- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.381
Seni çok seviyomm
Seni de çok seviyorumm diloşummm sensiz olmazbeni beniii beniii lannn beniii bihteriniiii vuruyum da geliyim kendimi bir DKK kaaaaaa silahhh emojimmm yokk laaa benimmm
Yaaa seni yerimmmm,
Yaaa askiiim eveet
Nasıl özlemiş koş koş diyo birdeeebende seni yerimm kaymaklı künefemm
özledim patilim valla çok belli oluyo yokluğunNasıl özlemiş koş koş diyo birdeee
Benim çocuğum da gelinimden 3-4 ay küçük olacak; olsun, zengin olurlar
Koştum geldim prangalar ataaa ataaaNasıl özlemiş koş koş diyo birdeee
Gitmemeye çalışıcam imzoşumm, vallahi bende sizi çok özledim yaaaaaözledim patilim valla çok belli oluyo yokluğun
gitme bidahaa
yirimmm bu topikten çıkmadığın sürece gitmezsin ponçiğimGitmemeye çalışıcam imzoşumm, vallahi bende sizi çok özledim yaaaaa
bdv nin adını mayın tarlası koyalım oraya girmek yassakk
yazdım aşkilopumm yazdım
Gönder bana gönder kolum kalkmıyor vallahi :)ByNkoaLa nazarlara mı geldin sennnn dünürümmmmmm
Gözü olanın gözü çıksınnnn
Elemtere fiş kem gözlere şişşşşş
Bütün pozitif enerjimi sana doğru gönderiyorummmmm
valla ben yapıcam koydum kafaya boncuğumPatlatalım bu akşam kısırları imzoşum
ay ama orda cirillaydı galiba oda diyor yaa mevzu kendi sevgilisi olunca herkese sevgisini haykırmak oluyo ama başkası yapınca acıyarak gülüyorum oluyo diyeCehalet evet kötü şey, ama insanlar kendi yaptığında sorun görmeyip başkaları yaptığında bunu insanlara acıma durumuna getiriyorsa olay değişir.. Bunu yapan insanlara salak, gerizekalı diyen arkadaş bile çıktı.
Sonra olay bağdaşmayınca acıyorum ama sevglm yapıyor moduna gelince işte fotoğraf atıp yan yana aşkımm seni seviyorum bitanem sözlerine ayar olduklarını ifade ediyorlar.. yanii s.ç... sıvıyorum modu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?