- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #79.981
Herkesten kaldırılmış ama ya :/ teknik sebepten :/Eee pro olmanın önemi nerde kaldı kuzular ad bile değiştiremicekseniz
Çakal Zebra adı çok iyi olurdu sana
Aynen son 20 mj bi katakulli çevirsem mialışını izleyeyim bari kenarda
Sadece lohusalıkta değil ki migim şu an bile çok burnunu sokan var, valla lohusalığı düşünemiyorum, benimde tersim çok pistir inşallah çok üstme gelmezler çoğu kişiyle görüşmem büyük ihtimalle öyle olursaCicim lohusalkkta sulugoz oluyorsun
Ben hamileyken ağlamadım ama bebeği dogurunca ağladım nedeni bana bı sürü karismalar akıl vermeler sinirimi bozmuştur
Hamilelere şunu diyecegim kimse akıl vermesin anneler o konuda ne olacağı daha lyi bilir akıl verirse kalpleri kırmayın heee de geç ben böle istiyorum de
Lohusalık 40 gün boyunca kadının mezarı açık kalirmis benim lohusalıkta cekmedigim kalmadi
Herkesten kaldırılmış ama ya :/ teknik sebepten :/
kutsal çakal zebra nasıl
Aynen son 20 mj bi katakulli çevirsem mi
Ay ona bi sen değil bende hastayım taze çarşaf kokusuna yaO senin güzelliğin kutsişim
Ben yatıyorum12 de uyandım zaten. Kahvaltı yaptım. Malak gibi yatıyorum. Hamile Yastığımı yıkamıştım mis gibi koku geliyor yastıktan. Mutlu oluyorum kendi çapımda böyle küçük şeylere işte ne yapayım
Kuzumm nasılsınnAy ona bi sen değil bende hastayım taze çarşaf kokusuna ya
Belki kutsadılar beni tövbe tovbeeeeeeille bı yerinde kutsallık olacak yani
sen kesin cevirirsin
İyiyim meleğim çakallık peşindeyim sen nasılsınKuzumm nasılsınn
Kızz noldu ne çakallığıİyiyim meleğim çakallık peşindeyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?