- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.441
Yarın gideceğiz inşallah kuzumBebiş nasıl, gittiniz mi kontrole,
Dişim iyi, iki hafta sonra da diğer diş için randevu verdi, hamileyken azı dişim kırılmıştı yemek yerken
Ben de sizi çok özledim canım, takip edemiyorum artık, etiketlere bakabiliyorum sadece, oğluş büyüsün biraz atarım fotosunu, 40 i çıkmadan sosyal medyaya falan koydurmuyor babası, çirkin bir şey halbuki
Babası da çirkin diyor, bizim genlerimizden ancak bu kadar oluyor demek ki hayatım dedim,
O kadar da şehvetle yapmıştık halbuki
Bana şehvetle yapınca güzel olur dediler ona kandım
Güzel haberlerini alırız inşaallah,erkekse eğer bu haftalarda belli olabilirYarın gideceğiz inşallah kuzum
Hadi inşallah kuzum, bizim eylül annelerinde kız erkek bu haftalarda giden herkes öğrendi ama bakalım bizimki gösterecek miGüzel haberlerini alırız inşaallah,erkekse eğer bu haftalarda belli olabilir
:dHee diyoya zaten belki bizim ağzımıza da samanlar tıkıştırırlar rüyamda diye
Belkide busum yaza denk gelmişti benim hamileliğim kasımda doğum yaptım ama ağustosun kavurucu sıcağında hamile olmak çok zor yaaAy kuzum benimde canım deli gibi erik istiyor annanemin bahçesindekiler çiçek açtıda olmasını bekliyorum
Ayy nuroşum buz yedğini duyduğum kaçıncı kişi oldun biliyor musun, çok acayip bişey yaza denk geldiği için sanırım, bana garip geliyor ama belki bende yaparım dün koca dondurma kutusunun yarısını yedim
Anneme gitmeye karar verdim gitmeden de aradim dedim yap ben gelince hazır olsun diye şuan yiyorum gülomBana da gönder zira bişey yapacak halim yok
Hosbuldum poğaça yanaklim
Duymamış olayım benim pipislim anasını üzmez
Gulnihalde boyna gidiyorbir yandan emziriyor bir yandan millete satasiyor ,
Gülnihal lohusa hırsını çıkarıyor bdv den
Ahahahahasssss yarildimmBizde bir kaç ay sonra boyna gidecez o zaman desene kuzum ,
Hemen veriyormAnneme gitmeye karar verdim gitmeden de aradim dedim yap ben gelince hazır olsun diye şuan yiyorum gülomadres ver sanada göndereyim
Geldi geldi gelmz mi hiç
Afiyet bal şifa olsun yarasin gülomada premsesimedeGeldi geldi gelmz mi hiç
Yaradı yaradı ama gözüme yaradıAfiyet bal şifa olsun yarasin gülomada premsesimede
Olsun oda kâr gülomYaradı yaradı ama gözüme yaradı
Nansnsnnsj
Valla ben o kavurucu sıcaklarda en ağır dönemlerimi geçircem yaBelkide busum yaza denk gelmişti benim hamileliğim kasımda doğum yaptım ama ağustosun kavurucu sıcağında hamile olmak çok zor yaa
Busum benim Rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin hamileliğini ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğiniValla ben o kavurucu sıcaklarda en ağır dönemlerimi geçircem yaAllah sabrını versin inşallah
Napimm bugun canim çok çektii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?