- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.681
şu an bogsam alamam hıncımı cici
sen ona minnet etmeden bebeğinin keyfini cikarmanin yollarını buluyosun diyeyim:) bizim için hayat hep oğlum ve bana göre planlıdır. eşim nadiren dahil olan kısımdır isinden dolayi.
inşallah geyşa öyle olmaz ama ben gece gündüz ağlayan uyumayan çocukla perişan olurken manda gibi yatar uyurduçok kötüydü ama çok severek ilgilendigim için oğlumla her anının tadını çıkardığım için kötü hatırlamıyorum çoğu şeyi:) ama yalnizdim iste:)
hatta çocuğu zorla sünnet ettirdi 3 aylıkti. eşime bi telefon geldi bı hafta şehir dışına çıkması gerekti. Allah'tan annem babam sünnet oldu diye sürpriz yapıp gelmislerdibenim oğlanın sünnet dikişi açıldı bude ordan yapışıklık oldu mu. kaç kez hastaneye gittik annem babamla ona sorsan ne var bunda. madem kalmayacan karışma bari sünnet tarihine demi
velhasıl sen abartmiyosun ama sen hamilesin diye her hatalarını senin hormonlarına yüklüyolar bence. senin hiç afaki bişey istediğini duymadim ben esinden.
arkadaşından da Allah razı olsun kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah
Çok hüzünlendim msjlarınıza kuzularımIste benim de bilincaltim lohusalik zamannda esmden istedgm destegi gorememe sebebyle bi baska cocuga asiri kapaliii ... affolmuyorki o gunleri yasayan sensin icinde bi aci kaliyor belki bidha cocgmz olsa ayni olmaz dha bilincli dha destek olabilir bana ama orasni Allah bilir...
kk birinci noteri canimmm pek iyi deglsn sanirimm Allah iyilik guzellik versn canim birikmislikleri arada bi bosaltmazsak sonra patla masi buyuk oluyor malwsef
Uzatmamak guzel bisey malesef ben eskiye gore cok degistim ama genede normal bi insana gore uzatabiliyorum ... krgnlgmi hep taze tutuyorum hic sevmedgm bi huyiyu degil
Sen in gbi naif bi kadin mutlu olsunnn insallah kuzumm
Unutamjyosun canim zaten ben hamileligimde sknti yasamadim ama lohusalikta iste hep diyorumya bzmki uzun sure basbasa olup sonra bebekli hayata adaptasyon sorunu yahut benm ilgmn bebege bolunmesi yuzunden esimin de lohusa depresynu gbi biseyler yasamasi gbi gbi...Çok hüzünlendim msjlarınıza kuzularımablam da gebeliğinde ve lohusalığında yeterli ilgi ve desteği göremediği için senelerdir arası bozuk eşiyle. Affedemiyorum diyo. Aklına geldikçe resmen o güne dönüyor tazeleniyor öfkesi. Ve bana hep insan gebeliğinde ve lohusalığında yaşadığı hiçbir kötü anıyı unutmuyor der.
Gebelik sürecini yaşamamış arkadaşlara anlatınca çok abartı buluyorlar mutlaka geyşama hak veriyorlar mesela. Ama tamamen bu duygu karmaşasını bilmediklerinden.. Ben normalde de susuz yaşarım ilgisiz yaşayamam modunda olan biriyim zaten ama gebelikte o ilgiyi 2 kat görmek istiyorsun. Can taşıyorsun ve özel hissetmek istiyorsun. Her zamankinden daha fazla özel hissetmek istiyorsun. Umduğunu bulamayınca ya da yeterli gelmeyince dünyan başına yıkılıyor sanki.
Ben sabahlara kadar ağrıdan ağlarken onun uyuduğu anları aklımı kaybetsem unutmazmışım gibi bir his...
