- 3 Haziran 2015
- 36.936
- 119.209
- 798
- 36
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.921
Deniz simit ile üstüne yatıp uyuyabilirsinBen evde ne kadar yastiik varsa belime, gobegimin etrafina, bacak arama doldurmustum. Yatakta ben ve 5 yastik falan vardi. Esime yer yoktu afafsfBu yastiklar bende cokk fayda etmedi
Aman ben dogurdum rahatladim. 5 sene o hale tekrrar giresim yokDeniz simit ile üstüne yatıp uyuyabilirsin5 minutes te görmüşüm bende uyuyordum hep neden acaba eşimi yere atıyordum hahaha
temizlik gibisi yok aynen ev temiz oldumu ooh miss diyo insan pasaklı oldumu içim öyle huzursuz oluyki eve gidesim gelmiyoYap yap valla temizlik gibisi yok
Bi oda temiz oldu oh mutfağın camı ve çocuk odası kaldı perdeler yıkanacak
Ondan sonra geri kalanı temizleyeceğim bi hafta izine çıktım ama erken başladım
kirlenmek güzledir. OMOtemizlik gibisi yok aynen ev temiz oldumu ooh miss diyo insan pasaklı oldumu içim öyle huzursuz oluyki eve gidesim gelmiyo
ben ariel kullanıyomkirlenmek güzledir. OMO
yok ben onu kullanmiyomda saka olsun diye dedim. reklam etmeyek simdiben ariel kullanıyomo daha güzel temizliyo sen omoyla girlenmeye devam et bacım
çamaşıra dost lekelere düşmanyok ben onu kullanmiyomda saka olsun diye dedim. reklam etmeyek simdi
Demi ama topluydu evim hep ama gözüme pis geliyordu Kaynanamın evi görünce çok temizdi kadın ama onlar bütün gün evde. Evime gelip eleştırırdi bende alınmazdım kocam da anası g ibi temiz böle olunca çıkılmaz hal alıyor neyse ki camlar bitti çamaşır asıcam sonra mutfağı temizleyeyim birazcık da kahve içeyim geri kalanı da sonra yapayım artıktemizlik gibisi yok aynen ev temiz oldumu ooh miss diyo insan pasaklı oldumu içim öyle huzursuz oluyki eve gidesim gelmiyo
oohh miss gibi yorgunluk kahveside iyi giderDemi ama topluydu evim hep ama gözüme pis geliyordu Kaynanamın evi görünce çok temizdi kadın ama onlar bütün gün evde. Evime gelip eleştırırdi bende alınmazdım kocam da anası g ibi temiz böle olunca çıkılmaz hal alıyor neyse ki camlar bitti çamaşır asıcam sonra mutfağı temizleyeyim birazcık da kahve içeyim geri kalanı da sonra yapayım artık
Bende temizliik yapmaya calisiyorumDemi ama topluydu evim hep ama gözüme pis geliyordu Kaynanamın evi görünce çok temizdi kadın ama onlar bütün gün evde. Evime gelip eleştırırdi bende alınmazdım kocam da anası g ibi temiz böle olunca çıkılmaz hal alıyor neyse ki camlar bitti çamaşır asıcam sonra mutfağı temizleyeyim birazcık da kahve içeyim geri kalanı da sonra yapayım artık
Ya daha başka bişey olmasında cicim bu günleri gülümseyerek hatırlarsın gün gelirPamuğum ben işten ayrılıp kendimi eve kapatsam hepten gebelik depresyonuna girerim.karnım yatarken ağrıyor. Yatamıyorum
Gebelikte sadece sağa ve sola doğru yatmaya izin var. Bende 26 senedir yüz üstü uyuyan biriyim. Alışamadım bir türlü sağa ve sola yatmaya. Hatta sağa bile az yatmalısın hep sola yatacaksın sağ bacakta atardamar geçiyor diye
Sola dönüyorum uyuşuyorum artık sağa döneyim diyorum. Dönerken ağrı giriyor karnıma. Uykum kaçıyor. Sonra ağrı diniyor uyuyorum bu sefer sağ tarafım uyuşuyor sola döneyim diyorum dönerken yine karnıma sancı giriyor. Bidaha bekle ağrı geçsinbunun her yarım saat 45 dk bir yaşandığını düşün
