- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.821
Küçük semazennnnGünaydın kertenkelelerim
Gece ağrıdan uyuyamadım bir sağa dön bir sola dön olmuyor karnıma ağrı giriyor yatamıyorum
Çocuk dönme dolaba binse benim yatakta döndüklerimden daha az dönerdi içeride, o artık küçük bir semazen
Döne döne saat 12 yi etmişim. Kahvaltı ettim de geldim.
Dün gece neydi kuzularım öyle. Bir yandan ağlaya ağlaya buraya yazıyorum bir yandanByNkoaLa ya ağlaya ağlaya ses kaydı atıyorum. O da bana ağlaya ağlaya cevap atıyor. Tam 2 hormonlu gebe bulduk birbirimizi Topiği de yasa boğdum öyle gittim. Ama bugün daha iyiyim, akşama yine başlarım ağlamaya hazırlıklı olun
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Savurdu demekGünaydın guzuuummn
Nasıl kalktığımi nasıl kaldırıldığımi biomiommm benim dana bir oyana bir buyana beni savurdu da öyle uyandımadam hafta içi gözünü açmıyor
Hafta sonu da erkenden hortluyor
Cicimm neden ağrın oluyorr orayı kaçırdım mı benGünaydın kertenkelelerim
Gece ağrıdan uyuyamadım bir sağa dön bir sola dön olmuyor karnıma ağrı giriyor yatamıyorum
Çocuk dönme dolaba binse benim yatakta döndüklerimden daha az dönerdi içeride, o artık küçük bir semazen
Dün gece neydi kuzularım öyle. Bir yandan ağlaya ağlaya buraya yazıyorum bir yandanByNkoaLa ya ağlaya ağlaya ses kaydı atıyorum. O da bana ağlaya ağlaya cevap atıyor. Tam 2 hormonlu gebe bulduk birbirimizi Topiği de yasa boğdum öyle gittim. Ama bugün daha iyiyim, akşama yine başlarım ağlamaya hazırlıklı olun
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Senin ağlak hormonlarını yerimmmGünaydın kertenkelelerim
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Planım yine ağlamak yine ağlamakGünaydın kertenkelelerim
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Ay ben aksamki olaylari simdi okudum.Günaydın kertenkelelerim
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Geçmiş olsun canım yaGünaydın kertenkelelerim
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Sen niye ağlıyorsun ki :/Planım yine ağlamak yine ağlamak
Hormonlara suç aticam :)Sen niye ağlıyorsun ki :/
Allah ferahlık versin canım sıkıntını gidersin. Dertsiz insan yok doğruHormonlara suç aticam :)
Var işte herkesn kendine göre skntisi negom
Hicbisey dört dörtlük değil hayatimzda
Canım duygusallık geçerde bu ağrı neyin nesiGünaydın kertenkelelerim
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Kız yumurtlama günüydü yemem lazımdı mecburK Kendinisevenbirii akşam yedin dondurmayı yedinnnn bak ben soğukta yemiyorum hasta olmamak içinfazla geldi sana
Geçmiş olsun canım benim ❤
Evet ayparem. Ben dün topiği veakşamki anlattığın olaylardab mi agladin yoksa cicim. şimdi nasılsın
bugün bakim gunu yapıyorum 1 2 saat sonra duş kahve kitap takilicam :) 1 2 bölüm dizi izlerim aksama da survivor
Bende katılmak istiyorum bu gece ağlayalım ahan da beleeeeeePlanım yine ağlamak yine ağlamak
LohusaykenKüçük semazennnn
Günaydın canım akşam ne içtiniz bilmiyorumm ama bana da lagzimdi o şeydenağlaya ağlaya ses kaydı atmak nee Allah senn Eki Görüntüle 2601587 siz şimdi boyleyseniz lohusa da napcazzz
Ben şimdilik evdeyim ilerleyen saatlerde gezsmeyeeeee gidebiliriz
Günaydın kertenkelelerim
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Valla benim iş güç cicim yani öyle farklı bi durumum yokGünaydın kertenkelelerim
Gün planlarını alalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
Diktorya Secret
@Night Club
Nego
Canım eşim dışarı çıkalım yemeğe dedi önce Eymir gölü gezintisi yapalım dedi ordan yemek yiyelim dedi düşünmem lazgim deidm
bu adamin hormonlari bozulmus olabilir mi okstitoksin mi ne demistin belki vucuduna ters geldi bide izinsiz uykusz calismak da cok etkiliyor ilerde eminim ben nasil boyle davrandim diyecek cicim. keske boyle olmasa ama onun da isi cok agir gibi uykusuz izinsiz bunyesi dagilmis olabilir. Bir izin durumu yok mu ilerde? hava cok guzel tam gezmelik❤❤ bende biseyler almaya cikarim belki yemek yapmam lazim aksamaEvet ayparem. Ben dün topiği veByNkoaLa yı yasa boğduğum gibi geyşamıda es geçmedim
Allah ne verdiyse sayıp sövdüğüm msjlarımla gecesini aydınlattım
O da bana cevap olarak herşeyin farkında olduğunu, iş yoğunluğu yüzünden kendini toplayamadığını ama düzeleceğini yazdı. Gecede karanfil alıp getirmiş benim bildiğim ölüye götürülür ama neyseonu bulabilmiş. Kendince sempatik tavırlar falan.
Döndüm uyudum
İyiyim şimdi ayparem. Hava da güzel. Hava güzel olunca içimi mutluluk kaplıyor
Sen nasılsın?
ooh valla hayat size güzel beeCanım eşim dışarı çıkalım yemeğe dedi önce Eymir gölü gezintisi yapalım dedi ordan yemek yiyelim dedi düşünmem lazgim deidmhemnn atlamiyimm
Birazdan haber vericem canım güzel havada azcik gezelim
Bayılırım bebeğin haftası ile ilgili videolar izlemeyeSavurdu demek
Cicimm neden ağrın oluyorr orayı kaçırdım mı ben
Valla şu an evde kös kös oturuyoruz bebişin haftasıyla ilgli videolar izliyoruz eşimle birazdan çıkacaz dolaşacağız hava çokküsel
HormonlandımSenin ağlak hormonlarını yerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?