Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben zaten ipini çekmeye bahane ariyodum. bahaneyo bulmuş oldum. bundan sonra 8:45 de birakacakmis. bugün 8:45 de bırakmış:)

senin sınav çalışmaları nasıl gidiyo ne kadar kaldı:)
Heeehh şöyle Allahım onların kreş halleri de bi tatlı olur

4 ay kaldı Samdanım ama biraz yorgunluk hissediyorum artık havalarda güzelleşti ya napalm idare edicez artıkk

Heeehh şöyle Allahım onların kreş halleri de bi tatlı olur

4 ay kaldı Samdanım ama biraz yorgunluk hissediyorum artık havalarda güzelleşti ya napalm idare edicez artıkk

sabret nur geçicek bu günler de asıl şimdiden sonra asılman lazım zaten:) hadi bakalım atanma partine az kaldı
baharin geldiği belli demi yavaş yavaş :)

çok poncikler nur bi görsen penguen gibi hepsi

Niye öyle yapıyorlar ki cicim ya.
Ben uzaktan bakıp duyguları pek anlayamayan ksıımdayım ama cidden çok kırıcıdır.

Sizi seviyorum B Brunello Cicinelli kk birinci noteri C Cay6
empati yaptım ve hak verdim sana cicim
Bilmiyorum kuzularım...
Tek bildiğim şu. Ben fazla birşey beklemedim. Birlikte endişe etmek birlikte sevinmek birlikte ağlamak birlikte uykusuz kalmak gibi şeyler bekledim. Tüm duygularımı onunla paylaşmak istedim.
Evde olamadığı zamanlar için değil yanımdayken. İzinlerinin yanması falan problem değildi benim için. Olduğu kadarıyla yapması yetecekti.
O benim kanamalarımda da endişelenmedi, ben kendimi acile zorla götürttüm mesela. Sevinçlerde de benim kadar sevinmedi. Üzüntümde de benimle birlikte oturup üzülmedi. Ağrım olduğu zaman dönüp uyudu ilgilenmedi. Tekme attığı zaman elini koyuyorum karnıma ama henüz bebek küçük olduğu için tekmeler düzenli değil. 2 tekmenin arası 5 6 dk sürüyor. Birinci tekmeyi bekliyor seviniyor ben istiyorum ki elini 5 6 dk daha tutsun ikinciyi de hissetmek istesin ama çekiyor hemen elini sıkılıyor. Bir kere daha hissedeyim demiyor.
8 yıldır ilgiye boğan bir adamın bir anda böyle olması, bambaşka birine dönüşmesi çok ağır geliyor bana. Bebeğe karşı motivasyonum çok zedelendi. Gebelik depresyonu gibi birşeye giriyorum sanırım belki de girdim.
HayatSevinceGuzel bende seni seviyorum kuzum

boyle seyler okudukca soğuyorum erkeklerden bazen acaba ask degol de mantik evliligi mi yapsam diyorum sevmesem sadece arkadas gibi.hissetsem.en azindan uzlmem diyorum..

sabret nur geçicek bu günler de asıl şimdiden sonra asılman lazım zaten:) hadi bakalım atanma partine az kaldı
baharin geldiği belli demi yavaş yavaş :)

çok poncikler nur bi görsen penguen gibi hepsi
Yaaa inşallah Samdanım inşallah

Hem de ne belli, sıkıldıkça balkona atıyorm kendimi,

Allahım yürüyen çantalar Valla çok güzeldir yaa minik minik fıtı fıtıı 2 yaş yaa hepi topu parmak kadar çocuklar

Ahh canim ahh bizlerde emin ol senin istedklern gbi seyler istedik ya da bekledik ama yok malesef olamiyorlar istedgmz gbi belkide biz de onlarin istedgi gbi olamiyoruzdur yaaa ne bileyim karisik isler... istisnalar haric ileri yas insanlari anliyorum neden evlenmediklerini cunku evlilik mantiga sigmayan bi is ☺ ask mesk bi anlik delilik cesaretle atiliyoruz

boyle seyler okudukca soğuyorum erkeklerden bazen acaba ask degol de mantik evliligi mi yapsam diyorum sevmesem sadece arkadas gibi.hissetsem.en azindan uzlmem diyorum..
Aşkta olsa mantık da olsa kimin 2 sene sonra ne olacağını asla kestiremezsin ki kuzum..
Aylar önce benim gözüm dolsa benden önce ağlamaya başlayan bir adamın beni bu duruma sokması beklenir birşey miydi..
Ben kendi reel çevremde bunları kimseye anlatmıyorum. Ablamla geçen gün dertleşiyoruz, eniştemin gebelikte onu üzdüklerini asla unutamadığını söyledi. Bende geyşamın yanında da söylesene bunu dedim. Bir bakış attı bana Geyşadan bahsediyoruz adam zaten bulunmaz hint kumaşı daha belanı mı istiyorsun allahtan dedi. Çünkü hamilelikte yaşanan hiçbirşeyi anlatmadım asla da beklemez kimse hamileyken eşimin beni üzmesini... Öğrense şok geçirirler.
O kadar beklenecek şeyler değil ondan.

