Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile yastığım var samoşum eskiden rahat ettiriyordu ama artık rahat edemiyorum hatta daha çok gıcık ediyor beni uykumdan kalkıp kavga ediyorum hamile yastığımla . Bazen onu atıyorum normal yastık alıyorum bacak arama ama yine rahat edemiyorum. Daha nereme yastık sokayım bilmiyorum çıldırıcam bu gece oturarak uyumayı deneyeceğim bakalım
Samoşum 1 senedir tanışıyoruz topik 1 senedir açık. Ben her zaman geyşamın ilgisiz dönemlerinde mutlaka depresif moda girdim, kafaya taktım. O zamanda hormonlu muydum, di mi Bende üzülüyorum suçu hormonlara atan olunca. Sadece normal zamana göre daha derinden etkileniyorum. Eskiden yarım saat ağladığıma şimdi 2 saat ağlıyorumdur. Anca etkisi varsa hormonun buna vardır bence.

Bana böyle bir teklif gelse saniyede kapıda belirirdim herhalde
Koş diloşum fırsatı kaçırma

Oksitosin zehirlenmesi mi yaşıyor diyorsun, mantıklı aslında ben ikna oldum
Evet işi ağır özellikle son 1 2 haftadır..
Ülke karışmadan 1 hafta önce de maçlar dolayısıyla izinler yandı. Ardından olaylar.. Önümüzdeki muhtemel izni yarın. Ama yanar mı bilmiyoruz. Twitterda polisler trend topik olmuş geçenlerde belki görmüşsünüzdür. Polisler 8 saat çalışıp 24 saat izin istiyor diye hashtag ler açılmış.
Karakollar biraz düzeldi gibi oldu. Ama eşimin birimi de öyle birşey ki düzelme imkanı yok. Her olayda onlar koşuyor çünkü.
Düzelteceğim kendimi dedi ama bilmiyorum bekliyorum. Biraz daha böyle devam ederse o kendini düzeltse de beni düzeltemicek.. Benim de ayarlarım kaçmaya başladı iyice ona karşı.

Senin hormonlanman bile güzel
Napim hafta sonu dinlenmesi sen nbyosun cicikim
O senin güzelliğin kutsişim
Ben yatıyorum 12 de uyandım zaten. Kahvaltı yaptım. Malak gibi yatıyorum. Hamile Yastığımı yıkamıştım mis gibi koku geliyor yastıktan. Mutlu oluyorum kendi çapımda böyle küçük şeylere işte ne yapayım

Aza kanaat etmeyen cogu bulamazmis cici napakk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…