- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.721
Evet mesela sizlerin sanal bir ortamda beni eşimden daha fazla düşünüp endişe etmeniz..haklısın sonuna kadar cicizaten başkaları seni eşinden daha çok düşündüğünde büyük bi yıkım oluyo. hem seviniyosun hem de en yakınım umursamazken bak şu insanlar beni düşündü diyosun kendi kendine. karmaşık duygular cici. beklentin de çok değil bence.
ama bunu hep diyorum yine dicem. erkek ortamı ve karma ortam arasında dağlar kadar fark var. genelde erkek ortamında çalışanlar birbirini zehirliyo odunlukla falan. karma ortamda çalışanlar daha düşünceli daha naif daha beklenti karşılayacak tipten oluyolar.
geyşanın ortamına ver. elbet dank eder ama o zaman da getir burnundan fitil fitil.
annelik doğuştan ama babalık zamanla öğrenilen bişey. zamana bırakelbet herşeyi yoluna koyduğunuz günler de gelecek:)
Ben 1 arkadaşıma anlattım sadece eskiden eşimle olan sorunumu. Ondan sonra eşim ne yapsa arkadaşıma battı mesela. Kafasında kötü koca belledi. Beni sevdiği için ona karşı bu şekilde bu hale geldi ama bu durum beni üzdü. O yüzden ufak tefek şeyleri anlatırım ama büyük şeyleri arkadaşa da anlatmam çayım.. Hele gebelikte olanları anlatsam bidaha kimse eşimi affetmez.Guzel bi bakis acisi canim haklisin ... bende cok yakin 2 arkadasm disinda anlatmam ... en ozelimiz bu cnku herseyide anlatmam zten genede belli bi seviyededir .
görüşür z cicimKuzularım şarjım bitiyor. Şarja takayım duşa gireyim geleceğim
Dogunca da hep bebek jcin iyi olmak zornda kaliyosun ya annelik oyle zor ki ... hele benm kizin akli herseye eriyor artik uzulsem oyle uzuluyoki ama nereye kadr caktirmiycan elbet anladigi da oluyor bu sefer 2 kat dha uzuluyosun ...Evet mesela sizlerin sanal bir ortamda beni eşimden daha fazla düşünüp endişe etmeniz..
Her gün nasılsın nasıl oldun diye kaç tane etiket alıyorum. Birkaç gün giremesem sorup soruşturmaya başlayanlar oluyor beni. Reel arkadaşlarım da öyle.. Ama eşim işteyken aramıyor bile nasılsın iyi misin diye. 1 defa ararsa arıyor işte.
İnsanın ağrına gidiyor tabi. Bu sefer herşeyi batmaya başlıyor.
Kendi kendimi onarıp devam etmeye çalışıyorum bebek için. O etkilenmesin diye takılmamaya üzülmemeye sinirlenmemeye ve sakin kalmaya çalışıyorum.
Hele bir doğurayım Allahın izniyle... Sonra görülecek hesaplar var.
Bekliyoreee cnmKuzularım şarjım bitiyor. Şarja takayım duşa gireyim geleceğim
SenceeNaptın
Canım mantık evliliği yapınca da seviyorsun,aşık olabiliyorsun yani,tüm mantık evliliği yapmış çiftler birbirini arkadaştan ibaret görmüyor ya ömür boyuncaboyle seyler okudukca soğuyorum erkeklerden bazen acaba ask degol de mantik evliligi mi yapsam diyorum sevmesem sadece arkadas gibi.hissetsem.en azindan uzlmem diyorum..
Tüm konular bir şekilde sevişmeye gelmeliSencee
Sen naptın
Canım mantık evliliği yapınca da seviyorsun,aşık olabiliyorsun yani,tüm mantık evliliği yapmış çiftler birbirini arkadaştan ibaret görmüyor ya ömür boyunca
zaten ömür boyu sevmediğin adamla nasıl sevişcen, saçmalama
Ne mesguliyetten geldgni nasl da bellediyo di mi busra yaaaTüm konular bir şekilde sevişmeye gelmeli
Ahahhaahhaha çünkü o şeksü bir kadın huyu kurusunNe mesguliyetten geldgni nasl da bellediyo di mi busra yaaagelip sohbetin ortasina daliyo ama her daim o konudannn
hayal kırıklığına uğramaktan iyidirSencee
Sen naptın
Canım mantık evliliği yapınca da seviyorsun,aşık olabiliyorsun yani,tüm mantık evliliği yapmış çiftler birbirini arkadaştan ibaret görmüyor ya ömür boyunca
zaten ömür boyu sevmediğin adamla nasıl sevişcen, saçmalama
Tüm konular bir şekilde sevişmeye gelmeli
Ne mesguliyetten geldgni nasl da bellediyo di mi busra yaaagelip sohbetin ortasina daliyo ama her daim o konudannn
Kızlar sevişmeden hayat mi gecer yani lütfen amaaAhahhaahhaha çünkü o şeksü bir kadın huyu kurusun
merhabaaSelammlaaarrr
Hahahaha çok doğru vallaKızlar sevişmeden hayat mi gecer yani lütfen amaahakikaten nasıl bu mevzulara cekiyorum bı anda bende şaşırıyorum kendime
Aleyküm selam canımSelammlaaarrr
Söz veremem vallamerhabaa ❤
Hahahaha çok doğru valla
Ama burada canı çeken bekar arkadaşlarımız olabilirÇokta ballandırmayalım bu pek mümkün değil bizim topikte gerçi
Sevmediğin adamla evli olsan yine kocan oldugundan mütevellit bir beklenti içine gireceğinden,istemsizzzhayal kırıklığına uğramaktan iyidir
Benim canım çekmiyormerhabaa ❤
Hahahaha çok doğru valla
Ama burada canı çeken bekar arkadaşlarımız olabilirÇokta ballandırmayalım bu pek mümkün değil bizim topikte gerçi
Hahahahahah ya seni yerim kuzumBenim canım çekmiyorayy neler dedimm ben burda böyle. İnşallah tanınmamm geyik gibi geliyor kız bana nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?