Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiz buz yenir mi kütür kütür anam ona şaşırıyom
herkes bana şaşkınlıkla bakıyodu cidden yaa bende nevar yaa diyodum ama kütür kütür yiyodum
yemeden duramıyodum napıyımm içim birden alev alev yanıyodu birden bi istek hemen koşuyodum buzluğa

herkes bana şaşkınlıkla bakıyodu cidden yaa bende nevar yaa diyodum ama kütür kütür yiyodum
yemeden duramıyodum napıyımm içim birden alev alev yanıyodu birden bi istek hemen koşuyodum buzluğa
Ya çok değişik benim bı tanıdığim da köyde yaşıyor hamileyken sürekli tas toprak yemek isterdi herkes kızınca en son dayanamayıp elini duvarlara sürer yalardi tadını almak istermiş öyle derdi duramıyorum derdi ya çok tuhaf bu hamilelik gercekten
Heeee bakacammm oninnn detaylı detaylıııı pipişineeee
Patilim hoşgeldin cancağızım gitme bidaa biyerlere bak gülnihal duramadi yine gitti bir hafta da ikinci bani hemde onun senin pipili ayrıntılı da kız çıkıyormuş bide aksbkb

Hosbuldum poğaça yanaklim

Duymamış olayım benim pipislim anasını üzmez

Gulnihalde boyna gidiyor bir yandan emziriyor bir yandan millete satasiyor ,

Ahaahdshskf kız başım ağrıyor 5 şiddetinde sallandııım
Bilmem beni şuan şaşırtacak olan şaha kalkan att biz bence senle bu konulara girmeyelim yine günaha girecez
İstemsiz valla seni görünce at geliyor gözümün önüne ajhsjsj hemde şaha kalkmış olanından

Hosbuldum poğaça yanaklim

Duymamış olayım benim pipislim anasını üzmez

Gulnihalde boyna gidiyor bir yandan emziriyor bir yandan millete satasiyor ,
Eşimin kuzenine oğlan dediler pipisi bile şöyle böyle diyip durdular ultrason fotosunda pipisini sevdiler doğum da kız çıktı tabi hepimiz şokanasi anlatıyor ameliyathanede sokun geri içeri o kadar da sanci çektim,pipisi vardı ama diyodum diyorgulmekten ölürüz hala anlattıklarındaminis bir prenses zeynepleri oldu iste
Ama senin şehzade üzmez anacigini dogru

Geçen tv de böyle bişey geçti at mat sen aklıma hemen
Ahahah duygular karşılıklı bende bu ara at mat görsem TV de aklıma sen düşüyon

Yalnız ben burda dönen muhabbetleri hele dilimize doladigimiz şeyleri ömrüm boyunca unutmuycam

Bana böyle şeyler anlatmayın
Şehzade doguracam diyorum neden inanmiyorsunuz ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…