- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.741
Yarın topiği basıyorlarmış bulduk seni filan diyeeHahahahahah ya seni yerim kuzum
sen hariç o zaman
HahahahYarın topiği basıyorlarmış bulduk seni filan diyee
Hahahahahha dondurma yemişler diloşum evetDondurma mı yiyion gii
Böyle şeyleri üzerime çekmekte yok ki kuzucumHahahahyok kız kim bulacak ben o kadar fotomu attım daha 1 tane tanıdık görmedim
Sevindim canım, maşaallahMehloşummm her şey yolunda çok şükür, kocamla düzeldik eve döndümdaha doğrusu o beni işyerinden almaya geldi bende dönmek zorunda kaldım hahaha
sen nasılsın ? bebiş nasılll
Aaa kalır mı bu saate hiç,erkenden yedim dondurmayı canımDondurma mı yiyion gii
Yok çayım çalışmam. Çok uzun süre çalışmayı düşünmüyorum. Sonra da doğu görevimiz gelecek zaten. Kendim büyütmek istiyorum.Dogunca da hep bebek jcin iyi olmak zornda kaliyosun ya annelik oyle zor ki ... hele benm kizin akli herseye eriyor artik uzulsem oyle uzuluyoki ama nereye kadr caktirmiycan elbet anladigi da oluyor bu sefer 2 kat dha uzuluyosun ...
Insallah en kisa zmnda anlar o da duzelir cnm elbet anliyolarda iste is isten gecmeden olsa iyi olur tabii
Bebege km bakacak cici seneye calisacakmisin bellimi
Sende büşomB Brunello Cicinelli canım cicim sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun ❤
SelammmSelammlaaarrr
Tadı ve kokusuda çok güzel cicim mutlaka dene bir günYok çayım çalışmam. Çok uzun süre çalışmayı düşünmüyorum. Sonra da doğu görevimiz gelecek zaten. Kendim büyütmek istiyorum.
Sende büşomkurabiye nefis olmuş gıı
Sende diloşum güzel kuzum benimB Brunello Cicinelli mmmmm askimmm sen herseyin en iyisini en güzelini hak ediyorsunbuna değersin çünkü
Insallah gonlune gore olur canim...Yok çayım çalışmam. Çok uzun süre çalışmayı düşünmüyorum. Sonra da doğu görevimiz gelecek zaten. Kendim büyütmek istiyorum.
Sende büşomkurabiye nefis olmuş gıı
Normalde herkesten önce onun anlaması gerekiyordu dimiDiloşun da bişeyler kafasına vurmuş
Gebelik şekeri çıkıyor sanırım bende büşom, zor denerim gibi duruyorTadı ve kokusuda çok güzel cicim mutlaka dene bir gün
Aynen kuzucum var bir haller bakalımNormalde herkesten önce onun anlaması gerekiyordu dimi
Sıhhatler olsun canım benim ❤Selammm
Bende de kesin çıkacak ya o, genelde ömrüm boyunca çikolatayı şekerli şeyleri çok yedim alakalı mıdır sence, kan verdin mi doktor mu dedi cicim sen mi tahmin ediyosunGebelik şekeri çıkıyor sanırım bende büşom, zor denerim gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?