Yani cicim istediklerin zaten çok makul minnoş şeyler
Ama bi yandan da şöyle düşünüyorum ben de hep böyle şeyler duydum. Dönüp yatma çok heyecan duyamama filan erkeklerde.
Sanki duygusal yönü ağır basan biraz daha androjen kimlik erkek öyle olur, tatlış olur gibi geliyor. Diğerleri de hep Geyşa gibi işte.
Siz de sadece bu zamana kadar Geyşa enişte böyle olmadığı için, değiştiği için seni etkiledi haliyle.

Canim cevap vermeyedebilirsin ama kardesne bile neden anlatmiyorsun ki bu belki daha iyi gelir sana

ne desem bilemedim hayal kırıklığı.. insanlardan biseyler bekliyoruz beklentiler uzuyor bizi , insanlar beklenemeyen seyler yapıyor. mantik olsa en azindan sevmiyosun gibi geliyor bazen diyorum iste beni seven biri olsun elinyzuu durumu iyi filan ben sevmesem de evlensemmi diyorum yani çevremde de öyle şeyler duydum ki soke oluyorum bide yakınlarından bazi seyleri öğrenince cogu seye güvenim kalmadi diyebilirim

Balım yemeği bile 2 kişilik yediğin bu dönemde ilgiyi de 2 kişilik beklemek abes değil. Değişmesi değil umduğumu bulamamak üzüyor beni.
Ben sadece 9 ay hamileyim. Bir ömür hamile olmayacağım ki olsun düzelir deyip sineye çekeyim. Kalmış artık 4 ayım.

haklısın sonuna kadar cici zaten başkaları seni eşinden daha çok düşündüğünde büyük bi yıkım oluyo. hem seviniyosun hem de en yakınım umursamazken bak şu insanlar beni düşündü diyosun kendi kendine. karmaşık duygular cici. beklentin de çok değil bence.

ama bunu hep diyorum yine dicem. erkek ortamı ve karma ortam arasında dağlar kadar fark var. genelde erkek ortamında çalışanlar birbirini zehirliyo odunlukla falan. karma ortamda çalışanlar daha düşünceli daha naif daha beklenti karşılayacak tipten oluyolar.

geyşanın ortamına ver. elbet dank eder ama o zaman da getir burnundan fitil fitil.
annelik doğuştan ama babalık zamanla öğrenilen bişey. zamana bırak elbet herşeyi yoluna koyduğunuz günler de gelecek:)

Canim cevap vermeyedebilirsin ama kardesne bile neden anlatmiyorsun ki bu belki daha iyi gelir sana
Yok çayım ben aile üyesi olan kimseye eşimle problemlerimi asla anlatmam. Çünkü gün gelir ben affetsem de onlar eşimi asla affetmez.
Gerçek hayattaki arkadaşlarıma bile eşimle sorunlarımdan bahsetmem kolay kolay. Çünkü kafalarında etiketliyorlar ve bir daha hep öyle kalıyor kafalarında.
Sizlere anlatmak yetiyor kuzum.

Yaa canım cicim Valla ne desem çok haklısın konuşsan da olmuyor, bi süre sonra dediğin gibi laçkalaşıyor. Off üzüldüm cidden

Erkek milleti gerçekten kestirilmiyor ayparem. İş problemi, iş yoğunluğu, maddiyat tamamen bambaşka bir kimliğe bürünmelerine neden olabiliyor.

Guzel bi bakis acisi canim haklisin ... bende cok yakin 2 arkadasm disinda anlatmam ... en ozelimiz bu cnku herseyide anlatmam zten genede belli bi seviyededir .

Erkek milleti gerçekten kestirilmiyor ayparem. İş problemi, iş yoğunluğu, maddiyat tamamen bambaşka bir kimliğe bürünmelerine neden olabiliyor.
Evet evet kesinlikleee... cok guclu gorunselerde aniden yikiliyorlar ufak puruzde

Katılıyorum. Ortam herşey demek. Biz mesela cicim okulda olduğumuzda o havada geziyoruz, ben çocuklaşıyorum o çocuk mutluluğu bana geçiyor. Ama onlar höt höt adamların içinde evden bile daha çok kalıyorlar. Ne olacak ki. Sonuç böyle oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…