- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.001
Ooooo den unutmuşsun yaKızz noldu ne çakallığı
Bdv de muhabbet mi dönüyor yine ban yemeyin ha
İyiyim bende kuzum nolsun oturuyoruz
Allah iyiliğini versin zebram yaOoooo den unutmuşsun yaK yu ben kaptım da
Döndüüüü
Ahahahahakesin olarak 80 k yi yine cakallikla aldın zepra geri döndü demeyen çarpılır
Yaptı valla Diloşum o pusularıyla ünlü bir çakalkutsal cakalligini yapti
Ahahahahaallahım bu kız beni öldürüyor şamdanım, bi keresinde Rosss ile muhabbet ediyoruz hiç ortalıkta yok kaç bininci mesajdı hatırlamıyorum bi baktım tak diye geldi meğer ödül için pusuda bekliyormuş Youlost16
Seniiin Allah cezanii vermeyeeeee e miii deliye tas anma demisler eski huyunu bellettin gene
niye sandındı
amin kız seninde versinAllah iyiliğini versin zebram ya
öyle ben döndüm mü u dönüşü yaparım kim benden kurtulmuş ki K kurtulsunkesin olarak 80 k yi yine cakallikla aldın zepra geri döndü demeyen çarpılır
yaptım dilışum galibakutsal cakalligini yapti
ay evet hatırladım yaAhahahahaallahım bu kız beni öldürüyor şamdanım, bi keresinde Rosss ile muhabbet ediyoruz hiç ortalıkta yok kaç bininci mesajdı hatırlamıyorum bi baktım tak diye geldi meğer ödül için pusuda bekliyormuş Youlost16
şimdi daha çok yaklaşmıştık baktım büş etiket yapıyo verdim coşkuyu verdim çoskuyuuuuaynen onun çakal ismi burdan geliyo zaten Büşra
hatta bi keresinde usenmemis sayfalarca harf harf hece hece yazmış yeni k yi almış kendisi yokken k alındı diye hırs yapmış
Benim gelişim ayak seslerimden belli olurSeniiin Allah cezanii vermeyeeeee e miii deliye tas anma demisler eski huyunu bellettin gene
Ahahahah yerim ben onu yaaynen onun çakal ismi burdan geliyo zaten Büşra
hatta bi keresinde usenmemis sayfalarca harf harf hece hece yazmış yeni k yi almış kendisi yokken k alındı diye hırs yapmış
Biz mi istedik du bakimmm yoo ben istemedimm siirleri kapasinnnniye sandındı
amin kız seninde versin
öyle ben döndüm mü u dönüşü yaparım kim benden kurtulmuş ki K kurtulsun
yaptım dilışum galiba
ay evet hatırladım yao zamanda bayağı konu olmustu hatta
şimdi daha çok yaklaşmıştık baktım büş etiket yapıyo verdim coşkuyu verdim çoskuyuuuu
Benim gelişim ayak seslerimden belli olursiz istediniz bende geldim ay kahkahaatıyorum ya
Allah şifa versin inşAllah canım benimBen degil kizim hasta kuzum. Onla ugrasiyorum gunlerdir. Allahtan cok enerjiisi dusmedi. Keyfi yerinde ama burnu akip duruyor, oksuruk basladi. Esim hala gribini atlatamadi. 2 hastayla ugrasiyorum
Kaynim iyi sukur kuzum. Zaten ateskesten sonra durulmus ortalik. Yavas yavas askerleri izne yolluyorlarmis. O da izne cikar yakinda.
Sen napiyosun nasilsin?
Sagol kuzumAllah şifa versin inşAllah canım benimsana da sabırlar diliyorum
Burdayım da girmiyorum eskisi gibi. İşler çok yoğun
İyim canım. Tek gözüm kapalı okuyorumSagol kuzum
Sen napiyosun nasilsin bakim
Allah kolaylıklar versin canım iyi ol daBurdayım da girmiyorum eskisi gibi. İşler çok yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?