- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.801
yaa ooyy yerim sizi beennÇok iyiyim kuzummm açıp açıp videosunu izliyorum bebişimin, hareketlerini yediğimm hiç durmuyor ❤ Sen nasılsın kuzucum
İnşallah kuzum ya tek isteğim o şu hayattanyaa ooyy yerim sizi beennsağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini minnoşum
iş güç koşturma büşüm bugünde çalışıyorum bi yarınım var ondada temizlikİnşallah kuzum ya tek isteğim o şu hayattan ❤ Napacaksın bugün planların ne ❤
seni kertenkele seniiiGünaydın kertenkeleler
Günaydın rossummGünaydın kertenkeleler
Kolay gelsin kuzucummiş güç koşturma büşüm bugünde çalışıyorum bi yarınım var ondada temizlik
sağolasın büşümGünaydın rossumm
Kolay gelsin kuzucumm
Kuzummm
yaa çok geçmiş olsun şahikamKuzummmhic iyi degilim ben nezle oldum,tam boğaz agrim da geçti derken
Oyyy kıyamamKuzummmhic iyi degilim ben nezle oldum,tam boğaz agrim da geçti derken
Ben degil kizim hasta kuzum. Onla ugrasiyorum gunlerdir. Allahtan cok enerjiisi dusmedi. Keyfi yerinde ama burnu akip duruyor, oksuruk basladi. Esim hala gribini atlatamadi. 2 hastayla ugrasiyorumCasper25 nasılsın canım. Kaynından iyi haberler geliyor değil mi? Hastaydın sanki kuzum nasıl oldun.
Yaa geçmiş olsun kuzum kıyamam sanaKuzummmhic iyi degilim ben nezle oldum,tam boğaz agrim da geçti derken
Günaydın diloş solundan mı kalktınGünaydınnnnnnnnööğğgggooooohhhh
Günaydın guzuuummnYaa geçmiş olsun kuzum kıyamam sanabol c vitamini al
Günaydın diloş solundan mı kalktın
yaa çok geçmiş olsun şahikam
Sağolun canlarımYaa geçmiş olsun kuzum kıyamam sanabol c vitamini al
Ya limonsuzum ıhlamur yok ama nane limon yaparim birazdan ilaç içmekte istemiyorum çorba filan biseylerle atlatmaya calisicam,gece de terleyim bı güzel bakalimOyyy kıyamamıhlamur varsa iç hemen canım bide bol bol su. Çabuk toparlarsın inşAllah. Akşam da limonlu çay iç yat terle iyi gelir ☺ ay bide tavuk çorbası. Daha dün akşam yapmıştım bebişim ya yakın olsaydık getirirdim hemen
akşamki anlattığın olaylardab mi agladin yoksa cicim. şimdi nasılsınGünaydın kertenkelelerim
Gece ağrıdan uyuyamadım bir sağa dön bir sola dön olmuyor karnıma ağrı giriyor yatamıyorum
Çocuk dönme dolaba binse benim yatakta döndüklerimden daha az dönerdi içeride, o artık küçük bir semazen
Döne döne saat 12 yi etmişim. Kahvaltı ettim de geldim.
Dün gece neydi kuzularım öyle. Bir yandan ağlaya ağlaya buraya yazıyorum bir yandanByNkoaLa ya ağlaya ağlaya ses kaydı atıyorum. O da bana ağlaya ağlaya cevap atıyor. Tam 2 hormonlu gebe bulduk birbirimizi Topiği de yasa boğdum öyle gittim. Ama bugün daha iyiyim, akşama yine başlarım ağlamaya hazırlıklı olun
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
@Negoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?