Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Küçük semazennnn
Günaydın canım akşam ne içtiniz bilmiyorumm ama bana da lagzimdi o şeyden ağlaya ağlaya ses kaydı atmak nee Allah senn Eki Görüntüle 2601587 siz şimdi boyleyseniz lohusa da napcazzz
Ben şimdilik evdeyim ilerleyen saatlerde gezsmeyeeeee gidebiliriz

Savurdu demek
Cicimm neden ağrın oluyorr orayı kaçırdım mı ben
Valla şu an evde kös kös oturuyoruz bebişin haftasıyla ilgli videolar izliyoruz eşimle birazdan çıkacaz dolaşacağız hava çokküsel

Senin ağlak hormonlarını yerimmm

Planım yine ağlamak yine ağlamak

Ay ben aksamki olaylari simdi okudum. Geysanin kafasini kirmali artik demek ki
Neden boyla mala baglamis bu adam

Geçmiş olsun canım ya zor geçiyor hamileliğin Allah yardımcın olsun.
Profil foton şahane

Hormonlara suç aticam :)
Var işte herkesn kendine göre skntisi negom
Hicbisey dört dörtlük değil hayatimzda
Allah ferahlık versin canım sıkıntını gidersin. Dertsiz insan yok doğru

Canım duygusallık geçerde bu ağrı neyin nesi Allah korusun sıkıntı mı var yoksa bize demedigin? Son aylarda bebek büyüyünce belin filan ağrır belki ama şimdiden niye ağrıyor? hem de karnın dikkat etmen coook çok önemli bence,hatta ben olsam şimdiye işi fln bırakırdım ya,evde olman dinlenmen şart bence senin bu zmna kdr sıkıntılı geçti hep, yordu yıprattı seni hayırla tamamla geri kalan süreci inşallah
Bende evdeyim canım nezle oldum biraz uzanıyorum öyle TV karşısında eşim de hizmet ediyor banaa
K Kendinisevenbirii akşam yedin dondurmayı yedinnnn bak ben soğukta yemiyorum hasta olmamak için fazla geldi sana
Geçmiş olsun canım benim ❤
Kız yumurtlama günüydü yemem lazımdı mecburşu çektiğim ceremelerin mükafatı olarak 15 gün sonra pozitifi görsem bari
Saol canım benim

akşamki anlattığın olaylardab mi agladin yoksa cicim. şimdi nasılsın
bugün bakim gunu yapıyorum 1 2 saat sonra duş kahve kitap takilicam :) 1 2 bölüm dizi izlerim aksama da survivor
Evet ayparem. Ben dün topiği ve ByNkoaLa yı yasa boğduğum gibi geyşamıda es geçmedim
Allah ne verdiyse sayıp sövdüğüm msjlarımla gecesini aydınlattım
O da bana cevap olarak herşeyin farkında olduğunu, iş yoğunluğu yüzünden kendini toplayamadığını ama düzeleceğini yazdı. Gecede karanfil alıp getirmiş benim bildiğim ölüye götürülür ama neyse onu bulabilmiş. Kendince sempatik tavırlar falan.
Döndüm uyudum
İyiyim şimdi ayparem. Hava da güzel. Hava güzel olunca içimi mutluluk kaplıyor
Sen nasılsın?

Lohusayken ByNkoaLa ve ben

Nereyi gezeceksin diloşum gördün tabi havayı güzel

yastıklardan bi kale insaa etmeyi dene cici beline sırtına bacak arana gobusune yakin fakan nereye bulsan tikistir

kiyamam ben size

dün de demişsin altı üstü 9 aylık süreç insanin beklentisi de afaki değil ama nedense biri hamile olunca daha bi eziyet edesi geliyo etrafindakilerin. sonra suçu da hormonlara atiyolar

ben ponçik oğlumla takilcam bugun
çamaşır bulaşık temizlik

Valla benim iş güç cicim yani öyle farklı bi durumum yok

bu adamin hormonlari bozulmus olabilir mi okstitoksin mi ne demistin belki vucuduna ters geldi bide izinsiz uykusz calismak da cok etkiliyor ilerde eminim ben nasil boyle davrandim diyecek cicim. keske boyle olmasa ama onun da isi cok agir gibi uykusuz izinsiz bunyesi dagilmis olabilir. Bir izin durumu yok mu ilerde? hava cok guzel tam gezmelik❤❤ bende biseyler almaya cikarim belki yemek yapmam lazim aksama ben de iyiyim sukur cicimm❤❤❤

Bayılırım bebeğin haftası ile ilgili videolar izlemeye youtube a gebelikte mesela 13.hafta şeklinde yazınca muhtemelen sende de ilk sırada çıkan şu bebe beni çok ağlatıyor.:
Pazartesi olup yeni haftaya girsem de yenisini izlesem diye bakıyorum.
Bu pazartesi 20.yi izlicem
Gebeliğin en güzel kısımlarından biri onunla ilgili şeyler öğrenmek
Büşom karnım büyüdükçe yatamaz oldum. Zaten bir sağa bir de sola doğru yatmaya izin var ama ikisinde de karnıma ağrı giriyor. Yüz üstü sırt üstü yasak. Şimdiden böyleyse ileride ne yapacağım bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…