Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah ah cici içimi okudun su an 95 oldum hatta. bu aralar çok bosayasim var kocami. sen geysayla biraz daha duzeltmissin sanırım. benim de bozasim var iyicene

şu an ağzıyla anka kuşu tutsa bo mo yono der begenmem
Şamdanım adam eve gelmeyince 1 haftadır küskünlüğü de unuttuk
Kalbim kırık ama neden kavga etmiştik onu bile hatırlamıyorum
Gönülden uzaklaştı, evden de uzaklaşınca iyi olmadı. Cidden kalbim hala kırık..
Zaten artık söylenmeme karşı o kadar alıştı ve laçkalaştı ki dinliyor cevap bile vermiyor. Ay aman ne bileyim....
Size noldu?

bizimkinin kronik huysuzluk ve nankörlük huyu var ya ondan oldu bizimde.

seninki artık polis dayı olma yolunda emin adımlarla ilerliyo benimki yarım polis dayı oldu. seninki de çeyrek olmuş hemen hemen

çocuğun kreşe bırakılma saati yüzünden tartıştık. aslında çok bişey yok ama ben faturayı tek seferde kescem birikmiş adisyonlari cok

Çeyreği bile böyleyse tamamını düşünemiyorum ben samoş
Benimkine hem polis dayılık hemde hamilelik hormonları kaçtı. İnan uğraşmaya halim yok biliyor musun. Hem çalışmak hem gebelik, kendi canımın derdi o kadar bana yetti ki geyşayla uğraşmaya onu dert etmeye ne halim var ne zihnimde yer..
Ama bende biriktiriyorum çıkacak bunlar ondan. Hesap elbet görülecek bir toplayayım da kendimi
Keselim biletlerini

işte kaynanam polis karısı kayınpederim tam polis dayı sen düşün gelecekteki halimizi cici

kes tabi kes. canını oku cicim benimki de hamileligimde tam bir hanzoydu
zaten nasıl halin olsun cici ya kendi derdin sana yetiyo. geysaya sıra gelene kadar yatar uyur güzel güzel dinlenirsin ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ama doğum sonrası dikkat et içine lohusa kaçmasın geyşanın
ben doğum sonrası göremedim kocayı hep çalıştı gece gündüz şehir dışı falan.

ama arkadaşının gelip kahvaltı hazırlaması coooooookkkkk güzel olmuş çok hoşuma gittisen böyle anların tadını çıkar. gerisini sallama

Evet şamdanım bende mutlu oldum
Sabah msj attı nasıl oldun diye dedim kötüyüm. Kim var yanında dedi kimse dedim. Çıkıp gelmiş bulaşıklarımı bile yıkadı
Vefalı dostlar gerek
Kesin kaçar içine lohusa şamdanım ondan eminim
Böyle sıkılgan bir ergene dönüştü adam. 16 yaşında biriyle evlensem anca böyle tavırlar görürdüm. Hormonlardan benim mi gözüme batıyor diye objektif bakmaya çalışıyorum ama yok cidden normal değil.
Gebelikteki hallerini unutup affedebildin mi peki en önemlisi?

şu an bogsam alamam hıncımı cici

sen ona minnet etmeden bebeğinin keyfini cikarmanin yollarını buluyosun diyeyim:) bizim için hayat hep oğlum ve bana göre planlıdır. eşim nadiren dahil olan kısımdır isinden dolayi.

inşallah geyşa öyle olmaz ama ben gece gündüz ağlayan uyumayan çocukla perişan olurken manda gibi yatar uyurdu çok kötüydü ama çok severek ilgilendigim için oğlumla her anının tadını çıkardığım için kötü hatırlamıyorum çoğu şeyi:) ama yalnizdim iste:)
hatta çocuğu zorla sünnet ettirdi 3 aylıkti. eşime bi telefon geldi bı hafta şehir dışına çıkması gerekti. Allah'tan annem babam sünnet oldu diye sürpriz yapıp gelmislerdi benim oğlanın sünnet dikişi açıldı bude ordan yapışıklık oldu mu. kaç kez hastaneye gittik annem babamla ona sorsan ne var bunda. madem kalmayacan karışma bari sünnet tarihine demi

velhasıl sen abartmiyosun ama sen hamilesin diye her hatalarını senin hormonlarına yüklüyolar bence. senin hiç afaki bişey istediğini duymadim ben esinden.

arkadaşından da Allah razı olsun kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah

Iste benim de bilincaltim lohusalik zamannda esmden istedgm destegi gorememe sebebyle bi baska cocuga asiri kapaliii ... affolmuyorki o gunleri yasayan sensin icinde bi aci kaliyor belki bidha cocgmz olsa ayni olmaz dha bilincli dha destek olabilir bana ama orasni Allah bilir...

kk birinci noteri canimmm pek iyi deglsn sanirimm Allah iyilik guzellik versn canim birikmislikleri arada bi bosaltmazsak sonra patla masi buyuk oluyor malwsef

yok iyiyim canım:) benim çok uzun sürmez ama bunlar da olan şeyler işte. ben uzun süre tripli küs falan kalamam zaten. ama biraz burnu surtsun istiyorum:)

bugün rüşvet olarak tatile gidelim, bos kalinca seni istediğin yere götürüym, daha çok yardim edicem hatalarımı tekrar etmicem konusup duruyo da dinlemiyorum:) bunlar beni kesmez artık

Uzatmamak guzel bisey malesef ben eskiye gore cok degistim ama genede normal bi insana gore uzatabiliyorum ... krgnlgmi hep taze tutuyorum hic sevmedgm bi huy iyu degil

Sen in gbi naif bi kadin mutlu olsunnn insallah kuzumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…