- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Tabiki anlat kuzum biz her zaman buradayızKız kim kimi aydınlattı kimin Ampulü patladı orda biraz error verdim ayyama kendini kurdeleyle sarıp sarmalayıp kapıyı açıp eşine sunmak nasıl bir fikir ahahaha çok güldüm buna ciciii ama valla billa eşime bunu yapmak geçti aklımdan,temmuzun başı evlilik yıldönümümüz bizimde adamın ne tepki vereceği belli değil,kapidan geri döner kaçar heralde hatun delirdi der ahaha ByNkoaLa sende ardimdaysan tamam ama ben yine de bdv gazabına uğramak istemem kuzu gelip size anlatsam diyorum arada
Hahah ben kendimi hediye etmişim sana beeAnlat kuzumm anlat her zaman dinleriz beraber tişörtleri kloraga batiririz pembik gömlekler yaparız
Bizim aklımıza uyarsan ins bosanmazsn ahhahahahaah
Ay bizden güzel hediye paketi mi var şekerim cicimin orijinal fikirleri her zaman ise yarar
Kaç gün gecikti kuzumm?KuZum ovunun üstünden 14 gün gecti hala regl olmadım testte negatif
Tabiki anlat kuzum biz her zaman buradayızevlilik yıldönümü için cin fikirlerimi sunarım
Yaaa son yıldönümümüzü getirdin aklıma
Evet fikirlere açığım 19 gün var bakalım neler yaparsam artık
Yaa hikayenin sonu güzel,böyle romantik falan bitecek sandım ama gerçekten şans iste ama başka zamanda olsa kutlamissiniz en azındanYaaa son yıldönümümüzü getirdin aklımaEşim Eylül ayından ocak ayına kadar eğitimdeydi ve hiç görüşemedik. Yıldönümüz ocak ayında. Aylarımı hep yıldönümünde yan yana olacağız diye hayallerle kendimi avutmalarla geçirdim. Eşim ocak ayında görev başı yaptı yanıma gelip ama evlilik yıldönümümüzde izni yandı adamın şansımıza, hiç hayallerimdeki gibi olmadı k Cici'nin şansı böyledir Başka tarihte kutlamıştık ne yapalım. Ne planlıyorsun kızu
Ahahahahaha ay yarıldımYaa hikayenin sonu güzel,böyle romantik falan bitecek sandım ama gerçekten şans iste ama başka zamanda olsa kutlamissiniz en azındanvalla geçen seneyi anlatiyım once dur yıl dönümümüzde gelinlik giymiştim sevgili kuzenim sağolsun ayarlamisti.
Pasta zaten masada baş kosedeydi,börek çörek vs onlardan da hazirlamistim,tabi icecekler falan herşey hazır eşim geldi beni gelinlikle görüp şok geçirdi kapidaönce bi noluyo kız,bu ne hal dedi sonra masayı görünce anladı tabi,sonra biz güzel güzel kutlama yaparkeenn,sevgili kayinvalidecigime basılmıştık anla işte
evin anahtari onda da vardı, çıkmış gelmiş,eşimi nöbette beni evde yalnız sanmış,haberde vermemişti derken sonunu pek hatırlamak istemediğim bı yildonumuydu gecen sene hep utandik hala utanırız aklımıza geldikce
Bu sene hiç bişe yok aklımda pasta kesin de başka naapsam kii bilemedim
Kız gülme yaa biz hala utanırız aklımıza geldikçe eşimleAhahahahaha ay yarıldımKız malum iş üstünde mi basıldınız yoksaaa
Ayyyyyyyyyyyy çok fena yaKız gülme yaa biz hala utanırız aklımıza geldikçe eşimleevet iste aynen malum iş ustundeyken basılmış olduk
Kayınvalidem seslenerek açmış kapıyı duymamisiz valla,
