Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet mesela sizlerin sanal bir ortamda beni eşimden daha fazla düşünüp endişe etmeniz..
Her gün nasılsın nasıl oldun diye kaç tane etiket alıyorum. Birkaç gün giremesem sorup soruşturmaya başlayanlar oluyor beni. Reel arkadaşlarım da öyle.. Ama eşim işteyken aramıyor bile nasılsın iyi misin diye. 1 defa ararsa arıyor işte.
İnsanın ağrına gidiyor tabi. Bu sefer herşeyi batmaya başlıyor.
Kendi kendimi onarıp devam etmeye çalışıyorum bebek için. O etkilenmesin diye takılmamaya üzülmemeye sinirlenmemeye ve sakin kalmaya çalışıyorum.
Hele bir doğurayım Allahın izniyle... Sonra görülecek hesaplar var.

Guzel bi bakis acisi canim haklisin ... bende cok yakin 2 arkadasm disinda anlatmam ... en ozelimiz bu cnku herseyide anlatmam zten genede belli bi seviyededir .
Ben 1 arkadaşıma anlattım sadece eskiden eşimle olan sorunumu. Ondan sonra eşim ne yapsa arkadaşıma battı mesela. Kafasında kötü koca belledi. Beni sevdiği için ona karşı bu şekilde bu hale geldi ama bu durum beni üzdü. O yüzden ufak tefek şeyleri anlatırım ama büyük şeyleri arkadaşa da anlatmam çayım.. Hele gebelikte olanları anlatsam bidaha kimse eşimi affetmez.

Dogunca da hep bebek jcin iyi olmak zornda kaliyosun ya annelik oyle zor ki ... hele benm kizin akli herseye eriyor artik uzulsem oyle uzuluyoki ama nereye kadr caktirmiycan elbet anladigi da oluyor bu sefer 2 kat dha uzuluyosun ...

Insallah en kisa zmnda anlar o da duzelir cnm elbet anliyolarda iste is isten gecmeden olsa iyi olur tabii

Bebege km bakacak cici seneye calisacakmisin bellimi

Sencee
Sen naptın
boyle seyler okudukca soğuyorum erkeklerden bazen acaba ask degol de mantik evliligi mi yapsam diyorum sevmesem sadece arkadas gibi.hissetsem.en azindan uzlmem diyorum..
Canım mantık evliliği yapınca da seviyorsun,aşık olabiliyorsun yani,tüm mantık evliliği yapmış çiftler birbirini arkadaştan ibaret görmüyor ya ömür boyunca
zaten ömür boyu sevmediğin adamla nasıl sevişcen, saçmalama

Tüm konular bir şekilde sevişmeye gelmeli

hayal kırıklığına uğramaktan iyidir

hayal kırıklığına uğramaktan iyidir
Sevmediğin adamla evli olsan yine kocan oldugundan mütevellit bir beklenti içine gireceğinden,istemsizzz o dediğin hayal kırıklığı şeysi yine olur yani çokta seyetme ay yüzlü pare ayparecigim

merhabaa ❤

Hahahaha çok doğru valla
Ama burada canı çeken bekar arkadaşlarımız olabilir Çokta ballandırmayalım bu pek mümkün değil bizim topikte gerçi
Benim canım çekmiyor ayy neler dedimm ben burda böyle. İnşallah tanınmamm geyik gibi geliyor kız bana nedense

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…