- 12 Haziran 2019
- 19.795
- 122.084
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.781
Oglun kac yasndaydi cnm ya benm kiz 3 bucuk bu sira bi turlu yatma vaktine ikna edemiyorum yatsa hic konusmasa 10 15 dk ya daliyor ama yatmicam uyumicam diye tepinmekten aglamaktan ikimzde harap oluyorz yoruldum valla
Bu dediklerimi son yemekte yedim çayımIyiyimmm kuzularimmm sizler naslsnz napiyosunuz hosgeldnizz
Iyi yapmissin sifa olsun size corba ...
2 ve 3. Yemekte neler yedinnn
Gir al dusunu valla hastayken de iyi gelir hafifle ve uyursn sonra esin gelecekmi gece
Evet mehlikam ablam da öyle diyor. Emzirirken daha çok yiyemiyorsum diyorB Brunello Cicinelli cicim, geçmiş olsun dikkat et kendine
Bol bol meyve ye, ıhlamur iç,
Hamile bacılarım dogurmadan portakal bakliyat neyim bol bol yiyin, doğurunca gaz yapar diyen yenilmiyor,ben yiyemiyorum, karnıbahar, brokoli lahana falan hep gaz yapıyor ☹
Gitmedim ama gitmek üzereyim limonsuzum çok geç geldin yaHayatSevinceGuzel anammm kim gelmiş nasılsın canım benim manitan vardı ne oldu
B Brunello Cicinelli yani ben geldim ve sen gittin mi
Kiz kim o biyikliii senden haricindekini bahsediyorumBu dediklerimi son yemekte yedim çayım
Bundan öncekinde ekmek kızarttım birşeyler sürerek yedim. Ondan öncekinde börek yedim. Ne bileyim sürekli yediğim için hangisi akşam yemeğiydi hangisi öğle yemeğiydi karışıyor
Aynen gelecek inşallah. 1 2 saate gelir.
Evet mehlikam ablam da öyle diyor. Emzirirken daha çok yiyemiyorsum diyor
Gitmedim ama gitmek üzereyim limonsuzum çok geç geldin ya
1 barışık 3 dövüşük gidiyoruz limonsuzumHayatSevinceGuzel anammm kim gelmiş nasılsın canım benim manitan vardı ne oldu
B Brunello Cicinelli yani ben geldim ve sen gittin mi
2 yaşında teyzesiOglun kac yasndaydi cnm ya benm kiz 3 bucuk bu sira bi turlu yatma vaktine ikna edemiyorum yatsa hic konusmasa 10 15 dk ya daliyor ama yatmicam uyumicam diye tepinmekten aglamaktan ikimzde harap oluyorz yoruldum valla
Öyle oldu malesef yaBu dediklerimi son yemekte yedim çayım
Bundan öncekinde ekmek kızarttım birşeyler sürerek yedim. Ondan öncekinde börek yedim. Ne bileyim sürekli yediğim için hangisi akşam yemeğiydi hangisi öğle yemeğiydi karışıyor
Aynen gelecek inşallah. 1 2 saate gelir.
Evet mehlikam ablam da öyle diyor. Emzirirken daha çok yiyemiyorsum diyor
Gitmedim ama gitmek üzereyim limonsuzum çok geç geldin ya
1 barışık 3 dövüşükse pek parlak değil sanki1 barışık 3 dövüşük gidiyoruz limonsuzum
İyiyim limonsuzuuumm ❤ ayy saatlerdir kıyafet seçiyorum halbuki sadece bi kahvaltıya gidecem yarın arkadaşımla uğraştım durdum yoruldum
Sen nasılsın çocuğun nasıl oldu
En son ya o beni ya ben onu bakalım kimin elinde kalacak2 yaşında teyzesi ☺ belli olmuyor canım bazen 10 dakikada uyuyor bazen 2 saat
Öyle oldu malesef yabuarada can boğazdan gelir ye gitsin
1 barışık 3 dövüşükse pek parlak değil sankiaman boşver ne giysen yakışacak zaten ikimizde iyiz canım benim ❤
Seni üzerse sal gitsinEn son ya o beni ya ben onu bakalım kimin elinde kalacak
Yaa limonsuzum ❤teşekkür etttim ❤
Ohh iyi olun
Canim cok tesekkur éderimHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ☺
B Brunello Cicinelli madonnam daha iyi misin? geyşanla kavuşamamışsınız hala@poncikvegece tatlım doktordan gelmişsin okudum ohh çok şükür herşey yolunda
@Yasnaz tatlım yazamadım kusura bakma. Gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşAllah ☺ seninle birlikte bütün arkadaşlarımızın da❤
B BUSR4 selam tatlım nasılsın
C Cay6 nasılsın canım benim
Evet mesela sizlerin sanal bir ortamda beni eşimden daha fazla düşünüp endişe etmeniz..
Her gün nasılsın nasıl oldun diye kaç tane etiket alıyorum. Birkaç gün giremesem sorup soruşturmaya başlayanlar oluyor beni. Reel arkadaşlarım da öyle.. Ama eşim işteyken aramıyor bile nasılsın iyi misin diye. 1 defa ararsa arıyor işte.
İnsanın ağrına gidiyor tabi. Bu sefer herşeyi batmaya başlıyor.
Kendi kendimi onarıp devam etmeye çalışıyorum bebek için. O etkilenmesin diye takılmamaya üzülmemeye sinirlenmemeye ve sakin kalmaya çalışıyorum.
Hele bir doğurayım Allahın izniyle... Sonra görülecek hesaplar var.
günaydın nasılsın büşümGünaydınn canlarım ❤
Çok iyiyim kuzummm açıp açıp videosunu izliyorum bebişimin, hareketlerini yediğimm hiç durmuyorgünaydın nasılsın büşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?