Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok hüzünlendim msjlarınıza kuzularım ablam da gebeliğinde ve lohusalığında yeterli ilgi ve desteği göremediği için senelerdir arası bozuk eşiyle. Affedemiyorum diyo. Aklına geldikçe resmen o güne dönüyor tazeleniyor öfkesi. Ve bana hep insan gebeliğinde ve lohusalığında yaşadığı hiçbir kötü anıyı unutmuyor der.
Gebelik sürecini yaşamamış arkadaşlara anlatınca çok abartı buluyorlar mutlaka geyşama hak veriyorlar mesela. Ama tamamen bu duygu karmaşasını bilmediklerinden.. Ben normalde de susuz yaşarım ilgisiz yaşayamam modunda olan biriyim zaten ama gebelikte o ilgiyi 2 kat görmek istiyorsun. Can taşıyorsun ve özel hissetmek istiyorsun. Her zamankinden daha fazla özel hissetmek istiyorsun. Umduğunu bulamayınca ya da yeterli gelmeyince dünyan başına yıkılıyor sanki.
Ben sabahlara kadar ağrıdan ağlarken onun uyuduğu anları aklımı kaybetsem unutmazmışım gibi bir his...

Uzatmamak guzel bisey malesef ben eskiye gore cok degistim ama genede normal bi insana gore uzatabiliyorum ... krgnlgmi hep taze tutuyorum hic sevmedgm bi huy iyu degil

Sen in gbi naif bi kadin mutlu olsunnn insallah kuzumm

yaaaa teşekkür ederim canım benim aslında tam bir cadiyim ama sen beni naif görmek istiyorsan hayır demem

ben küslük gudemem ya bana hep zaman kaybı gibi gelir :)

Unutamjyosun canim zaten ben hamileligimde sknti yasamadim ama lohusalikta iste hep diyorumya bzmki uzun sure basbasa olup sonra bebekli hayata adaptasyon sorunu yahut benm ilgmn bebege bolunmesi yuzunden esimin de lohusa depresynu gbi biseyler yasamasi gbi gbi...
Sahsen unutamiyorum hele hele suan esimin kendinin bile inanamadigi nasil oyle birakip gittim o halde dedigi bi durum bi gun evi su basti kizim daha kucucktu yurutece koyuyordm sabah bi kalktik baktik odanin yarisina kadr su basmis o halde ise gitti ve ailemde burda degildi ozaman ..
Kizimi yurutece koydum yanima gelemeyecek seklde ayarladm bagira bagira aglayarak sulari silip kuruladim yerleri hali agirliktan kalkmiyodu sukur onu durup kenara dikip gittiydi ise sag olsun hali yikamaciya verdm onu . Oyle iste

Gecen yaz da mutfagi su basti gece 4 te kizim bizi uyandirdi biz duymamissiz kalktim panik haldeydm o ise gayet sakin sen iceri gec kizi uyut uykusu dagilmasin dedi . Uyuttum ciktim haliyi kaldirmis banyoya suzulsun diye tum sulari cekmis silmis kurulamis icine su dolan tencere tabaklarin sularini dokmus dizmisti ben direk gectm uyudum sonra zaman sonra konusurken dedm bi kere dha basmisti kiz kucukken hatirljyimsn beni o halde birakip ise gitmistin kosa kosa dedm nasil oyle biraktim siizi suan anlamiyorum gercekten dedi... resmen lohusaydi ya baska acklamasi yok

yaaaa teşekkür ederim canım benim aslında tam bir cadiyim ama sen beni naif görmek istiyorsan hayır demem

ben küslük gudemem ya bana hep zaman kaybı gibi gelir :)
Aslnda oyle tabi barisicagni bildigin buyuk bi sorn yoksa bos yere uzatmak akil kari deglde istw ...

Sen misin cadi aaa asla inanmam

Ablan icin de uzuldum goruyoruz az cok biseyler yasaniyor bu sureclerde onemli olan halledebilmek her iki tarafn anlayisli olabilmesi yahut mesela benm verdgm ornekte esimin suan dusunup yahu ozaman asil oyle biraktm sizi o halde demesi bile benim icin az biraz gonul alici oluyor ... hani bizim gbi onlar da bi surecten geciyor ok bebegi biz tasiyoruz doguruyoruz ama onlarda ruhsuz degilki onlarnda duygu durumlari degsklge ugrayabiliyor

unutmuyosun ama sürekli de aklına gelmiyo. açıkçası benim yeri geldikçe biseyden bahsederken gelir ama mesela geçen sene hissettiğim gibi derinden hissedemiyorum

kinli öfkeli değilim. kırgınlığım var ama o da azaliyo sanki zamanla. ben kin tutamam belki de ondandir bilemiyorum:) Allah gelir ama aklima geldiği için tekrar sinirlenmem boşverip geçerim genelde:)

polis eşi olmak zor cicim Allah sabır versin bide şu var ki seninki güle oynaya bi hamilelik değil baya sıkıntılı geçti. senin için en önemli zamandı bu ilgi ve alaka. ama bide şöyle düşün o kadar kırıldın ki beklentin bile yoktur artık. evde bebekle yalnız kalinca hamilelik öncesi gibi geysayi beklemezsin.

belki senin bu süreci yaşaman seni doğum sonrası için çok güzel bi şekilde hazırlıyo. çünkü ben hatırlıyorum geçen sene yemek bile yemeden bekliyodun uyumuyodun falan. senin biraz eşinden bağımsız esine karşı duyarsiz olman gerekiyodu bence. sanki bunu da söylemistim sana geçen yaz. hamile kalmadan esinle olan ilişkinizin degismesi iyi olur diye.

