırsat bilip like like durumuna getirmiş sonradan gördüm tabiii
Halbukiii beyinler o kadar küçük kiii neyi nasıl algılayacaklarını, algılayamadılar bile .. Sorsan alnı secdeden kalkmaz, ama içi pislik doluu :) insan(cıklar) topluluğu.. Evliliklerini sadece evde temizlik yapmak, yemek yapmak, çocuk bakmaktan ibaret olduğunu düşünen ruhsuz insanlar...
Eşi 1 hafta sonu bir otelde rezervasyn yapsa, tatil hediye etse zevkten dört köşe olacak paylaşımlara doyamayacak insanlar, bu tarz olayların mıçmıç olduğunu idda ediyorr.. ve sırf bu durumdan dolayı bu tarz evlilikleri mıç mıç buluyorlar ve KISKANIYORLAR. Net .
Ben eşimle sosyal medyam da fotoğraf paylaşabilirim, ben kahvaltıya gittiğimde eşimle resim çekinip sosyal medyaya koyabilirim, çünkü benim sosyal medyam ! değil mi ? Yani bunu yapan insanların genelinin mutsuz olduğunu ifade ettiler bende bu yargıyı kırmaya calıstım.. eski kocam hiç paylaşmazdı ben seni seviyrum derdi bakın fotoğraf paylaşmazdıyani bu karakter meselesii..
Fotoğraf paylaşıyorlar, mıçmıç ilişki yaşıyorlar ama evde kavga ediyorlar diyoo
ulan ne olacaktııı, ne bekliyorsunuz dimi ? Tabiki de kavga edeceğim kavga olmadan ilişki olur mu ? ya da nerede kavga edeceğim sosyal medyada mı ??
Herkes kendi doğrusunu diretmeye calısıyordu, ama olmuyordu
Beni az çok tanıdınız ben normalde ne isem, burada da oyum.. ne eksik ne fazla .
Her zaman netim, lafımı da hiç bir zaman esirgemedim. Esirgemem de .
Söyleyeceklerim bu kadar, teşekkürler
Oyy kişiye çok güldüm ama ben poncigim yaaHayır bir de öyle bir şey kii ben normal yorum yapıyorumm.. arkadaş diyor ki ben bunu yapanlara acıyarak gülüyorum..
Aama sevgilim koyuyor, çünkü çok seviyor beni, ve herkes görsün istiyor
eeee ????
o zaman sevgiline de acıman lazıminsanlar yapınca pis kaka, sevgilin yapınca çok seviyor herkes duysun istiyor bu mu
Aayyyy kesin kizz bizim bebiş yaaBen bugün 2 limon yedim hala canım istiyor napcam bu limon aşkıyla ya
Patlatalım bu akşam kısırları imzoşumOoff yaa valla eve gitsem yapicam ahtdettim
Iyi olsunlar da varsn kudursunlar yaaKıyamam ya. Az kaldı az daha dayan
Çay şimdi aldım elime senin mesajını gördüm❤
Alçıda tatlım. Alıştı herhalde kudurup duruyor
Cehalet evet kötü şey, ama insanlar kendi yaptığında sorun görmeyip başkaları yaptığında bunu insanlara acıma durumuna getiriyorsa olay değişir.. Bunu yapan insanlara salak, gerizekalı diyen arkadaş bile çıktı.Oyy kişiye çok güldüm ama ben poncigim yaa
Bırak çiçeğim şunları onlara kendi bildikleri yanlışta olsa doğru bisey anlatamazsın..
Ye ekşiyi efsanesi doğru mu diyosun imzoşumAayyyy kesin kizz bizim bebiş yaa
Canımmm imzoşummmmYirinn seni yaa boşver onları poncigim bidahada bu topikten dışarı çıkma valla yoklugun çok bellli oluyo
Biz buna halk arasında kedi uzanamadığı ciğere kaka dermiş diyor ve geçiyoruz telatabikimmmPonçiğim bizde özledik senii ❤
Yahu ne saçma konu.
Genellemek zaten çok yanlış. Ama ben de katılıyorum sana kıskançlık konusunda.
Ya aslında sosyal medyayı her türlü amaç için kullanan var. Ben mesela gerçekten çok mutlu olduğum anı, bazen üzüldüğüm bi anı paylaşmayı aktif olmayı çok severim. Ama sırf bu insanların saçma düşünceleri yüzünden bazen bişey atarken düşünüyorum.
Aslında kimsenin dediğine bakmamak lazım, hele burdan öyle konuşanların hiç. Amaaan Boşverama insan tutamıyor vallahi kendini bazı şeylerde.
benim ilk 3 ay canım acayip ekşi erik çekiyodu büşüm anlatamam sana çok değişik bi istekti aşerme bu dedim yani başka bişe olamaz ki ama ekşi olucak böyle sulu suluuYe ekşiyi efsanesi doğru mu diyosun imzoşum
Ayneeeenn öyle PatilimBiz buna halk arasında kedi uzanamadığı ciğere kaka dermiş diyor ve geçiyoruz telatabikimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?