Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzummmhic iyi degilim ben nezle oldum,tam boğaz agrim da geçti derken
Oyyy kıyamam ıhlamur varsa iç hemen canım bide bol bol su. Çabuk toparlarsın inşAllah. Akşam da limonlu çay iç yat terle iyi gelir ay bide tavuk çorbası. Daha dün akşam yapmıştım bebişim ya yakın olsaydık getirirdim hemen

Casper25 nasılsın canım. Kaynından iyi haberler geliyor değil mi? Hastaydın sanki kuzum nasıl oldun.
Ben degil kizim hasta kuzum. Onla ugrasiyorum gunlerdir. Allahtan cok enerjiisi dusmedi. Keyfi yerinde ama burnu akip duruyor, oksuruk basladi. Esim hala gribini atlatamadi. 2 hastayla ugrasiyorum
Kaynim iyi sukur kuzum. Zaten ateskesten sonra durulmus ortalik. Yavas yavas askerleri izne yolluyorlarmis. O da izne cikar yakinda.
Sen napiyosun nasilsin?

Yaa geçmiş olsun kuzum kıyamam sana bol c vitamini al

Günaydın diloş solundan mı kalktın
Günaydın guzuuummn
Nasıl kalktığımi nasıl kaldırıldığımi biomiommm benim dana bir oyana bir buyana beni savurdu da öyle uyandım adam hafta içi gözünü açmıyor
Hafta sonu da erkenden hortluyor

yaa çok geçmiş olsun şahikam
Yaa geçmiş olsun kuzum kıyamam sana bol c vitamini al
Sağolun canlarım
Ya limonsuzum ıhlamur yok ama nane limon yaparim birazdan ilaç içmekte istemiyorum çorba filan biseylerle atlatmaya calisicam,gece de terleyim bı güzel bakalimdediğin gibi yakın olaydik ah senin ellerinden içtiğim çorba dikerdi beni ayağa kesin

Günaydın kertenkelelerim
Gece ağrıdan uyuyamadım bir sağa dön bir sola dön olmuyor karnıma ağrı giriyor yatamıyorum
Çocuk dönme dolaba binse benim yatakta döndüklerimden daha az dönerdi içeride, o artık küçük bir semazen
Döne döne saat 12 yi etmişim. Kahvaltı ettim de geldim.
Dün gece neydi kuzularım öyle. Bir yandan ağlaya ağlaya buraya yazıyorum bir yandan ByNkoaLa ya ağlaya ağlaya ses kaydı atıyorum. O da bana ağlaya ağlaya cevap atıyor. Tam 2 hormonlu gebe bulduk birbirimizi Topiği de yasa boğdum öyle gittim. Ama bugün daha iyiyim, akşama yine başlarım ağlamaya hazırlıklı olun
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
@Negoo

akşamki anlattığın olaylardab mi agladin yoksa cicim. şimdi nasılsın
bugün bakim gunu yapıyorum 1 2 saat sonra duş kahve kitap takilicam :) 1 2 bölüm dizi izlerim aksama da survivor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…