Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bemd
eşimde 2.attığını favorilerine eklemiş en çok rahat ettiren oymuş sanırım cicim hem çocuk doğduktan sonra oturmaya çalışırken çevresine koyup koruma olarakta kullanılıyormuş al bence ya kıyamam zor oluyordur ben daha bişey kullanmadan yatabiliyorum ama birkaç haftaya bende rahat edemeyebilirim

O benim nazımı çekeceğine ben onun çekiyorum ayparem..
Bide nazlı bir gebe de değilim. Bulantım olmadı kanamalarla kalkıp 4 ay çalıştım naz yapmadan. Nazlansam ne yapacakmış bilmiyorum.

Büşom benim aldığım da çok fonksiyonlu. Emzirme yastığı bebek yatağı anne yanı falan oluyor.

Ben alırken 200 küsüre aldım. O diğer attığım 50 60 gibi fiyatları. O yüzden ondan da umudu kesiyorum.
Neden rahat edemiyorum bilmiyorum.

Valla bu hafta sonu misafir gelecek her yere temizliyorum Nego’ya attım dönmedı öle bi pasakliyım ki
Eşim 2 haftadır izinsiz çalışıyor ben zaten hasta ve hamileyim. Pasaktan ölecektik ki canım anam yetişti

Ayy evet oda baya fonksiyonluymuş ama neden öyle oluyor ki acaba kuzum kıyamam ya

Yedirseydin karanfili Valla kuzum ayni modelden bende de var. Seni anliyorum. Isleri gercekten cok yogun. Gorebiliyorum bende bunu. Ama ilgii istemek hakkimiz. BEn hamileyken sinir olurdum esimin duyarsizligina. Tekme atardi kizim. Elini zorla karnima gotururdum. Hicbisey hissedemiyorum babaliga dair derdi sinir olurdum. Dogdugu gunden beri tam bir super baba. Erkekler bebek dogmadan anlamiyorlar bazi seyleri ne yazikki. Dogur gor bak degiisimi. Bir de hamilesin ya hormonlarin sana oyun oynuyor resmen Salla gitsin geysani. Iyi olmaya bak sen bebegini dusun.

Ben evde ne kadar yastiik varsa belime, gobegimin etrafina, bacak arama doldurmustum. Yatakta ben ve 5 yastik falan vardi. Esime yer yoktu afafsf Bu yastiklar bende cokk fayda etmedi

al benden de okadar benim evide poh götürüyo özellikle mutfağımm
yarın girişicem bende
Yap yap valla temizlik gibisi yok
Bi oda temiz oldu oh mutfağın camı ve çocuk odası kaldı perdeler yıkanacak
Ondan sonra geri kalanı temizleyeceğim bi hafta izine çıktım ama erken başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…