- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.941
Hamile yastığım var samoşum eskiden rahat ettiriyordu ama artık rahat edemiyorum hatta daha çok gıcık ediyor beni uykumdan kalkıp kavga ediyorum hamile yastığımla. Bazen onu atıyorum normal yastık alıyorum bacak arama ama yine rahat edemiyorum. Daha nereme yastık sokayım bilmiyorum çıldırıcam bu gece oturarak uyumayı deneyeceğim bakalım
Samoşum 1 senedir tanışıyoruz topik 1 senedir açık. Ben her zaman geyşamın ilgisiz dönemlerinde mutlaka depresif moda girdim, kafaya taktım. O zamanda hormonlu muydum, di miBende üzülüyorum suçu hormonlara atan olunca. Sadece normal zamana göre daha derinden etkileniyorum. Eskiden yarım saat ağladığıma şimdi 2 saat ağlıyorumdur. Anca etkisi varsa hormonun buna vardır bence.
kk birinci noteri hava cok guzel gel bebeleride alip bulusup gezelim
Uzunca süre yapmadığım için kanepe altında çıkan oyuncaklar
Valla topladım bulamadık oyuncak bile çıktısenin yine iyi benim oğlan evde temizlik yapıldığını anlayinca ya da görünce gidip koltukların altına bakiyo bossa odasına kosup kucagina oyuncak dolduruyo. gelip tek tek koltuğun altlarına atiyobide nereye gittiğine bakiyo uzanabiliyosa alip daha arkalara atiyo
Valla topladım bulamadık oyuncak bile çıktışimdi keyf yapacağım diğer odaları yarın yaparım artık
Allah Allah çayım...Ciktim geldim kuzum az evvel. Esim gelince o kizla duruyor evde ben yalniz cikiyorum c.tesi donustede pazara ugruyorum haftalk sebze meyve aliyorum iste valla cikmak bile iyi gelmediyse bana ben bile cozemedim kendmi ... isim yok bugn belki birazdan bi kek kurabiye bisey yaparim ruhum cekilms gbi hastami olcam ne acaba
Kesinlikle şamdanım sen beni çok iyi anlıyorsunben hamile yastığı almadim bana kullanışsız geldi cici:) normal yastiklar var ya onlardan nerem boşta kaliyosa sıkıştırıp yatiyodumkafamdaki hariç bes tane falan yastik kullanıyodum sanırım. ben yüz üstü yatan bi insanim hamilelikte en çok o sorun olmuştu o yüzden yüz üstü yatmaya yakın bi pozisyon bulup karnımı yastikla destekliyodum üzerine basınç olmasin diye:) bi tane sırt boşluğuma bi tane gogsumle karnim arasina bi tane bacak arasına
bide sık sık yastik tepesi yapip bacaklarım havada yatardim bacaklarim bileklerim acayip dinleniyodu rahat ediyodum.
bence senin durumun hormonların tarafından kontrol altına alınmış. hamilelik dışında şunları yapan geyşa olsa kesinlikle enik gibi ensesinden tutup kapının önüne koyardin. hormonlardandir diye adama sabrediyosunsenden yayılan hormonları koklayip kafa buldu adam hamileliğinde
şaka bi yana ben sana zerre kabahat bulmuyorum cici. o yüzden kendini suçlu ya da hormonlu hissetme sakın
Hmmm bu bursa nın neresinin taşı olabilirBenım keyfim
Gel gel Bursa’ya yakınımHmmm bu bursa nın neresinin taşı olabilirgelip basayım seni arkandan yaklaşıp enseye şaplak atayım naber kız kutsiş çakallığa devam mı diyeyim
Yapalimm canim ben varimmm evet hava cok guzeldianaaaaaaçay ben senin mesaj yazdığın sıralarda bebeyi alıp çıktım yeni girdim eve biliyo musun
bi sonraki sefer yapalim ama bunucidden hava çok çok güzeldi:)
Uzulme kuzum senin derdin sana yetiyo zaten .. inan uyku basti gbi oldu uzandim ustume ortu aldm uyuyamadim ama az dalsaydm belki iyi gelirdi kalktm smdi kizi alip cikayim birazda bakalim onu yikamam da lazm eve gelncede yikarjm enerjm yk hic gelir insallahAllah Allah çayım...
Üzüldüm şimdi ya. Bir uyu uyuyabilirsen belki kendine gelirsin. Benim de ateşim yükseliyor
Yaaa ben seniGel gel Bursa’ya yakınım
Kesinlikle şamdanım sen beni çok iyi anlıyorsunnormalde yapsa ben ona neler yapardım da bebek etkilenmesin diye ömrümde göstermediğim sabırları gösteriyorum. Hormonlar beni negatif değil pozitif yönde etkiledi yani,
Kaç para sayıp aldım rahat edemedim şamdanım bende bu yastıklabebeğe de yatak olabiliyor o işe yarasın bari.
Bende sadece yüz üstü uyuyabilen biriyim 5 aydır Çin işkencesine uğradım resmen
Valla kalkmış cicim bende anlamadımEee pro olmanın önemi nerde kaldı kuzular ad bile değiştiremicekseniz
Çakal Zebra adı çok iyi olurdu sana
Yapalimm canim ben varimmm evet hava cok guzeldi
Uzulme kuzum senin derdin sana yetiyo zaten .. inan uyku basti gbi oldu uzandim ustume ortu aldm uyuyamadim ama az dalsaydm belki iyi gelirdi kalktm smdi kizi alip cikayim birazda bakalim onu yikamam da lazm eve gelncede yikarjm enerjm yk hic gelir insallah
Kizlaaar ben geldiiim
Güzel haberlerle geldiiimmm
Kan değerim artmis doktorum değerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gün sonra kese icin gel dedi
Insallah kesemize görüruz
Gebelik takvimini yapmasam olmazdi ama
Sagol canim insallahhayırlı olsun canımdemek bir akrep anası daha geliyor benim de tahmini doğum 22 Kasım görünüyodu 12 Kasım'da doğdu oğlum:) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?