- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.841
Bence ağlama ritüellerimize bir saat belirlemeliyiz, alarm kurmalıyız ve o saatte ağlamaya başlamalıyız gülom. Daha planlı olmak lazımPlanım yine ağlamak yine ağlamak
Senin hormonlanman bile güzelHormonlandım
Napıyosun kutsişim?
Cicim evet e bebeğin bu videolarını izliyoruz, başka videolar falan da izliyoruz çok güzel gerçektenBayılırım bebeğin haftası ile ilgili videolar izlemeyeyoutube a gebelikte mesela 13.hafta şeklinde yazınca muhtemelen sende de ilk sırada çıkan şu bebe beni çok ağlatıyor.:
Pazartesi olup yeni haftaya girsem de yenisini izlesem diye bakıyorum.
Bu pazartesi 20.yi izlicem
Gebeliğin en güzel kısımlarından biri onunla ilgili şeyler öğrenmek
Büşom karnım büyüdükçe yatamaz oldum. Zaten bir sağa bir de sola doğru yatmaya izin var ama ikisinde de karnıma ağrı giriyor. Yüz üstü sırt üstü yasak. Şimdiden böyleyse ileride ne yapacağım bakalım
Bilsek kespırım..Ay ben aksamki olaylari simdi okudum.Geysanin kafasini kirmali artik demek ki
Neden boyla mala baglamis bu adam
Be hamile degilimde noluyooo cok aglamayi severimmm kizimda ben gbi oldu isteeeLohusayken @ByNkoaLa ve ben
Eki Görüntüle 2601597
Nereyi gezeceksin diloşum gördün tabi havayı güzel
Kızlarrr ismimi değiştircem haberiniz olsun❤
5 ayda bittim. 5 ayda going to goGeçmiş olsun canım yazor geçiyor hamileliğin Allah yardımcın olsun.
Profil foton şahane
Kutsiş nasılay bence de yaaadaha neşeli biseyler olsun lütfen zepracim
kutsal zebraya gerimi döncen :)Kızlarrr ismimi değiştircem haberiniz olsun❤
Bilsek kespırım..
Dün msj attım iş yoğunluğundan kendini toplayamadığını söyledi. Farkındayım kendimin haklısın falan dedi. Düzelteceğim dedi. Karanfil alıp gelmiş ölmüşüm sanki
Çelenk yollasaydın dedim dönüp uyudum.
Adamın tüm ayarları kaçtı. Geri iade edicem yakında.
Bilmiyorum ki acaba kutsiş mi koysam diye düşündümkutsal zebraya gerimi döncen :)
Kutsiş nasıl
Bilmiyorum ki acaba kutsiş mi koysam diye düşündüm
Kutsiş zepra yapalım o zaman ahahahahaben sana hep zepra diyorum amaTürkçe karakter koyuyosa kutsiş iyi ama öbür türlü aklıma kutu kola çöp şiş gelir benim kutsis olsa
Ya bak kalbimden vurdunBiz seni kutsal zebra olarak tanıdık bence ona dön
Kutsiş zepra yapalım o zaman ahahahaha
Pamuğum ben işten ayrılıp kendimi eve kapatsam hepten gebelik depresyonuna girerim.Canım duygusallık geçerde bu ağrı neyin nesiAllah korusun sıkıntı mı var yoksa bize demedigin? Son aylarda bebek büyüyünce belin filan ağrır belki ama şimdiden niye ağrıyor? hem de karnın dikkat etmen coook çok önemli bence,hatta ben olsam şimdiye işi fln bırakırdım ya,evde olman dinlenmen şart bence senin bu zmna kdr sıkıntılı geçti hep, yordu yıprattı seni hayırla tamamla geri kalan süreci inşallah ❤
Bende evdeyim canım nezle oldum biraz uzanıyorum öyle TV karşısındaeşim de hizmet ediyor banaa
Kız yumurtlama günüydü yemem lazımdı mecburşu çektiğim ceremelerin mükafatı olarak 15 gün sonra pozitifi görsem bari
Saol canım benim❤
Aaaaa bak K demişken aklıma getirdin hazır yaklasmıskençakal zepra da olur bako k lari nasil aldığını hala unutmadik zepraaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?