Aslnda oyle tabi barisicagni bildigin buyuk bi sorn yoksa bos yere uzatmak akil kari deglde istw ...

Sen misin cadi aaa asla inanmam

bide is yerindekilere sor beni çay gelip

ya hayatımdan çıkaracaksam da boş küserek ona vakit harcamış oluyorum diye düşünüyorum:) ne bileyim ya vakit kıymetli. güzel şeylere odaklanmak daha kolay sanki:)

Aynen katiliyorum unutmuyosun ama ayni derin aci hissetmiyosun konu konusulunca filan aklna geliyor yada benim 2.bebek soruldgnda filan geliyor .. zaten bin sukur o gnlerdeki gbi degiliz atlatabilmek onemli

Aynen katiliyorum unutmuyosun ama ayni derin aci hissetmiyosun konu konusulunca filan aklna geliyor yada benim 2.bebek soruldgnda filan geliyor .. zaten bin sukur o gnlerdeki gbi degiliz atlatabilmek onemli

aynen çayım:) takmamak lazım ya :) onlar yaslansin biz mi yaslancaz düşünüp

2. bebek yapalim dese önüne kanun kitabi gibi anlaşma metni koyarım

Niye öyle yapıyorlar ki cicim ya.
Ben uzaktan bakıp duyguları pek anlayamayan ksıımdayım ama cidden çok kırıcıdır.

Sizi seviyorum B Brunello Cicinelli kk birinci noteri C Cay6

empati yaptım ve hak verdim sana cicim

inan kafası bassa adamların yapmazlae bunları

beyinliler ama kullanmiyolar nur

sen napiyosun
Bak buna katılıyorum ya çok az kısmını kullanabiliyolar, emin oldum buna artık Üff aslında yazık onlara gerçi o hallerinden pek memnunlar

Napayım Samdanım aynı devam ediyorum iştee

Bak buna katılıyorum ya çok az kısmını kullanabiliyolar, emin oldum buna artık Üff aslında yazık onlara gerçi o hallerinden pek memnunlar

Napayım Samdanım aynı devam ediyorum iştee

bak dünya bi bebeklerin bide bebekten hallice adamların etrafında dönüyor dikkat et bunu bildikleri için kullanmiyolar kullansalar sorumluluk alacaklar, yaptıkları şeylerin bedeline katlanmalari gerekecek ondan yani hepsi

bak dünya bi bebeklerin bide bebekten hallice adamların etrafında dönüyor dikkat et bunu bildikleri için kullanmiyolar kullansalar sorumluluk alacaklar, yaptıkları şeylerin bedeline katlanmalari gerekecek ondan yani hepsi

Hahahah bebekten hallice adamlar evet
Ya hayret ediyorum bazen Valla çok iyi tespit etmişsin

Sen nasılsın Samdanım, oğluşun nasıl, kreş saati ile ilgili demişsin ama noldu kii

Hahahah bebekten hallice adamlar evet
Ya hayret ediyorum bazen Valla çok iyi tespit etmişsin

Sen nasılsın Samdanım, oğluşun nasıl, kreş saati ile ilgili demişsin ama noldu kii

yaaa nur ben onların ciğerini bilirim

hergun farklı bi saatte götürüyo çocuğu kreşe. ben 7:40 gibi çıkıyorum evden. ben gittikten sonra oğlum krese gitmemek için uykum var deyip uyumaya çalışıyo. kocamda işine gelirse yatıp uyuyo cocukla isine gelmezse olmaz diyo. bı gün 8:30 da birakiyo bı gün 11:30 da yani ne düzen var ne istikrar. doğal olarak çocuk bocaliyo. zaten iki yas herşeye isyan her istediğini yaptırmaya çalışma yaşı. benimki de alayına isyan ağlama olayına döndürdü. her gün eşimi uyarıyorum dinlemiyo.

dün sabah beraber biraktik. esim arabada bekliyodu. öğretmeni dedi ki esinizle konusun hergun geldiği saat değiştiği için ağlıyo kafası karışıyo. siz gidince susuyo ama siz varken ağlaması da yipratiyo çocuğunuzu diye sakin sakin gayet kibar bi sekilde anlattı.

arabaya bindi bunu anlattım. vay efendim o kimmiş de öyle konusurmustan başladı çamura yattı haksız olduğu için. baya bağırdı tartıştık falan olay bu yani. aslında bişey yok:)

Ya ama doğru Samdanım, o biraz kötü olmuş. Oğlunun da tabi haliyle tüm dengesi şaşar, her gün aynı saat olması lazım ayy küçücük de çocuklar daha ya. Ama öyle olmaz Samdanım bi düzen şart.
Yani zaten babası bilir de işte dediğin gibi işine geldiği gibi.
Aynen Samdanım aslında sizlik büyük bişey yok, klasik şeyler de insan kızar tabii

ben zaten ipini çekmeye bahane ariyodum. bahaneyo bulmuş oldum. bundan sonra 8:45 de birakacakmis. bugün 8:45 de bırakmış:)

senin sınav çalışmaları nasıl gidiyo ne kadar kaldı:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…