- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.761
Girmedim ki diloşum üşendimSıhhatler olsun canım benim ❤güle güle kirlen
Büşom onunla alakası var mı inan bende bilmiyorum ama nedense bir yandan da sanmıyorumBende de kesin çıkacak ya o, genelde ömrüm boyunca çikolatayı şekerli şeyleri çok yedim alakalı mıdır sence, kan verdin mi doktor mu dedi cicim sen mi tahmin ediyosun
Cicim aslında bu kötü gibi görünen iyi bişey, istesende zararlı bir şey yiyemiyorsun inan gebelik şekeri çıkan çoğu kişi max 8-9 kiloyla tamamlıyor ve çocuklarda çok sağlıklı oluyor, yani banada çıksa üzülmem sağlıklı beslenmek için zorunlu olmak iyi bir şey çünkü ben kaçamaklar yapmaya başladımBüşom onunla alakası var mı inan bende bilmiyorum ama nedense bir yandan da sanmıyorum
Doğum doktorum ablamın doğumunu da yaptırdı. Genetik öykümüzü biliyor. Ablamda da annemde de şeker var. Bana 1 2 kontrol önce şeker aleti al ölç sık sık demişti. Biz de aldık. Şekerim gizli şeker ölçüsünde çıkıyor. Kaydediyorum sonuçlarımı 20sinde doktoruma götüreceğim bakalım
AbooooooooooooÇayım adam yok ortada nasıl olacak bu iş
Gece yarısı geliyor sabah gidiyor.
Dün gelmeden uyumuşum hele hiç yüzünü bile görmedim. Yüzünü görmeyince görülmeye değer yerleri de göremiyorsun bilün mü
Cay naber, nasılsınInsallah gonlune gore olur canim...
İlk 3 aydan sonra bende kaçamaklara başladım büşomCicim aslında bu kötü gibi görünen iyi bişey, istesende zararlı bir şey yiyemiyorsun inan gebelik şekeri çıkan çoğu kişi max 8-9 kiloyla tamamlıyor ve çocuklarda çok sağlıklı oluyor, yani banada çıksa üzülmem sağlıklı beslenmek için zorunlu olmak iyi bir şey çünkü ben kaçamaklar yapmaya başladım
Bakalım benim nasıl olacak cicimİlk 3 aydan sonra bende kaçamaklara başladım büşomBaşka türlü geçmiyor. Az da olsa canımın istediğinden yiyorum artık. Zaten pek kilo almadım. 5 ayda 5 kilo aldım. İlk 3 ay 2 kg vermiştim o yüzden başlangıca göre 3 kilo artmış oldum sadece. Muhtemelen 8 9 kilo ile tamamlarım.
Ben seni uyardım muji
İyiyim limonsuzum sen nasılsınnHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺
B Brunello Cicinelli madonnam daha iyi misin? geyşanla kavuşamamışsınız halaponcikvegece tatlım doktordan gelmişsin okudum ohh çok şükür herşey yolunda
@Yasnaz tatlım yazamadım kusura bakma. Gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşAllah ☺ seninle birlikte bütün arkadaşlarımızın da❤
B BUSR4 selam tatlım nasılsın
C Cay6 nasılsın canım benim
Çayım aslında bu bugün yediğim sanırım 3.akşam yemeğiDus alsaydn bi ferahlardn insan girmeden useniyo bazende girincede oh be diyo B Brunello Cicinelli
Gec yedin gene bu aksam yemegnii ortmennim
Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺
B Brunello Cicinelli madonnam daha iyi misin? geyşanla kavuşamamışsınız halaponcikvegece tatlım doktordan gelmişsin okudum ohh çok şükür herşey yolunda
@Yasnaz tatlım yazamadım kusura bakma. Gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşAllah ☺ seninle birlikte bütün arkadaşlarımızın da❤
Cay naber, nasılsın
Iyiyimmm kuzularimmm sizler naslsnz napiyosunuz hosgeldnizzHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺
Iyi yapmissin sifa olsun size corba ...Çayım aslında bu bugün yediğim sanırım 3.akşam yemeği
İlkini çok vakitlice yemiştim.
Ama anam geldi evlat olsa sevilmez cinsten ama sağlıklı bir çorba ile pilav yapmış. Onları yedim.
Bu bebek beni sebzeden çok tiksindirdi napıcam ben ya. Evde sebze pişerken daha midem kalkıyor. Sebze çorbası. İçerken beni görmeliydin. Canımı mı veriyorum nimet mi yutuyorum belli değil
Vallahi duşa girsem iyiydi hakkaten
Hecc TV izliommm sen napionn fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?