X kızım nerdesin ben geldiimm diye salona daldı,e bizde de çoluk çocuk yok evde bı eşim bı ben,kanımız da kaynıyor tabi,onun için salon,yatak odası,banyo antre aklına nere gelirse orda derken off rezillik ya resmenallahtan üstümüzde yine örtü fln biseyler vardi şükür de o bize ders oldu artık yatak odamızın kapısını kilitleyip paşa paşa orda öpüşüp koklaşıyoruz e tabi anahtarı da bize teslim etti kv o günden sonra yaklaşık bir buçuk ay fln görüşmedik ne biz gittik ne o geldi, kadında neye uğradığını şaşırdı,ben evde yalnızsın saniyodum diyebildi bı tek sonra çıktı gitti yazik
Ay ya bak iste durumlar ayni dimi genel de çocuksuz evler böyle muhtemelenAyyyyyyyyyyyy çok fena yaBizde de çocuk yok durum aynı. Anahtar annemde var çok yakınız annem sık gelir gider biz işteyken evi çevip çevirir, biz bu yüzden bu tip işlerden önce dış kapıyı kitleyip üstünde anahtar bırakıyoruz gelirse giremesin diye. Çok güldüm ya geçmiş olsun valla Bu yıldönümünde mutlaka kapıyı kitleyin
Travmalar yenmek içindir, boşver tam gaz devam sadece yatak odası sıkıcı olur kendinizi kısıtlamayın genşşlerrrAy ya bak iste durumlar ayni dimi genel de çocuksuz evler böyle muhtemelenama siz akıl ediyomuşsunuz yine biz ne bilelim basilacagimizi hiç aklımıza gelmemişti
Ama artık ev degistirik burası ona baya uzak ki zaten anahtarda vermedik eşim çok net artık bu konuda anahtar senden benden başka kimse de olmayacak dedibu yıl dönümü kapıyı kitlemesekte yatak odamizdan başka yerde kutlamaya yapmayacagmz kesin:) artık salon falan o günden sonra travma oldu bizde arada sırada olursa iste
Hahah dimi ama aşarız biz bu travmayı zorlasak haklisinTravmalar yenmek içindir, boşver tam gaz devam sadece yatak odası sıkıcı olur kendinizi kısıtlamayın genşşlerrrAy ilahi iyi güldürdün çiçeğim vallahi Kaçıncı yıla giriyorsunuz
Oyy maşallah amma çok olmuşHahah dimi ama aşarız biz bu travmayı zorlasak haklisinayy kuzuu Allah gülmekten geri koymasın inşallah hep güll
Valla nasipse 7ye giricez bakalım
Ay amiinn inşallah canimm teşekkür ederimOyy maşallah amma çok olmuşNice 7 yıllara inşallah
Olur olurrrrrAy amiinn inşallah canimm teşekkür ederim❤ çoluklu çocuklu olsun bundan sonra ki yıllar inşallah artık nasipse
Hadi hadi erteleme artıkOlur olurrrrrEğer sonbahara kadar olmazsa birlikte başlarız beklemeye. Yaz sonu biz de denemelere başlayabiliriz Tabi başlamayadabiliriz. Bana belli olmaz
İki kişilik hayata fazla alışmanın ceremeleriHadi hadi erteleme artıksenin kocayı daha nasıl kandırmayi düşünüyosun,adam 4 yıldır ikna olmanı bekliyormus yazık kizz birlikte bekleriz iste iyi olur, güzel güzel heyecanlaniriz hatta ByNkoaLa cuğumun engin tecrübelerinden faydalaniriz fena mı o bizi hazırlar annelige
Yani ovuye göre dün olmam lazımdıKaç gün gecikti kuzumm?
Ama ovunun üstünden 15 gün gecti olsa çıkardıHayırlısı olsun inşallah canım kan testi mi yaptirsan ki bi
Ahahahah sor bana herşeyi sorHadi hadi erteleme artıksenin kocayı daha nasıl kandırmayi düşünüyosun,adam 4 yıldır ikna olmanı bekliyormus yazık kizz birlikte bekleriz iste iyi olur, güzel güzel heyecanlaniriz hatta ByNkoaLa cuğumun engin tecrübelerinden faydalaniriz fena mı o bizi hazırlar annelige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?