Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğsa da görsek seninkinin de gül cemalinigostertir misin patili gii
Kız niye gostermiiiyimmm deli misin ünlü muyum ben
Hep beraber bekliyoruz resmen bütün herseyi paylaşıyoruz tabi kii oglusumu göstericem Rabbim o günlere kavuştursun da sağlıkla

Kız niye gostermiiiyimmm deli misin ünlü muyum ben
Hep beraber bekliyoruz resmen bütün herseyi paylaşıyoruz tabi kii oglusumu göstericem Rabbim o günlere kavuştursun da sağlıkla
Yaaaaa ay çok merak ettim simdiden mehlosa da göster dedim gösterirse

Yaaaaa ay çok merak ettim simdiden mehlosa da göster dedim gösterirse
Yaa kimisi gösterir kimisi gostermes sahikam nazara inanan var inanmayan var gösterene de göstermeyene de saygımız sonsuZ. Bende mesela kendi fotolarimi attgm gibi tabiki bebegmi atmam. Ama tipini görmeniz için 1-2 kez paylasicam Allah'ın izni ile

Tabi canım aynen bı defa görsek o güzelliği yeter

ByNkoaLa ahahaha rosss askinizi merak etti muallime hanım gordun mü anlatta dinliyek hep birlikte
Sizin akros aşkınızı merak ettim yazmisya bı de,akros ne anladı mı aceba
Ahahahahahha bnce anlamadı
Hiç anladığını sanmiyirm yazdım bisiker üstün körü

Ay kuzum benimde canım deli gibi erik istiyor annanemin bahçesindekiler çiçek açtıda olmasını bekliyorum
Ayy nuroşum buz yedğini duyduğum kaçıncı kişi oldun biliyor musun, çok acayip bişey yaza denk geldiği için sanırım, bana garip geliyor ama belki bende yaparım dün koca dondurma kutusunun yarısını yedim

Ben en çok dudaklarını merak ediyorum , her ultrasonda dudaklar Arap dudusu gibi doğunca da oyle mi.olcak bakalm
Bende dudak değil de bunu merak ediommmm pipili diye diyeee aklımda çocuğun pipisi kaldıksapikmisjn demeyinn sakinnnnn

iyiyim mehlikam sen nasılsın dişin nasıl oldu ❤
Bebiş nasıl, gittiniz mi kontrole,
Dişim iyi, iki hafta sonra da diğer diş için randevu verdi, hamileyken azı dişim kırılmıştı yemek yerken
M mehlika nur mehlosss çok özledik seni valla nede alışmışız minnoş oglusunu da çok merak ediyorum ya biraz büyüsün bize gül cemalini gösterirsin belki
Ben de sizi çok özledim canım, takip edemiyorum artık, etiketlere bakabiliyorum sadece, oğluş büyüsün biraz atarım fotosunu, 40 i çıkmadan sosyal medyaya falan koydurmuyor babası, çirkin bir şey halbuki
Babası da çirkin diyor, bizim genlerimizden ancak bu kadar oluyor demek ki hayatım dedim,
O kadar da şehvetle yapmıştık halbuki
Bana şehvetle yapınca güzel olur dediler ona kandım

Benim kocişkom Arap dudağı da Arap dudağı
Kız formundan hiç bişey kaybetmiyon sende ha
Valla bence de paylaşma hemen sosyal medya da nazar olabilir cidden büyüyünce göster bize de
Bide karı koca ikinizde guzelsiniz maşallah kız bebisiniz çirkin değildir eminim, sizin sehvetinizin yanında çocuk sönük kalmıştır ondan güzel bulmuyosunuzdur siz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…