Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B BUSR4 C Cay6 iyiyim kızlar. Oğlanı yatırdım daha uyumadı bende çay içicem
Oglun kac yasndaydi cnm ya benm kiz 3 bucuk bu sira bi turlu yatma vaktine ikna edemiyorum yatsa hic konusmasa 10 15 dk ya daliyor ama yatmicam uyumicam diye tepinmekten aglamaktan ikimzde harap oluyorz yoruldum valla

Iyiyimmm kuzularimmm sizler naslsnz napiyosunuz hosgeldnizz

Iyi yapmissin sifa olsun size corba ...
2 ve 3. Yemekte neler yedinnn

Gir al dusunu valla hastayken de iyi gelir hafifle ve uyursn sonra esin gelecekmi gece
Bu dediklerimi son yemekte yedim çayım
Bundan öncekinde ekmek kızarttım birşeyler sürerek yedim. Ondan öncekinde börek yedim. Ne bileyim sürekli yediğim için hangisi akşam yemeğiydi hangisi öğle yemeğiydi karışıyor
Aynen gelecek inşallah. 1 2 saate gelir.
Evet mehlikam ablam da öyle diyor. Emzirirken daha çok yiyemiyorsum diyor
HayatSevinceGuzel anammm kim gelmiş nasılsın canım benim manitan vardı ne oldu
B Brunello Cicinelli yani ben geldim ve sen gittin mi
Gitmedim ama gitmek üzereyim limonsuzum çok geç geldin ya

Kiz kim o biyikliii senden haricindekini bahsediyorum

Ye ye afiyet olsun cnmm yiyebildgn kadar ye hamilelik esittir yemekkk gece yemekk en guzeli de ah ahhh

HayatSevinceGuzel anammm kim gelmiş nasılsın canım benim manitan vardı ne oldu
B Brunello Cicinelli yani ben geldim ve sen gittin mi
1 barışık 3 dövüşük gidiyoruz limonsuzum
İyiyim limonsuzuuumm ❤ ayy saatlerdir kıyafet seçiyorum halbuki sadece bi kahvaltıya gidecem yarın arkadaşımla uğraştım durdum yoruldum
Sen nasılsın çocuğun nasıl oldu

Oglun kac yasndaydi cnm ya benm kiz 3 bucuk bu sira bi turlu yatma vaktine ikna edemiyorum yatsa hic konusmasa 10 15 dk ya daliyor ama yatmicam uyumicam diye tepinmekten aglamaktan ikimzde harap oluyorz yoruldum valla
2 yaşında teyzesi belli olmuyor canım bazen 10 dakikada uyuyor bazen 2 saat Öyle oldu malesef ya buarada can boğazdan gelir ye gitsin 1 barışık 3 dövüşükse pek parlak değil sanki aman boşver ne giysen yakışacak zaten ikimizde iyiz canım benim

En son ya o beni ya ben onu bakalım kimin elinde kalacak
Yaa limonsuzum teşekkür etttim
Ohh iyi olun

Canim cok tesekkur éderim insallah devami gelir tüp bebekte cok sıkintı az cok biliyosunuz dua edin ❤

yani ne desen haklısın cici. ama bi zaman bocalama olsa da çayın dediği gini dank ettiği an geliyo sonradan. inşallah çok çabuk dank eder geyşana

sizin evlilik sevgililik baştan itibaren olması gerektiği gibi olduğundan senin şu anki hayal kırıklığın beklentin çok çok normal şeyler zaten. inşallah eski zamanlarıniza da döneceksiniz.

sen bebisinin karnında olduğu zamanların tadını çıkar annesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…