Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben evde ne kadar yastiik varsa belime, gobegimin etrafina, bacak arama doldurmustum. Yatakta ben ve 5 yastik falan vardi. Esime yer yoktu afafsf Bu yastiklar bende cokk fayda etmedi
Deniz simit ile üstüne yatıp uyuyabilirsin 5 minutes te görmüşüm bende uyuyordum hep neden acaba eşimi yere atıyordum hahaha

Yap yap valla temizlik gibisi yok
Bi oda temiz oldu oh mutfağın camı ve çocuk odası kaldı perdeler yıkanacak
Ondan sonra geri kalanı temizleyeceğim bi hafta izine çıktım ama erken başladım
temizlik gibisi yok aynen ev temiz oldumu ooh miss diyo insan pasaklı oldumu içim öyle huzursuz oluyki eve gidesim gelmiyo

temizlik gibisi yok aynen ev temiz oldumu ooh miss diyo insan pasaklı oldumu içim öyle huzursuz oluyki eve gidesim gelmiyo
Demi ama topluydu evim hep ama gözüme pis geliyordu Kaynanamın evi görünce çok temizdi kadın ama onlar bütün gün evde. Evime gelip eleştırırdi bende alınmazdım kocam da anası g ibi temiz böle olunca çıkılmaz hal alıyor neyse ki camlar bitti çamaşır asıcam sonra mutfağı temizleyeyim birazcık da kahve içeyim geri kalanı da sonra yapayım artık

oohh miss gibi yorgunluk kahveside iyi gider

Bende temizliik yapmaya calisiyorum Nefret geldi bu temizlik islerinden. Evin alti ustunde. 2 saattir salondan cikamadim. O kadar uyusuk yapiyorum ki

Ya daha başka bişey olmasında cicim bu günleri gülümseyerek hatırlarsın gün gelir

Ayy evet oda baya fonksiyonluymuş ama neden öyle oluyor ki acaba kuzum kıyamam ya
Normal yastıklar daha çok işe yarıyor diyenler var. Her tarafımı yastıkla donatacağım bu gece, olmadı oturarak uyuyacağım. Nasıl daha rahat keşfedersem sana da söylerim büşom 4 5 haftan kaldı geceleri benim gibi ağlamaya

Dene bakalım kuzum bir şekilde en rahat edeceğimiz pozisyonu bulacağız mecbur

Dünkü konuşmaları okuduysan görmüşsündür kespırım. Elini karnıma koyuyorum ilk tekmeyi hissedince aşırı seviniyor. İkinci tekme için 5 6 dk elini karnımda tutması lazım tutmuyor sıkılıp çekiyor. İkinciyi de hissedeyim demiyor.
Hormonlarımı bilmem ama geyşam sinirlerimle oyun oynuyor onu biliyorum kuzum

Bende temizliik yapmaya calisiyorum Nefret geldi bu temizlik islerinden. Evin alti ustunde. 2 saattir salondan cikamadim. O kadar uyusuk yapiyorum ki
Cam işi bitti biraz dinleniyorum ev Bahçeli bide bahçeye çıkıcam kendime kahve yapsam bahçede kitap okusam bana iyi gelecek

Ben evde ne kadar yastiik varsa belime, gobegimin etrafina, bacak arama doldurmustum. Yatakta ben ve 5 yastik falan vardi. Esime yer yoktu afafsf Bu yastiklar bende cokk fayda etmedi
En başında yarıyor gibiydi ama göbeğim büyüyünce yetersiz kaldı kuzum
Bende normal yastıklar deneyeceğim. Olmadı oturarak uyuyacağım
Bilmiyormki ya bi uyusugum mutsuz hissediyorum ... bi sorun yok somut olarak da
Çayım bence çık biraz dışarı. Burda hava çok güzel belki orada da öyledir. Açılırsın..
Ya daha başka bişey olmasında cicim bu günleri gülümseyerek hatırlarsın gün gelir
İnşallahhhh pamuğum
Çalışma düzeni normale dönsün bakalım yine böyle olacak mı

Ciktim geldim kuzum az evvel. Esim gelince o kizla duruyor evde ben yalniz cikiyorum c.tesi donustede pazara ugruyorum haftalk sebze meyve aliyorum iste valla cikmak bile iyi gelmediyse bana ben bile cozemedim kendmi ... isim yok bugn belki birazdan bi kek kurabiye bisey yaparim ruhum cekilms gbi hastami olcam ne acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…