Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay cicim o zaman kese şekliyle pek ilgisi yok sağlıkla gelsinlerde valla geçen haftalarda yaşadığım kaygı yüzünden onu görünce hareketlerini görünce hüngür hüngür ağladım doktorada dedim bu korku normal mi diye oda yüzde 85 oluyor hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra en azından yaşadığını anlıyosun şu an anlayabileceğin bişey olmadığı için korkman normal dedi zaten bugün sağlıkla göreyim artık kendime yersiz korkular edinmeyeceğim diye söz verdim çok iyiyim ya bugün öyle böyle değil bin şükür

Ben kizda israrliyim
Çayımm bak ikra attı bu şekilde ben ikna oldum ama dedi ki pozisyon değiştirirken olduysa bu şekil bilmiyorum tamda dik değil sanki dedi

Eklentiler

• 29DE267E-868E-4DA7-81E4-AA4C11E1BC67.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 2EE9261A-CA64-4854-AC1B-367F4B09942C.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 20
Bende seviyorum Mujitom hemde çok ama işte halimiz ortada
Platonik bir aşk benimkisi öyle uzaktan uzağa
Çocuğu bile nasıl yaptık hayret ediyorum adamı bulmuşum da çocuk bile yapmışım vov
Öyle kuzum bugün düğün hazırlıklarını tek yapacaksın, yarın evin işlerini, öbür gün hamileliğinde tek olacaksın sonraki gün çocuğun sorumluluklarında.. Polis eşi olmak böyledir.
İçini karartmak istemezdim ama hazırla kendini Raki

Geyşa alsın gelsin er er as er er er as er :

Benm rüyalar çok enteresan yaaaa
Acayip bir yerde yasiyirm ruyalarmda
Sana vahiy gbi geliyor kolay
Bn yaticam da rüya gorucem ohoooo
Benim ermişliğim de üşengeç ermişliği sultanım, seninkinde emek var

Bana da erkek dedi ama kız çıktı
Öyle mi diyosun rossum
Bana da dedi ki çıkıntı yukarı doğru ama pozisyon değiştirirken öyle çıkmış olabilir, çünkü hiç durmadı hep kıpır kıpırdı ya bakalım ne çıkacak yavru kuş

Oy yerim senin duygulanmanı kuzum benim
Geçenlerde Netflixte Bebekler diye bir belgesel izledik, üyeliğin varsa mutlaka izle.
Anneler hamilelikte oksitosin denen bir hormon salgılıyormuş (gebe olmayanlarda salgılanan bir hormon değilmiş) ve bu hormon bebeğine karşı bağlanma, sevgi, şefkat duymanı sağlıyormuş. İşin ilginç yanı babalar da eşinin hamileliğinin başından itibaren oksitosin salgılamaya başlıyormuş ve anne ile babanın oksitosin düzeyi aynıymış nasıl bir mucize
Salgılanan oksitosin beynin bir bölümünde ilkel bir yeri canlandırıyormuş o yer de endişe kısmıymış. Bebeklerimize karşı hep endişeli olmamızın sebebi buymuş. Ve o yer uyarılıp canlanınca bir daha asla sönmüyormuş yani bir ömür çocuklarımıza karşı endişeli olacağız. Yine işin ilginç kısmı salgılanan oksitosin seviyelerimiz babalarla aynı olmasına rağmen onların uyarılan endişe bölümü annenin sadece 4 te 1 i kadarmış.
O yüzden bu kadar endişeliyiz babalar bizim kadar sevmelerine rağmen daha rahat..

Cicim ne güzel bir bilgi böyle kesinlikle izleyeceğim o belgeseli Yüce Rabbimin mucizesi ya Hele benim eşim çok soğukkanlıdır ama bebek konusunda öyle bir ilgili duyarlıki demek ki o hormondan oluyor ya

Evet büşom
Hamile olmayan kadınlarda bile salgılanmayan bir hormon, ancak gebelikte değişen vücut durumumuzdan dolayı salgılanan bir hormon vücutlarında hiçbir değişiklik yaşamayan babalarda da salgılanmaya başlıyor düşünsene.
Vücutlarında hiçbir değişiklik yaşamadan bu hormonu salgılamaya başlamaları mucizenin ta kendisi
O yüzden babalar da anneler kadar çocuğu seviyormuş. Şuan sen bebişini ne kadar seviyorsan eşin de aynı düzeyde seviyor
Ama bizim kadar endişeli olamıyorlar tabi

Anliyorumm anliyorum yuzunude herbiseyini de gor insallah tez

Çayımm bak ikra attı bu şekilde ben ikna oldum ama dedi ki pozisyon değiştirirken olduysa bu şekil bilmiyorum tamda dik değil sanki dedi
Ben hala kiz diyorum kordon ile de benzeyebiliyor da tukurdugumj yalamam kiz dedm asli tespit edilene dekkk tahminim kizdir

Ben hala kiz diyorum kordon ile de benzeyebiliyor da tukurdugumj yalamam kiz dedm asli tespit edilene dekkk tahminim kizdir
Ben de o pozisyonu mesela arkası dönük olarak gördüm poposu gibi geldi bana yani bende kiz diyorum

ah ah cici içimi okudun su an 95 oldum hatta. bu aralar çok bosayasim var kocami. sen geysayla biraz daha duzeltmissin sanırım. benim de bozasim var iyicene

şu an ağzıyla anka kuşu tutsa bo mo yono der begenmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…