- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.861
Aaaaa bak K demişken aklıma getirdin hazır yaklasmısken
Eğer o sümüğü çıkarabileceksen seni de ağlama tarikatına katabiliriz diloşum
Suan yatasım geldi yoksa aklımda yoktu sen soktun o güzel aklımaulen 5 k ya çıktı hala pusuya mi yatiyon almak için
Eğer o sümüğü çıkarabileceksen seni de ağlama tarikatına katabiliriz diloşum
Hamile yastığım var samoşum eskiden rahat ettiriyordu ama artık rahat edemiyorum hatta daha çok gıcık ediyor beni uykumdan kalkıp kavga ediyorum hamile yastığımlayastıklardan bi kale insaa etmeyi dene cici beline sırtına bacak arana gobusune yakin fakan nereye bulsan tikistir
kiyamam ben size
dün de demişsin altı üstü 9 aylık süreç insanin beklentisi de afaki değil ama nedense biri hamile olunca daha bi eziyet edesi geliyo etrafindakilerin. sonra suçu da hormonlara atiyolar
ben ponçik oğlumla takilcam bugun
çamaşır bulaşık temizlik
Napıcan be imzoşum bu hayat böyleValla benim iş güç cicim yani öyle farklı bi durumum yok
Bana böyle bir teklif gelse saniyede kapıda belirirdim herhaldeCanım eşim dışarı çıkalım yemeğe dedi önce Eymir gölü gezintisi yapalım dedi ordan yemek yiyelim dedi düşünmem lazgim deidmhemnn atlamiyimm
Birazdan haber vericem canım güzel havada azcik gezelim
niyekii yaa yaz site görevlilerine onlar yapsınNick değişikliği yapılmıyomus ya
hayat acımasız hayat zalım cicimNapıcan be imzoşum bu hayat böyle
Oksitosin zehirlenmesi mi yaşıyor diyorsun, mantıklı aslında ben ikna oldumbu adamin hormonlari bozulmus olabilir mi okstitoksin mi ne demistin belki vucuduna ters geldi bide izinsiz uykusz calismak da cok etkiliyor ilerde eminim ben nasil boyle davrandim diyecek cicim. keske boyle olmasa ama onun da isi cok agir gibi uykusuz izinsiz bunyesi dagilmis olabilir. Bir izin durumu yok mu ilerde? hava cok guzel tam gezmelik❤❤ bende biseyler almaya cikarim belki yemek yapmam lazim aksamaben de iyiyim sukur cicimm❤❤❤
Kaldırılmış diyo ama dur yazayım bakayımniyekii yaa yaz site görevlilerine onlar yapsın
aaa şimdi baktımda hakkaten kalkmış yaa belki site görevlileri yapıyodur sadece sor yinede kuzumKaldırılmış diyo ama dur yazayım bakayım
Demek geyşan Tarkan' dı5 ayda bittim. 5 ayda going to go
Evet geyşam ve ben. Herkesin merak ettiği Geyşamı yayınladım sonunda negom
O senin güzelliğin kutsişimSenin hormonlanman bile güzel
Napim hafta sonu dinlenmesi sen nbyosun cicikim
Kesinlikle cicim haklısınBence ağlama ritüellerimize bir saat belirlemeliyiz, alarm kurmalıyız ve o saatte ağlamaya başlamalıyız gülom. Daha planlı olmak lazım
Amin ins cnm cmlemizzinkiniAllah ferahlık versin canım sıkıntını gidersin. Dertsiz insan yok doğru
Aza kanaat etmeyen cogu bulamazmis cici napakkO senin güzelliğin kutsişim
Ben yatıyorum12 de uyandım zaten. Kahvaltı yaptım. Malak gibi yatıyorum. Hamile Yastığımı yıkamıştım mis gibi koku geliyor yastıktan. Mutlu oluyorum kendi çapımda böyle küçük şeylere işte ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?