- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.641
Ay cicim o zaman kese şekliyle pek ilgisi yokBenimde ilki böyleydi
Eki Görüntüle 2601269
Hiç de tam toparlak olmadı. Bu şekil devam etti.
Belli bir noktadan sonra kese şekli gözükmüyor zaten. Hatta bebeğin boyunu bile ölçemiyor artık doktor. Kıvrık yatmaya başladı da velet büyüdüğünden
Çayımm bak ikra attı bu şekilde ben ikna oldum ama dedi ki pozisyon değiştirirken olduysa bu şekil bilmiyorum tamda dik değil sanki dediBen kizda israrliyim
Bende seviyorum Mujitom hemde çok ama işte halimiz ortadaBen de yükü onun omuzlarından alayım diye neredeyse bütün hazırlıkları tek başıma yapıyorum. Çabalıyor o da yetişmek için ama boş zamanının üçte birini uyuyarak geçirse kalan üçte ikinin birinde yine işe gidiyor. İki sene önce bayram tatiliyle yıllık iznini bağladı tatile gittik haftası dolmadan geri hooop döndük. Bayram tatillerimiz zaten nasıl bayram belli değil. Bi geçen sene adam akıllı beş gün yıllık izin kullanabildi. Kamuflajlıyız bizama pişman olmam herhal, çok seviyom cici çokkkkk
Benim ermişliğim de üşengeç ermişliği sultanım, seninkinde emek varGeyşa alsın gelsin er er as er er er as er :
Benm rüyalar çok enteresan yaaaa
Acayip bir yerde yasiyirm ruyalarmda
Sana vahiy gbi geliyor kolay
Bn yaticam da rüya gorucem ohoooo
Bak sana emoji atarken elim hamile emojisine bastı yanlışlıkla ama vardır bi hikmet dedim silmedim emojiyiİnslalah inslalah bitNemmmmmm az kaldı bende geliyorumm arkanızaHaziran'da haber geliyor ❤❤❤❤
Öyle mi diyosun rossumBana da erkek dedi ama kız çıktı
Oy yerim senin duygulanmanı kuzum benimAy cicim o zaman kese şekliyle pek ilgisi yoksağlıkla gelsinlerde valla geçen haftalarda yaşadığım kaygı yüzünden onu görünce hareketlerini görünce hüngür hüngür ağladım doktorada dedim bu korku normal mi diye oda yüzde 85 oluyor hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra en azından yaşadığını anlıyosun şu an anlayabileceğin bişey olmadığı için korkman normal dedi zaten bugün sağlıkla göreyim artık kendime yersiz korkular edinmeyeceğim diye söz verdim çok iyiyim ya bugün öyle böyle değil bin şükür ❤
Ben kiz diyorum busumÖyle mi diyosun rossum
Bana da dedi ki çıkıntı yukarı doğru ama pozisyon değiştirirken öyle çıkmış olabilir, çünkü hiç durmadı hep kıpır kıpırdı yabakalım ne çıkacak yavru kuş❤❤
Cicim ne güzel bir bilgi böyle kesinlikle izleyeceğim o belgeseliOy yerim senin duygulanmanı kuzum benim
Geçenlerde Netflixte Bebekler diye bir belgesel izledik, üyeliğin varsa mutlaka izle.
Anneler hamilelikte oksitosin denen bir hormon salgılıyormuş (gebe olmayanlarda salgılanan bir hormon değilmiş) ve bu hormon bebeğine karşı bağlanma, sevgi, şefkat duymanı sağlıyormuş. İşin ilginç yanı babalar da eşinin hamileliğinin başından itibaren oksitosin salgılamaya başlıyormuş ve anne ile babanın oksitosin düzeyi aynıymışnasıl bir mucize ❤
Salgılanan oksitosin beynin bir bölümünde ilkel bir yeri canlandırıyormuş o yer de endişe kısmıymış. Bebeklerimize karşı hep endişeli olmamızın sebebi buymuş. Ve o yer uyarılıp canlanınca bir daha asla sönmüyormuş yani bir ömür çocuklarımıza karşı endişeli olacağız. Yine işin ilginç kısmı salgılanan oksitosin seviyelerimiz babalarla aynı olmasına rağmen onların uyarılan endişe bölümü annenin sadece 4 te 1 i kadarmış.
O yüzden bu kadar endişeliyiz babalar bizim kadar sevmelerine rağmen daha rahat..
Ay kuzucum bakalım ne çıkacak yavru kuşummBen kiz diyorum busum
Rabbim gönlüne gore versin inşallahAy kuzucum bakalım ne çıkacak yavru kuşumm
Evet büşomCicim ne güzel bir bilgi böyle kesinlikle izleyeceğim o belgeseli ❤ Yüce Rabbimin mucizesi ya ❤ Hele benim eşim çok soğukkanlıdır ama bebek konusunda öyle bir ilgili duyarlıki demek ki o hormondan oluyor ya❤
Cumaya kdr yasak diyordu daNiye kızzz
Anliyorumm anliyorumÇayım adam yok ortada nasıl olacak bu iş
Gece yarısı geliyor sabah gidiyor.
Dün gelmeden uyumuşum hele hiç yüzünü bile görmedim. Yüzünü görmeyince görülmeye değer yerleri de göremiyorsun bilün mü
Ben hala kiz diyorum kordon ile de benzeyebiliyor da tukurdugumj yalamam kiz dedm asli tespit edilene dekkk tahminim kizdirÇayımm bak ikra attı bu şekilde ben ikna oldum ama dedi ki pozisyon değiştirirken olduysa bu şekil bilmiyorum tamda dik değil sanki dedi
Ben de o pozisyonu mesela arkası dönük olarak gördüm poposu gibi geldi bana yani bende kiz diyorumBen hala kiz diyorum kordon ile de benzeyebiliyor da tukurdugumj yalamam kiz dedm asli tespit edilene dekkk tahminim kizdir
Demek polis eşi olacaksın... Allah sabır versin kardeşim şimdiden yaşanacak günler için metin ol
kk birinci noteri kertenkelem de benim gibi polis eşi. Bak sor kafanızda renkli saç kaldı mı diye. Onun da benim de 1 tel renkli bulamazsın. Full beyazladı bizim kafalar kederden. Khalessi nin saçları gibi geziyoruz ortalıkta.
Yaşlar genç ama sor bakalım ruh yaşınız kaç. Benim 83 onun 92..
Neyse kararlısın madem düğünden önce renk pigmentli saçlarınla iyi vakit geçir
Sınıf öğretmeniyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?