Böyle çıldıracak gibi oluyorsun ve ben daha 19.haftadayım. Bunun 20 leri var 30 ları var. Bu göbek daha büyüyecek. Allah sabır yarabbi
Hazırlayın kendinizi böyle şeylere, beni uyaran olmamıştı
Normal yastıklar daha çok işe yarıyor diyenler var. Her tarafımı yastıkla donatacağım bu gece, olmadı oturarak uyuyacağım. Nasıl daha rahat keşfedersem sana da söylerim büşom 4 5 haftan kaldı geceleri benim gibi ağlamayaAyy evet oda baya fonksiyonluymuş ama neden öyle oluyor ki acaba kuzum kıyamam ya
Dene bakalım kuzum bir şekilde en rahat edeceğimiz pozisyonu bulacağız mecburNormal yastıklar daha çok işe yarıyor diyenler var. Her tarafımı yastıkla donatacağım bu gece, olmadı oturarak uyuyacağım. Nasıl daha rahat keşfedersem sana da söylerim büşom 4 5 haftan kaldı geceleri benim gibi ağlamaya
Dünkü konuşmaları okuduysan görmüşsündür kespırım. Elini karnıma koyuyorum ilk tekmeyi hissedince aşırı seviniyor. İkinci tekme için 5 6 dk elini karnımda tutması lazım tutmuyor sıkılıp çekiyor. İkinciyi de hissedeyim demiyor.Yedirseydin karanfiliValla kuzum ayni modelden bende de var. Seni anliyorum. Isleri gercekten cok yogun. Gorebiliyorum bende bunu. Ama ilgii istemek hakkimiz. BEn hamileyken sinir olurdum esimin duyarsizligina. Tekme atardi kizim. Elini zorla karnima gotururdum. Hicbisey hissedemiyorum babaliga dair derdi sinir olurdum. Dogdugu gunden beri tam bir super baba. Erkekler bebek dogmadan anlamiyorlar bazi seyleri ne yazikki. Dogur gor bak degiisimi. Bir de hamilesin ya hormonlarin sana oyun oynuyor resmen Salla gitsin geysani. Iyi olmaya bak sen bebegini dusun.
Cam işi bitti biraz dinleniyorum ev Bahçeli bide bahçeye çıkıcam kendime kahve yapsam bahçede kitap okusam bana iyi gelecekBende temizliik yapmaya calisiyorumNefret geldi bu temizlik islerinden. Evin alti ustunde. 2 saattir salondan cikamadim. O kadar uyusuk yapiyorum ki
En başında yarıyor gibiydi ama göbeğim büyüyünce yetersiz kaldı kuzumBen evde ne kadar yastiik varsa belime, gobegimin etrafina, bacak arama doldurmustum. Yatakta ben ve 5 yastik falan vardi. Esime yer yoktu afafsfBu yastiklar bende cokk fayda etmedi
Çayım bence çık biraz dışarı. Burda hava çok güzel belki orada da öyledir. Açılırsın..Bilmiyormki ya bi uyusugum mutsuz hissediyorum ... bi sorun yok somut olarak da
İnşallahhhh pamuğumYa daha başka bişey olmasında cicim bu günleri gülümseyerek hatırlarsın gün gelir
Kaldırılmış diyo ama dur yazayım bakayım
Eee pro olmanın önemi nerde kaldı kuzular ad bile değiştiremiceksenizaaa şimdi baktımda hakkaten kalkmış yaa belki site görevlileri yapıyodur sadece sor yinede kuzum
Ciktim geldim kuzum az evvel. Esim gelince o kizla duruyor evde ben yalniz cikiyorum c.tesi donustede pazara ugruyorum haftalk sebze meyve aliyorum iste valla cikmak bile iyi gelmediyse bana ben bile cozemedim kendmi ... isim yok bugn belki birazdan bi kek kurabiye bisey yaparim ruhum cekilms gbi hastami olcam ne acabaEn başında yarıyor gibiydi ama göbeğim büyüyünce yetersiz kaldı kuzum
Bende normal yastıklar deneyeceğim. Olmadı oturarak uyuyacağım
Çayım bence çık biraz dışarı. Burda hava çok güzel belki orada da öyledir. Açılırsın..
İnşallahhhh pamuğum
Çalışma düzeni normale dönsün bakalım yine böyle olacak mı
Suan yatasım geldi yoksa aklımda yoktu sen soktun o güzel aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?