- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.961
Çok sevindim kuzumm sağlıkla ilerlesin inşallahKizlaaar ben geldiiim
Güzel haberlerle geldiiimmm
Kan değerim artmis doktorum değerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gün sonra kese icin gel dedi
Insallah kesemize görüruz
Gebelik takvimini yapmasam olmazdi ama
Sagol canim insallahya daha kesemiz olusmadi ben bu takvimi olusturmak icin tahminen yazdim doktora gidince daha net ogrenicem bu işleri
Insallah canim benimÇok sevindim kuzumm sağlıkla ilerlesin inşallah
Tesekkur ederim canimbenim geç döllenmeydi o yüzden 14 Şubat belirlenmisti son adetim :) ama 7 8 Şubat gibi biseydi aslında:)
uğur getirsin takviminiyi yapmışsın çok tatlı duruyo
Cinsiyeti öğrensek rengine göre alırsın daha erken ama bi odanın boş olması huzur verıcıydı :) umarım oda rengarenk olur inşallahBizde çocuk odasına giriştik eşimle ıvır zıvır gereksiz her şey o odadaydı kiler gibi güzelce düzenledik, annemlerden bazam gelmişti şimdi ona nevresim geçirdim beşiğide yanında sadece o ikisi kaldı odada bide bir kaç bebişe aldığımız şeyler, gardrop ve şifonyer için yerleride ayarladık nisanda cinsiyeti öğrenirsem haziran gibi mobilyalarıda alcam inşallahheyecan sardı şimdiden bizide ölçüleri aldık falan odanın evide güzelce temizledik valla yoruldum ama değdi her yer pırıl pırıl şu an. Büyük ihtimalle dışarı çıkcaz yemek için çok yorulduk çünküm
Ya canım cicimGünaydın kertenkelelerim
Gece ağrıdan uyuyamadım bir sağa dön bir sola dön olmuyor karnıma ağrı giriyor yatamıyorum
Çocuk dönme dolaba binse benim yatakta döndüklerimden daha az dönerdi içeride, o artık küçük bir semazen
Döne döne saat 12 yi etmişim. Kahvaltı ettim de geldim.
Dün gece neydi kuzularım öyle. Bir yandan ağlaya ağlaya buraya yazıyorum bir yandan @ByNkoaLa ya ağlaya ağlaya ses kaydı atıyorum. O da bana ağlaya ağlaya cevap atıyor. Tam 2 hormonlu gebe bulduk birbirimiziTopiği de yasa boğdum öyle gittim. Ama bugün daha iyiyim, akşama yine başlarım ağlamaya hazırlıklı olun
Gün planlarını alalım
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@Kar perisi
@demirleke
@MigiMadid
@imzaben
@Night Club
Nego
Dedim bi yasnazın profiline bakayım inşallah güzel haberler paylaşmıştır ve ne gördümmmmKizlaaar ben geldiiim
Güzel haberlerle geldiiimmm
Kan değerim artmis doktorum değerin cok iyi artmis bidaha kan vermene gerek yok 15 gün sonra kese icin gel dedi
Insallah kesemize görüruz
Gebelik takvimini yapmasam olmazdi ama
Amin canim amiiinDedim bi yasnazın profiline bakayım inşallah güzel haberler paylaşmıştır ve ne gördümmmmÇok sevindim canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim yavrunuzu size bağışlasın darısı bizim başımıza inşallah
Amiin inşallah canım benim ❤Amin canim amiiininsallah rabbim bekleyen isteyen herkese yaşatsin bu mutlu günleri ❤
SüpermişEvet sonunda herşey açığa çıktı negom
Şarkıcı polis kocam darkan
İşte kuzu kuzu açıkladım oynayın şimdi şıkıdım şıkıdım
Eve yeni girdim, öğlene kadar temizlik yaptım ablama gittimValla bu hafta sonu misafir gelecek her yere temizliyorum Nego’ya attım dönmedı öle bi pasakliyım ki
Yok kuzum zaten cinsiyeti öğrendikten sonra alcamm odayı hazırladım şu an, çilekten alacağım için bütün boyutları aynı kız içinde beğendiğim aynı erkek içinde bakalım hangisini alcam ya çok heyecanlıyım vallaCinsiyeti öğrensek rengine göre alırsın daha erken ama bi odanın boş olması huzur verıcıydı :) umarım oda rengarenk olur inşallah
Beni nasıl karıştırırsın ana evladını nasıl karıştırır yaYaaa ben seniYoulost16 zannettim bir an migim
Ondan öyle dedim o da bursada. O attı sandm fotoyu. Vallahi ateşim çıkıyor beni mazur görün
Sen soktun ve ben geldimtövbe ben valla bisey sokmadim kimsenin aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?