- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.401
Kiz buz yenir mi kütür kütür anam ona şaşırıyom
herkes bana şaşkınlıkla bakıyodu cidden yaa bende nevar yaa diyodum ama kütür kütür yiyodumKiz buz yenir mi kütür kütür anam ona şaşırıyom
Detaylı detaylı bakacan mii giii pipiliyeeYarın sabah 9 da detaylım var kızlar
ooyyy pipiliyi görücenn ponçiğimm Allah kavuştursunn tez vakitte sağ salimYarın sabah 9 da detaylım var kızlar
Heeee bakacammm oninnn detaylı detaylıııı pipişineeeeDetaylı detaylı bakacan mii giii pipiliyeegüzel haberlerle gel balım
Aminnnn imzoşummmm inşallaahhhh hayırlısııı ileeeooyyy pipiliyi görücenn ponçiğimm Allah kavuştursunn tez vakitte sağ salim
Ya çok değişik benim bı tanıdığim da köyde yaşıyor hamileyken sürekli tas toprak yemek isterdiherkes bana şaşkınlıkla bakıyodu cidden yaa bende nevar yaa diyodum ama kütür kütür yiyodum
yemeden duramıyodum napıyımm içim birden alev alev yanıyodu birden bi istek hemen koşuyodum buzluğa
Patilim hoşgeldin cancağızım gitme bidaa biyerlere bak gülnihal duramadi yine gitti bir hafta da ikinci bani hemde onunHeeee bakacammm oninnn detaylı detaylıııı pipişineeee
Ahaahdshskf
Hosbuldum poğaça yanaklimYa çok değişik benim bı tanıdığim da köyde yaşıyor hamileyken sürekli tas toprak yemek isterdiherkes kızınca en son dayanamayıp elini duvarlara sürer yalardi tadını almak istermiş öyle derdi duramıyorum derdi ya çok tuhaf bu hamilelik gercekten
Patilim hoşgeldin cancağızım gitme bidaa biyerlere bak gülnihal duramadi yine gitti bir hafta da ikinci bani hemde onunsenin pipili ayrıntılı da kız çıkıyormuş bide aksbkb
İstemsiz valla seni görünce at geliyor gözümün önüne ajhsjsjAhaahdshskfkız başım ağrıyor 5 şiddetinde sallandııım
Bilmem beni şuan şaşırtacak olan şaha kalkan attbiz bence senle bu konulara girmeyelim yine günaha girecez
Bana da gönder zira bişey yapacak halim yokvalla ben yapıcam koydum kafaya boncuğum
Geçen tv de böyle bişey geçti at mat sen aklıma hemenİstemsiz valla seni görünce at geliyor gözümün önüne ajhsjsjhemde şaha kalkmış olanından
Gülnihal lohusa hırsını çıkarıyor bdv denHosbuldum poğaça yanaklim
Duymamış olayım benim pipislim anasını üzmez
Gulnihalde boyna gidiyorbir yandan emziriyor bir yandan millete satasiyor ,
Bizde bir kaç ay sonra boyna gidecez o zaman desene kuzum ,Gülnihal lohusa hırsını çıkarıyor bdv den
Eşimin kuzenine oğlan dediler pipisi bile şöyle böyle diyip durdular ultrason fotosunda pipisini sevdiler doğum da kız çıktıHosbuldum poğaça yanaklim
Duymamış olayım benim pipislim anasını üzmez
Gulnihalde boyna gidiyorbir yandan emziriyor bir yandan millete satasiyor ,
Ben şimdiden ufak ufak başladımBizde bir kaç ay sonra boyna gidecez o zaman desene kuzum ,
Ahahah duygular karşılıklı bende bu ara at mat görsem TV de aklıma sen düşüyonGeçen tv de böyle bişey geçti at mat sen aklıma hemen
Bana böyle şeyler anlatmayınEşimin kuzenine oğlan dediler pipisi bile şöyle böyle diyip durdular ultrason fotosunda pipisini sevdiler doğum da kız çıktıtabi hepimiz şok anasi anlatıyor ameliyathanede sokun geri içeri o kadar da sanci çektim,pipisi vardı ama diyodum diyor gulmekten ölürüz hala anlattıklarında minis bir prenses zeynepleri oldu iste
Ama senin şehzade üzmez anacigini dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?