Aslnda oyle tabi barisicagni bildigin buyuk bi sorn yoksa bos yere uzatmak akil kari deglde istw ...yaaaa teşekkür ederim canım benimaslında tam bir cadiyim ama sen beni naif görmek istiyorsan hayır demem
ben küslük gudemem yabana hep zaman kaybı gibi gelir :)
Ablan icin de uzuldum goruyoruz az cok biseyler yasaniyor bu sureclerde onemli olan halledebilmek her iki tarafn anlayisli olabilmesi yahut mesela benm verdgm ornekte esimin suan dusunup yahu ozaman asil oyle biraktm sizi o halde demesi bile benim icin az biraz gonul alici oluyor ... hani bizim gbi onlar da bi surecten geciyor ok bebegi biz tasiyoruz doguruyoruz ama onlarda ruhsuz degilki onlarnda duygu durumlari degsklge ugrayabiliyorÇok hüzünlendim msjlarınıza kuzularımablam da gebeliğinde ve lohusalığında yeterli ilgi ve desteği göremediği için senelerdir arası bozuk eşiyle. Affedemiyorum diyo. Aklına geldikçe resmen o güne dönüyor tazeleniyor öfkesi. Ve bana hep insan gebeliğinde ve lohusalığında yaşadığı hiçbir kötü anıyı unutmuyor der.
Gebelik sürecini yaşamamış arkadaşlara anlatınca çok abartı buluyorlar mutlaka geyşama hak veriyorlar mesela. Ama tamamen bu duygu karmaşasını bilmediklerinden.. Ben normalde de susuz yaşarım ilgisiz yaşayamam modunda olan biriyim zaten ama gebelikte o ilgiyi 2 kat görmek istiyorsun. Can taşıyorsun ve özel hissetmek istiyorsun. Her zamankinden daha fazla özel hissetmek istiyorsun. Umduğunu bulamayınca ya da yeterli gelmeyince dünyan başına yıkılıyor sanki.
Ben sabahlara kadar ağrıdan ağlarken onun uyuduğu anları aklımı kaybetsem unutmazmışım gibi bir his...
Çok hüzünlendim msjlarınıza kuzularımablam da gebeliğinde ve lohusalığında yeterli ilgi ve desteği göremediği için senelerdir arası bozuk eşiyle. Affedemiyorum diyo. Aklına geldikçe resmen o güne dönüyor tazeleniyor öfkesi. Ve bana hep insan gebeliğinde ve lohusalığında yaşadığı hiçbir kötü anıyı unutmuyor der.
Aslnda oyle tabi barisicagni bildigin buyuk bi sorn yoksa bos yere uzatmak akil kari deglde istw ...
Sen misin cadi aaa asla inanmam
Aynen katiliyorum unutmuyosun ama ayni derin aci hissetmiyosun konu konusulunca filan aklna geliyor yada benim 2.bebek soruldgnda filan geliyor .. zaten bin sukur o gnlerdeki gbi degiliz atlatabilmek onemliunutmuyosun ama sürekli de aklına gelmiyo. açıkçası benim yeri geldikçe biseyden bahsederken gelir ama mesela geçen sene hissettiğim gibi derinden hissedemiyorum
kinli öfkeli değilim. kırgınlığım var ama o da azaliyo sanki zamanla. ben kin tutamam belki de ondandir bilemiyorum:) Allah gelir ama aklima geldiği için tekrar sinirlenmem boşverip geçerim genelde:)
polis eşi olmak zor cicim Allah sabır versinbide şu var ki seninki güle oynaya bi hamilelik değil baya sıkıntılı geçti. senin için en önemli zamandı bu ilgi ve alaka. ama bide şöyle düşün o kadar kırıldın ki beklentin bile yoktur artık. evde bebekle yalnız kalinca hamilelik öncesi gibi geysayi beklemezsin.
belki senin bu süreci yaşaman seni doğum sonrası için çok güzel bi şekilde hazırlıyo. çünkü ben hatırlıyorum geçen sene yemek bile yemeden bekliyodun uyumuyodun falan. senin biraz eşinden bağımsız esine karşı duyarsiz olman gerekiyodu bence. sanki bunu da söylemistim sana geçen yaz. hamile kalmadan esinle olan ilişkinizin degismesi iyi olur diye.
