Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de kesin çıkacak ya o, genelde ömrüm boyunca çikolatayı şekerli şeyleri çok yedim alakalı mıdır sence, kan verdin mi doktor mu dedi cicim sen mi tahmin ediyosun
Büşom onunla alakası var mı inan bende bilmiyorum ama nedense bir yandan da sanmıyorum
Doğum doktorum ablamın doğumunu da yaptırdı. Genetik öykümüzü biliyor. Ablamda da annemde de şeker var. Bana 1 2 kontrol önce şeker aleti al ölç sık sık demişti. Biz de aldık. Şekerim gizli şeker ölçüsünde çıkıyor. Kaydediyorum sonuçlarımı 20sinde doktoruma götüreceğim bakalım

Cicim aslında bu kötü gibi görünen iyi bişey, istesende zararlı bir şey yiyemiyorsun inan gebelik şekeri çıkan çoğu kişi max 8-9 kiloyla tamamlıyor ve çocuklarda çok sağlıklı oluyor, yani banada çıksa üzülmem sağlıklı beslenmek için zorunlu olmak iyi bir şey çünkü ben kaçamaklar yapmaya başladım

Aboooooooooooo

İlk 3 aydan sonra bende kaçamaklara başladım büşom Başka türlü geçmiyor. Az da olsa canımın istediğinden yiyorum artık. Zaten pek kilo almadım. 5 ayda 5 kilo aldım. İlk 3 ay 2 kg vermiştim o yüzden başlangıca göre 3 kilo artmış oldum sadece. Muhtemelen 8 9 kilo ile tamamlarım.

Bakalım benim nasıl olacak cicim
7 kilo verdim 2 sni geri aldım bulantılar geçince, 15 kilo alsam totalde 8 almış olcam ayy başta vermek güzel oluyormuş dimi

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
B Brunello Cicinelli madonnam daha iyi misin? geyşanla kavuşamamışsınız hala poncikvegece tatlım doktordan gelmişsin okudum ohh çok şükür herşey yolunda
@Yasnaz tatlım yazamadım kusura bakma. Gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşAllah seninle birlikte bütün arkadaşlarımızın da
B BUSR4 selam tatlım nasılsın
C Cay6 nasılsın canım benim

İyiyim limonsuzum sen nasılsınn

Dus alsaydn bi ferahlardn insan girmeden useniyo bazende girincede oh be diyo B Brunello Cicinelli
Gec yedin gene bu aksam yemegnii ortmennim
Çayım aslında bu bugün yediğim sanırım 3.akşam yemeği
İlkini çok vakitlice yemiştim.
Ama anam geldi evlat olsa sevilmez cinsten ama sağlıklı bir çorba ile pilav yapmış. Onları yedim.
Bu bebek beni sebzeden çok tiksindirdi napıcam ben ya. Evde sebze pişerken daha midem kalkıyor. Sebze çorbası. İçerken beni görmeliydin. Canımı mı veriyorum nimet mi yutuyorum belli değil
Vallahi duşa girsem iyiydi hakkaten

Cay naber, nasılsın
Iyiyimmm kuzularimmm sizler naslsnz napiyosunuz hosgeldnizz

Iyi yapmissin sifa olsun size corba ...
2 ve 3. Yemekte neler yedinnn

Gir al dusunu valla hastayken de iyi gelir hafifle ve uyursn sonra esin gelecekmi gece

B Brunello Cicinelli cicim, geçmiş olsun dikkat et kendine
Bol bol meyve ye, ıhlamur iç,
Hamile bacılarım dogurmadan portakal bakliyat neyim bol bol yiyin, doğurunca gaz yapar diyen yenilmiyor,ben yiyemiyorum, karnıbahar, brokoli lahana falan hep gaz yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…