Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim evet e bebeğin bu videolarını izliyoruz, başka videolar falan da izliyoruz çok güzel gerçekten
cicim hamile yastığını almalısın bence sen, bende karnım biraz çıksın kesn alcam kullanan herkes çok memnun

Ay ben aksamki olaylari simdi okudum. Geysanin kafasini kirmali artik demek ki
Neden boyla mala baglamis bu adam
Bilsek kespırım..
Dün msj attım iş yoğunluğundan kendini toplayamadığını söyledi. Farkındayım kendimin haklısın falan dedi. Düzelteceğim dedi. Karanfil alıp gelmiş ölmüşüm sanki
Çelenk yollasaydın dedim dönüp uyudum.
Adamın tüm ayarları kaçtı. Geri iade edicem yakında.

Lohusayken @ByNkoaLa ve ben
Eki Görüntüle 2601597

Nereyi gezeceksin diloşum gördün tabi havayı güzel
Be hamile degilimde noluyooo cok aglamayi severimmm kizimda ben gbi oldu isteee

Esim gelcek biraza kahvaltilik hazirlayip cay demledim o gelsnde ben cikicam hava da guzel biraz dolasip alisveris yapip gelecegm o da ben gelnce uyur klasik bi c.tesi ... sebepsiz mutsuzum bugun sanki ya tuhafm

Geçmiş olsun canım ya zor geçiyor hamileliğin Allah yardımcın olsun.
Profil foton şahane
5 ayda bittim. 5 ayda going to go
Evet geyşam ve ben. Herkesin merak ettiği Geyşamı yayınladım sonunda negom

klasik polis tirivirilari cici iyi yapmışsın sırtını dönerek yüz verme

sanki bi o çalışıyo memlekette zor olsa da seçen kendileri. biz neden çekelim ki nazlarini sıkıntılarını

Pamuğum ben işten ayrılıp kendimi eve kapatsam hepten gebelik depresyonuna girerim. karnım yatarken ağrıyor. Yatamıyorum
Gebelikte sadece sağa ve sola doğru yatmaya izin var. Bende 26 senedir yüz üstü uyuyan biriyim. Alışamadım bir türlü sağa ve sola yatmaya. Hatta sağa bile az yatmalısın hep sola yatacaksın sağ bacakta atardamar geçiyor diye
Sola dönüyorum uyuşuyorum artık sağa döneyim diyorum. Dönerken ağrı giriyor karnıma. Uykum kaçıyor. Sonra ağrı diniyor uyuyorum bu sefer sağ tarafım uyuşuyor sola döneyim diyorum dönerken yine karnıma sancı giriyor. Bidaha bekle ağrı geçsin bunun her yarım saat 45 dk bir yaşandığını düşün
Böyle çıldıracak gibi oluyorsun ve ben daha 19.haftadayım. Bunun 20 leri var 30 ları var. Bu göbek daha büyüyecek. Allah sabır yarabbi
Hazırlayın kendinizi böyle şeylere, beni uyaran olmamıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…