Aynen katiliyorum unutmuyosun ama ayni derin aci hissetmiyosun konu konusulunca filan aklna geliyor yada benim 2.bebek soruldgnda filan geliyor .. zaten bin sukur o gnlerdeki gbi degiliz atlatabilmek onemli
Niye öyle yapıyorlar ki cicim ya.Çok hüzünlendim msjlarınıza kuzularımablam da gebeliğinde ve lohusalığında yeterli ilgi ve desteği göremediği için senelerdir arası bozuk eşiyle. Affedemiyorum diyo. Aklına geldikçe resmen o güne dönüyor tazeleniyor öfkesi. Ve bana hep insan gebeliğinde ve lohusalığında yaşadığı hiçbir kötü anıyı unutmuyor der.
Niye öyle yapıyorlar ki cicim ya.
Ben uzaktan bakıp duyguları pek anlayamayan ksıımdayım ama cidden çok kırıcıdır.
Sizi seviyorum B Brunello Cicinellikk birinci noteri C Cay6 ❤
empati yaptım ve hak verdim sana cicimÇok hüzünlendim msjlarınıza kuzularımablam da gebeliğinde ve lohusalığında yeterli ilgi ve desteği göremediği için senelerdir arası bozuk eşiyle. Affedemiyorum diyo. Aklına geldikçe resmen o güne dönüyor tazeleniyor öfkesi. Ve bana hep insan gebeliğinde ve lohusalığında yaşadığı hiçbir kötü anıyı unutmuyor der.
Bak buna katılıyorum ya çok az kısmını kullanabiliyolar, emin oldum buna artıkinan kafası bassa adamların yapmazlae bunları
beyinliler ama kullanmiyolar nur
sen napiyosun
Bak buna katılıyorum ya çok az kısmını kullanabiliyolar, emin oldum buna artıkÜff aslında yazık onlara gerçi o hallerinden pek memnunlar
Napayım Samdanım aynı devam ediyorum iştee
Yessss :)Yarışmaya mi katilcann
bak dünya bi bebeklerin bide bebekten hallice adamların etrafında dönüyor dikkat etbunu bildikleri için kullanmiyolar kullansalar sorumluluk alacaklar, yaptıkları şeylerin bedeline katlanmalari gerekecek ondan yani hepsi
Hahahah bebekten hallice adamlar evet
Ya hayret ediyorum bazenValla çok iyi tespit etmişsin
Sen nasılsın Samdanım, oğluşun nasıl, kreş saati ile ilgili demişsin ama noldu kii
Ya ama doğru Samdanım, o biraz kötü olmuş. Oğlunun da tabi haliyle tüm dengesi şaşar, her gün aynı saat olması lazımyaaa nur ben onların ciğerini bilirim
hergun farklı bi saatte götürüyo çocuğu kreşe. ben 7:40 gibi çıkıyorum evden. ben gittikten sonra oğlum krese gitmemek için uykum var deyip uyumaya çalışıyo. kocamda işine gelirse yatıp uyuyo cocukla isine gelmezse olmaz diyo. bı gün 8:30 da birakiyo bı gün 11:30 da yani ne düzen var ne istikrar. doğal olarak çocuk bocaliyo. zaten iki yas herşeye isyan her istediğini yaptırmaya çalışma yaşı. benimki de alayına isyan ağlama olayına döndürdü. her gün eşimi uyarıyorum dinlemiyo.
dün sabah beraber biraktik. esim arabada bekliyodu. öğretmeni dedi ki esinizle konusun hergun geldiği saat değiştiği için ağlıyo kafası karışıyo. siz gidince susuyo ama siz varken ağlaması da yipratiyo çocuğunuzu diye sakin sakin gayet kibar bi sekilde anlattı.
arabaya bindi bunu anlattım. vay efendim o kimmiş de öyle konusurmustan başladı çamura yattı haksız olduğu için. baya bağırdı tartıştık falan olay bu yani. aslında bişey yok:)
Ya ama doğru Samdanım, o biraz kötü olmuş. Oğlunun da tabi haliyle tüm dengesi şaşar, her gün aynı saat olması lazımayy küçücük de çocuklar daha ya. Ama öyle olmaz Samdanım bi düzen şart.
Yani zaten babası bilir de işte dediğin gibi işine geldiği gibi.
Aynen Samdanım aslında sizlik büyük bişey yok, klasik şeyler de insan kızar tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?