- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.209
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.901
eşimde 2.attığını favorilerine eklemiş en çok rahat ettiren oymuş sanırım cicim hem çocuk doğduktan sonra oturmaya çalışırken çevresine koyup koruma olarakta kullanılıyormuş al bence ya kıyamam zor oluyordur ben daha bişey kullanmadan yatabiliyorum ama birkaç haftaya bende rahat edemeyebilirimBen en başından beri kullanıyorum büşom. İlk zamanlarda rahat ettiriyordu. Ama artık o da yetmiyor bana. Rahat ettirmiiyor yani.
Tek taraflı benim yastığım. Çift taraflısını alırım belki.
Benimki şundan
Eki Görüntüle 2601614
Şunu alırım belki
Eki Görüntüle 2601615
O benim nazımı çekeceğine ben onun çekiyorum ayparem..evet tagi gordum. esinin durumu da zormus ama seninkide kolay degilki hamile olmana ragmen hep ise gidiyorsun evde yemektir falan keske moral olarak 2 soz edip yannda oldugunu falan belli etse. erkekleri anlamak zor. insallahnkendini duzeltir cicim sabrin da sonu var
Geçen biri hepiniz götsünüz diye bağırmaya başlamış kelepçeyi yiyinceyaa dimii cicim ne tiplerle uğraşıyordur akşama kadar
Kız sen amma temizlik yapıyorsun. @Negoo bak bu kızı keşfetmediysen etmelisinSelamlar temizlik maratonum başladı sabahtır yoruldum
Valla bu hafta sonu misafir gelecek her yere temizliyorum Nego’ya attım dönmedı öle bi pasakliyım ki
Büşom benim aldığım da çok fonksiyonlu. Emzirme yastığı bebek yatağı anne yanı falan oluyor.Bemd
eşimde 2.attığını favorilerine eklemiş en çok rahat ettiren oymuş sanırım cicim hem çocuk doğduktan sonra oturmaya çalışırken çevresine koyup koruma olarakta kullanılıyormuş al bence ya kıyamam zor oluyordur ben daha bişey kullanmadan yatabiliyorum ama birkaç haftaya bende rahat edemeyebilirim
uzuldum cicimO benim nazımı çekeceğine ben onun çekiyorum ayparem..
Bide nazlı bir gebe de değilim. Bulantım olmadı kanamalarla kalkıp 4 ay çalıştım naz yapmadan. Nazlansam ne yapacakmış bilmiyorum.
Eşim 2 haftadır izinsiz çalışıyor ben zaten hasta ve hamileyim. Pasaktan ölecektik ki canım anam yetiştiValla bu hafta sonu misafir gelecek her yere temizliyorum Nego’ya attım dönmedı öle bi pasakliyım ki
Uzunca süre yapmadığım için kanepe altında çıkan oyuncaklarEşim 2 haftadır izinsiz çalışıyor ben zaten hasta ve hamileyim. Pasaktan ölecektik ki canım anam yetişti
Takımında eksik olan çay kaşığı bulunduUzunca süre yapmadığım için kanepe altında çıkan oyuncaklar
Ahahahs koptum cicimGeçen biri hepiniz götsünüz diye bağırmaya başlamış kelepçeyi yiyince
Ayy evet oda baya fonksiyonluymuş ama neden öyle oluyor ki acaba kuzum kıyamam yaBüşom benim aldığım da çok fonksiyonlu. Emzirme yastığı bebek yatağı anne yanı falan oluyor.
Eki Görüntüle 2601621
Ben alırken 200 küsüre aldım. O diğer attığım 50 60 gibi fiyatları. O yüzden ondan da umudu kesiyorum.
Neden rahat edemiyorum bilmiyorum.
al benden de okadar benim evide poh götürüyo özellikle mutfağımmValla bu hafta sonu misafir gelecek her yere temizliyorum Nego’ya attım dönmedı öle bi pasakliyım ki
Yedirseydin karanfiliBilsek kespırım..
Dün msj attım iş yoğunluğundan kendini toplayamadığını söyledi. Farkındayım kendimin haklısın falan dedi. Düzelteceğim dedi. Karanfil alıp gelmiş ölmüşüm sanki
Çelenk yollasaydın dedim dönüp uyudum.
Adamın tüm ayarları kaçtı. Geri iade edicem yakında.
Ben evde ne kadar yastiik varsa belime, gobegimin etrafina, bacak arama doldurmustum. Yatakta ben ve 5 yastik falan vardi. Esime yer yoktu afafsfBen en başından beri kullanıyorum büşom. İlk zamanlarda rahat ettiriyordu. Ama artık o da yetmiyor bana. Rahat ettirmiiyor yani.
Tek taraflı benim yastığım. Çift taraflısını alırım belki.
Benimki şundan
Eki Görüntüle 2601614
Şunu alırım belki
Eki Görüntüle 2601615
Bilmiyormki ya bi uyusugum mutsuz hissediyorum ... bi sorun yok somut olarak daSen neden öyle oldun ki çayım.. Sebepsiz olduğuna emin misin?
Yap yap valla temizlik gibisi yokal benden de okadar benim evide poh götürüyo özellikle mutfağımm
yarın girişicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?