Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben hamile yastığı almadim bana kullanışsız geldi cici:) normal yastiklar var ya onlardan nerem boşta kaliyosa sıkıştırıp yatiyodum kafamdaki hariç bes tane falan yastik kullanıyodum sanırım. ben yüz üstü yatan bi insanim hamilelikte en çok o sorun olmuştu o yüzden yüz üstü yatmaya yakın bi pozisyon bulup karnımı yastikla destekliyodum üzerine basınç olmasin diye:) bi tane sırt boşluğuma bi tane gogsumle karnim arasina bi tane bacak arasına

bide sık sık yastik tepesi yapip bacaklarım havada yatardim bacaklarim bileklerim acayip dinleniyodu rahat ediyodum.

bence senin durumun hormonların tarafından kontrol altına alınmış. hamilelik dışında şunları yapan geyşa olsa kesinlikle enik gibi ensesinden tutup kapının önüne koyardin. hormonlardandir diye adama sabrediyosun senden yayılan hormonları koklayip kafa buldu adam hamileliğinde

şaka bi yana ben sana zerre kabahat bulmuyorum cici. o yüzden kendini suçlu ya da hormonlu hissetme sakın

kk birinci noteri hava cok guzel gel bebeleride alip bulusup gezelim

anaaaaaa çay ben senin mesaj yazdığın sıralarda bebeyi alıp çıktım yeni girdim eve biliyo musun

bi sonraki sefer yapalim ama bunucidden hava çok çok güzeldi:)

Uzunca süre yapmadığım için kanepe altında çıkan oyuncaklar

senin yine iyi benim oğlan evde temizlik yapıldığını anlayinca ya da görünce gidip koltukların altına bakiyo bossa odasına kosup kucagina oyuncak dolduruyo. gelip tek tek koltuğun altlarına atiyo bide nereye gittiğine bakiyo uzanabiliyosa alip daha arkalara atiyo

Valla topladım bulamadık oyuncak bile çıktı şimdi keyf yapacağım diğer odaları yarın yaparım artık

Allah Allah çayım...
Üzüldüm şimdi ya. Bir uyu uyuyabilirsen belki kendine gelirsin. Benim de ateşim yükseliyor

Kesinlikle şamdanım sen beni çok iyi anlıyorsun normalde yapsa ben ona neler yapardım da bebek etkilenmesin diye ömrümde göstermediğim sabırları gösteriyorum. Hormonlar beni negatif değil pozitif yönde etkiledi yani,
Kaç para sayıp aldım rahat edemedim şamdanım bende bu yastıkla bebeğe de yatak olabiliyor o işe yarasın bari.
Bende sadece yüz üstü uyuyabilen biriyim 5 aydır Çin işkencesine uğradım resmen

anaaaaaa çay ben senin mesaj yazdığın sıralarda bebeyi alıp çıktım yeni girdim eve biliyo musun

bi sonraki sefer yapalim ama bunucidden hava çok çok güzeldi:)
Yapalimm canim ben varimmm evet hava cok guzeldi

Allah Allah çayım...
Üzüldüm şimdi ya. Bir uyu uyuyabilirsen belki kendine gelirsin. Benim de ateşim yükseliyor
Uzulme kuzum senin derdin sana yetiyo zaten .. inan uyku basti gbi oldu uzandim ustume ortu aldm uyuyamadim ama az dalsaydm belki iyi gelirdi kalktm smdi kizi alip cikayim birazda bakalim onu yikamam da lazm eve gelncede yikarjm enerjm yk hic gelir insallah

valla ben yastıklarla kendimi kusatip yüz üstü yan arasi bi pozisyonda uyudum hep

bide sık sık ayaklarını yukarı kaldir uzan dinlendir ayaklarını bacaklarini cici:)

sicak sirkeli tuzlu su yap kovaya. ayaklarini şok içine bence bileklerine ayaklarına o da çok iyi gelecek:)

ve bence de hamilelik seni aşırı pozitif etkiledi hormonların sana oyun oynamiyo. geysa kendini hormonlu saniyo ama geyşa düzelecek sen bebisi düşünmeye devam et ömür boyu kafasına kakacagin şeyleri biriktirmeye devam et

Kaynanamın benım sıpayı alıp gezmeye çıktı bende temizliğe giriştim ama sabah bana azarladı Kaynanam ben çocuğa bagırıyormuşum öle duydu anneligimi iyi yapamadığımı eşime sölüyor eşim de annesini savundu o sinirle temizlik yaptım off

ama sürekli kosmamiz lazım benim sıpa asla yerinde durmuyo bir dk

valla parkta koşan tek ebeveyn ben oluyorum her seferinde

Kizlaaar ben geldiiim
Güzel haberlerle geldiiimmm
Kan değerim artmis doktorum değerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gün sonra kese icin gel dedi
Insallah kesemize görüruz
Gebelik takvimini yapmasam olmazdi ama

hayırlı olsun canım demek bir akrep anası daha geliyor benim de tahmini doğum 22 Kasım görünüyodu 12 Kasım'da doğdu oğlum:) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:)

hayırlı olsun canım demek bir akrep anası daha geliyor benim de tahmini doğum 22 Kasım görünüyodu 12 Kasım'da doğdu oğlum:) Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:)
Sagol canim insallah ya daha kesemiz olusmadi ben bu takvimi olusturmak icin tahminen yazdim doktora gidince daha net ogrenicem bu işleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…