- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.661
Hahaha yerim seni ya çayımBen hala kiz diyorum kordon ile de benzeyebiliyor da tukurdugumj yalamam kiz dedm asli tespit edilene dekkk tahminim kizdir
Wouwwww ciddi misinByNkoaLa sunum için şekil şükül araştırıyorum yemeğimizi yiyelim sonra paylaşcam kıh kıh sen niyaptın
İnşallahhhh çayımAnliyorumm anliyorumyuzunude herbiseyini de gor insallah tez
Evet uyumak çok büyük bir emekBenim ermişliğim de üşengeç ermişliği sultanım, seninkinde emek var
Şamdanım adam eve gelmeyince 1 haftadır küskünlüğü de unuttukah ah cici içimi okudunsu an 95 oldum hatta. bu aralar çok bosayasim var kocami. sen geysayla biraz daha duzeltmissin sanırım. benim de bozasim var iyicene
şu an ağzıyla anka kuşu tutsa bo mo yono der begenmem
bugün kontrol erkendi kuzum eve geldim napayım napayım derken hadi kalk yap büş dedimWouwwww ciddi misin
Bu ne hız
Bende yapicam da bakalım ne zaman
Merakla bekliyorum kuzummm
Şamdanım adam eve gelmeyince 1 haftadır küskünlüğü de unuttuk
Kalbim kırık ama neden kavga etmiştik onu bile hatırlamıyorum
Gönülden uzaklaştı, evden de uzaklaşınca iyi olmadı. Cidden kalbim hala kırık..
Zaten artık söylenmeme karşı o kadar alıştı ve laçkalaştı ki dinliyor cevap bile vermiyor. Ay aman ne bileyim....
Size noldu?
Daha yapmadım yapicam eve gidebilirsem
Çok iyi yapmışsın yaabugün kontrol erkendi kuzum eve geldim napayım napayım derken hadi kalk yap büş dedimpaylaşırım birazdan
Yarışmaya mi katilcannDaha yapmadım yapicam eve gidebilirsem
Çeyreği bile böyleyse tamamını düşünemiyorum ben samoşbizimkinin kronik huysuzluk ve nankörlük huyu var yaondan oldu bizimde.
seninki artık polis dayı olma yolunda emin adımlarla ilerliyobenimki yarım polis dayı oldu. seninki de çeyrek olmuş hemen hemen
çocuğun kreşe bırakılma saati yüzünden tartıştık. aslında çok bişey yok ama ben faturayı tek seferde kescem birikmiş adisyonlari cok
Çeyreği bile böyleyse tamamını düşünemiyorum ben samoş
Benimkine hem polis dayılık hemde hamilelik hormonları kaçtı. İnan uğraşmaya halim yok biliyor musun. Hem çalışmak hem gebelik, kendi canımın derdi o kadar bana yetti ki geyşayla uğraşmaya onu dert etmeye ne halim var ne zihnimde yer..
Ama bende biriktiriyorum çıkacak bunlar ondan. Hesap elbet görülecek bir toplayayım da kendimi
Keselim biletlerini
Evet şamdanım bende mutlu oldumişte kaynanam polis karısı kayınpederim tam polis dayısen düşün gelecekteki halimizi cici
kes tabi kes. canını oku cicim benimki de hamileligimde tam bir hanzoydu
zaten nasıl halin olsun cici yakendi derdin sana yetiyo. geysaya sıra gelene kadar yatar uyur güzel güzel dinlenirsin ya. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ama doğum sonrası dikkat et içine lohusa kaçmasın geyşanın
ben doğum sonrası göremedim kocayıhep çalıştı gece gündüz şehir dışı falan.
ama arkadaşının gelip kahvaltı hazırlaması coooooookkkkk güzel olmuş çok hoşuma gittisen böyle anların tadını çıkar. gerisini sallama
Evet şamdanım bende mutlu oldum
Sabah msj attı nasıl oldun diye dedim kötüyüm. Kim var yanında dedi kimse dedim. Çıkıp gelmişbulaşıklarımı bile yıkadı
Vefalı dostlar gerek
Kesin kaçar içine lohusa şamdanım ondan eminim
Böyle sıkılgan bir ergene dönüştü adam. 16 yaşında biriyle evlensem anca böyle tavırlar görürdüm. Hormonlardan benim mi gözüme batıyor diye objektif bakmaya çalışıyorum ama yok cidden normal değil.
Gebelikteki hallerini unutup affedebildin mi peki en önemlisi?
Diloş
Heee diyosunKoy sen koy bugun cuma
Ayrılık zor be cicim çok ozlemissinizdir eminim birbiriniziBizim yasak kalktı ama hala tık yok pamuğum
Iste benim de bilincaltim lohusalik zamannda esmden istedgm destegi gorememe sebebyle bi baska cocuga asiri kapaliii ... affolmuyorki o gunleri yasayan sensin icinde bi aci kaliyor belki bidha cocgmz olsa ayni olmaz dha bilincli dha destek olabilir bana ama orasni Allah bilir...Evet şamdanım bende mutlu oldum
Sabah msj attı nasıl oldun diye dedim kötüyüm. Kim var yanında dedi kimse dedim. Çıkıp gelmişbulaşıklarımı bile yıkadı
Vefalı dostlar gerek
Kesin kaçar içine lohusa şamdanım ondan eminim
Böyle sıkılgan bir ergene dönüştü adam. 16 yaşında biriyle evlensem anca böyle tavırlar görürdüm. Hormonlardan benim mi gözüme batıyor diye objektif bakmaya çalışıyorum ama yok cidden normal değil.
Gebelikteki hallerini unutup affedebildin mi peki en önemlisi?
Iste benim de bilincaltim lohusalik zamannda esmden istedgm destegi gorememe sebebyle bi baska cocuga asiri kapaliii ... affolmuyorki o gunleri yasayan sensin icinde bi aci kaliyor belki bidha cocgmz olsa ayni olmaz dha bilincli dha destek olabilir bana ama orasni Allah bilir...
kk birinci noteri canimmm pek iyi deglsn sanirimm Allah iyilik guzellik versn canim birikmislikleri arada bi bosaltmazsak sonra patla masi buyuk oluyor malwsef
Uzatmamak guzel bisey malesef ben eskiye gore cok degistim ama genede normal bi insana gore uzatabiliyorum ... krgnlgmi hep taze tutuyorum hic sevmedgm bi huyyok iyiyim canım:) benim çok uzun sürmezama bunlar da olan şeyler işte. ben uzun süre tripli küs falan kalamam zaten. ama biraz burnu surtsun istiyorum:)
bugün rüşvet olarak tatile gidelim, bos kalinca seni istediğin yere götürüym, daha çok yardim edicem hatalarımı tekrar etmicem konusup duruyo da dinlemiyorum:) bunlar beni kesmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?