Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaar ben geldiiim
Güzel haberlerle geldiiimmm
Kan değerim artmis doktorum değerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gün sonra kese icin gel dedi
Insallah kesemize görüruz
Gebelik takvimini yapmasam olmazdi ama
Çok sevindim kuzumm sağlıkla ilerlesin inşallah

Sagol canim insallah ya daha kesemiz olusmadi ben bu takvimi olusturmak icin tahminen yazdim doktora gidince daha net ogrenicem bu işleri

benim geç döllenmeydi o yüzden 14 Şubat belirlenmisti son adetim :) ama 7 8 Şubat gibi biseydi aslında:)

uğur getirsin takvimin iyi yapmışsın çok tatlı duruyo

Bizde çocuk odasına giriştik eşimle ıvır zıvır gereksiz her şey o odadaydı kiler gibi güzelce düzenledik, annemlerden bazam gelmişti şimdi ona nevresim geçirdim beşiğide yanında sadece o ikisi kaldı odada bide bir kaç bebişe aldığımız şeyler, gardrop ve şifonyer için yerleride ayarladık nisanda cinsiyeti öğrenirsem haziran gibi mobilyalarıda alcam inşallah heyecan sardı şimdiden bizide ölçüleri aldık falan odanın evide güzelce temizledik valla yoruldum ama değdi her yer pırıl pırıl şu an. Büyük ihtimalle dışarı çıkcaz yemek için çok yorulduk çünküm

Cinsiyeti öğrensek rengine göre alırsın daha erken ama bi odanın boş olması huzur verıcıydı :) umarım oda rengarenk olur inşallah

Ya canım cicim

Bak ben de sulugözüm heee. Size eşlik edebilirim her an

Kizlaaar ben geldiiim
Güzel haberlerle geldiiimmm
Kan değerim artmis doktorum değerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gün sonra kese icin gel dedi
Insallah kesemize görüruz
Gebelik takvimini yapmasam olmazdi ama
Dedim bi yasnazın profiline bakayım inşallah güzel haberler paylaşmıştır ve ne gördümmmm Çok sevindim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim yavrunuzu size bağışlasın darısı bizim başımıza inşallah

Amin canim amiiin insallah rabbim bekleyen isteyen herkese yaşatsin bu mutlu günleri ❤

Cinsiyeti öğrensek rengine göre alırsın daha erken ama bi odanın boş olması huzur verıcıydı :) umarım oda rengarenk olur inşallah
Yok kuzum zaten cinsiyeti öğrendikten sonra alcamm odayı hazırladım şu an, çilekten alacağım için bütün boyutları aynı kız içinde beğendiğim aynı erkek içinde bakalım hangisini alcam ya çok heyecanlıyım valla

Cicim lohusalkkta sulugoz oluyorsun
Ben hamileyken ağlamadım ama bebeği dogurunca ağladım nedeni bana bı sürü karismalar akıl vermeler sinirimi bozmuştur
Hamilelere şunu diyecegim kimse akıl vermesin anneler o konuda ne olacağı daha lyi bilir akıl verirse kalpleri kırmayın heee de geç ben böle istiyorum de
Lohusalık 40 gün boyunca kadının mezarı açık kalirmis benim lohusalıkta cekmedigim kalmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…