- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.881
Gideceğummmm askimmm hazırlanayim daBana böyle bir teklif gelse saniyede kapıda belirirdim herhalde
Koş diloşum fırsatı kaçırma
Neyin varrrr canımKesinlikle cicim haklısın
Bu gece yalnizm benmle ağlamaya var mısın :)
evet tagi gordum. esinin durumu da zormus ama seninkide kolay degilki hamile olmana ragmen hep ise gidiyorsun evde yemektir falan keske moral olarak 2 soz edip yannda oldugunu falan belli etse. erkekleri anlamak zor. insallahnkendini duzeltir cicim sabrin da sonu varOksitosin zehirlenmesi mi yaşıyor diyorsun, mantıklı aslında ben ikna oldum
Evet işi ağır özellikle son 1 2 haftadır..
Ülke karışmadan 1 hafta önce de maçlar dolayısıyla izinler yandı. Ardından olaylar.. Önümüzdeki muhtemel izni yarın. Ama yanar mı bilmiyoruz. Twitterda polisler trend topik olmuş geçenlerde belki görmüşsünüzdür. Polisler 8 saat çalışıp 24 saat izin istiyor diye hashtag ler açılmış.
Karakollar biraz düzeldi gibi oldu. Ama eşimin birimi de öyle birşey ki düzelme imkanı yok. Her olayda onlar koşuyor çünkü.
Düzelteceğim kendimi dedi ama bilmiyorum bekliyorum. Biraz daha böyle devam ederse o kendini düzeltse de beni düzeltemicek.. Benim de ayarlarım kaçmaya başladı iyice ona karşı.
Bu ara herşey üst üste geliyor olur ya dilosum öyleNeyin varrrr canım
O nerden cikti imzosum
Ben en başından beri kullanıyorum büşom. İlk zamanlarda rahat ettiriyordu. Ama artık o da yetmiyor bana. Rahat ettirmiiyor yani.Cicim evet e bebeğin bu videolarını izliyoruz, başka videolar falan da izliyoruz çok güzel gerçekten❤
cicim hamile yastığını almalısın bence sen, bende karnım biraz çıksın kesn alcam kullanan herkes çok memnun
hani bişey yazdım cevap vermedin sonra beğenmedin beni acaba bilmeden kırdımmı diye düşündüm seni ballım kaymağımO nerden cikti imzosum
Ben kime kusmusum de sana kusucem
O ne alaka
Sen neden öyle oldun ki çayım.. Sebepsiz olduğuna emin misin?Be hamile degilimde noluyooo cok aglamayi severimmm kizimda ben gbi oldu isteee
Esim gelcek biraza kahvaltilik hazirlayip cay demledim o gelsnde ben cikicam hava da guzel biraz dolasip alisveris yapip gelecegm o da ben gelnce uyur klasik bi c.tesi ...sebepsiz mutsuzum bugun sanki ya tuhafm
Gormedm balım gözümden kaçmış ya da.gormusum cvp vermeyi unutmusumdurhani bişey yazdım cevap vermedin sonra beğenmedin beni acaba bilmeden kırdımmı diye düşündüm seni ballım kaymağım
takma kuzum sen premsesini düşün kimse için değmiyor üzme kendini hiçGormedm balım gözümden kaçmış ya da.gormusum cvp vermeyi unutmusumdur
Bu ara çok dalginimm
Geçenlerde çamaşır makinesine çamaşır aticam diye elimdeki telefonu atmism
Sonra deli gbi evde telefon arıyorum
Kafa gidik :)
Allah ferahliga çıkarsın canım benim üzme kendini kolamız da üzülmesinBu ara herşey üst üste geliyor olur ya dilosum öyle
Hormonlarin da etkisiyle ortaya böyle bı ben çıkıyor :)
Geçer bı kaç güne
:)takma kuzum sen premsesini düşün kimse için değmiyor üzme kendini hiç
Amin cnm insAllah ferahliga çıkarsın canım benim üzme kendini kolamız da üzülmesin
Evet samoşum. Onun benim nazımla uğraşması gereken zamanda ben onun nazıyla uğraşıyorumklasik polis tirivirilari ciciiyi yapmışsın sırtını dönerek yüz verme
sanki bi o çalışıyo memlekettezor olsa da seçen kendileri. biz neden çekelim ki nazlarini sıkıntılarını
Mokali
yaa dimii cicim ne tiplerle uğraşıyordur akşama kadarMokaliŞöyle şeyleri görünce geyşama da bir acıyasım gelmiyor değil
Evet sonunda herşey açığa çıktı negomDemek geyşan Tarkan' dı
Herrrr zamannnnnnn..Kesinlikle cicim haklısın
Bu gece yalnizm benmle ağlamaya var mısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?