Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki anlat kuzum biz her zaman buradayız evlilik yıldönümü için cin fikirlerimi sunarım

Hahah ben kendimi hediye etmişim sana bee benden daha değerli hediye mi olur sana diyip atlayim adamın kucağına hakkat orijinal fikir verdi sağolsun
Kiz Ross gel biz gömlek tişörtü geçelim,pantolonlara da el atalım onları da pembik yaparsak ohooo o zmn adamlari avcumuzun içine almış oluruz kizz ondan sonra kapıda kurdeleli hanımı görünce benimserler tuhaflarina gitmez heriflerinonlarda bizden olurlar toptan delirmis oluruz

Evet fikirlere açığım 19 gün var bakalım neler yaparsam artık
Yaaa son yıldönümümüzü getirdin aklıma Eşim Eylül ayından ocak ayına kadar eğitimdeydi ve hiç görüşemedik. Yıldönümüz ocak ayında. Aylarımı hep yıldönümünde yan yana olacağız diye hayallerle kendimi avutmalarla geçirdim. Eşim ocak ayında görev başı yaptı yanıma gelip ama evlilik yıldönümümüzde izni yandı adamın şansımıza, hiç hayallerimdeki gibi olmadı kCici'nin şansı böyledir Başka tarihte kutlamıştık ne yapalım. Ne planlıyorsun kızu

Yaa hikayenin sonu güzel,böyle romantik falan bitecek sandım ama gerçekten şans iste ama başka zamanda olsa kutlamissiniz en azından valla geçen seneyi anlatiyım once duryıl dönümümüzde gelinlik giymiştimsevgili kuzenim sağolsun ayarlamisti.
Pasta zaten masada baş kosedeydi,börek çörek vs onlardan da hazirlamistim,tabi icecekler falan herşey hazır eşim geldi beni gelinlikle görüp şok geçirdi kapidaönce bi noluyo kız,bu ne hal dedi sonra masayı görünce anladı tabi,sonra biz güzel güzel kutlama yaparkeenn,sevgili kayinvalidecigime basılmıştık anla işte
evin anahtari onda da vardı, çıkmış gelmiş,eşimi nöbette beni evde yalnız sanmış,haberde vermemişti derken sonunu pek hatırlamak istemediğim bı yildonumuydu gecen sene hep utandik hala utanırız aklımıza geldikce

Bu sene hiç bişe yok aklımda pasta kesin de başka naapsam kii bilemedim

Ahahahahaha ay yarıldım Kız malum iş üstünde mi basıldınız yoksaaa

Ahahahahaha ay yarıldım Kız malum iş üstünde mi basıldınız yoksaaa
Kız gülme yaa biz hala utanırız aklımıza geldikçe eşimle evet iste aynen malum iş ustundeyken basılmış olduk
Kayınvalidem seslenerek açmış kapıyı duymamisiz valla,
X kızım nerdesin ben geldiimm diye salona daldı,e bizde de çoluk çocuk yok evde bı eşim bı ben,kanımız da kaynıyor tabi,onun için salon,yatak odası,banyo antre aklına nere gelirse orda derken off rezillik ya resmenallahtan üstümüzde yine örtü fln biseyler vardi şükür de o bize ders oldu artık yatak odamızın kapısını kilitleyip paşa paşa orda öpüşüp koklaşıyoruz e tabi anahtarı da bize teslim etti kv o günden sonra yaklaşık bir buçuk ay fln görüşmedik ne biz gittik ne o geldi, kadında neye uğradığını şaşırdı,ben evde yalnızsın saniyodum diyebildi bı tek sonra çıktı gitti yazik

Ayyyyyyyyyyyy çok fena ya Bizde de çocuk yok durum aynı. Anahtar annemde var çok yakınız annem sık gelir gider biz işteyken evi çevip çevirir, biz bu yüzden bu tip işlerden önce dış kapıyı kitleyip üstünde anahtar bırakıyoruz gelirse giremesin diye. Çok güldüm ya geçmiş olsun valla Bu yıldönümünde mutlaka kapıyı kitleyin

Ay ya bak iste durumlar ayni dimi genel de çocuksuz evler böyle muhtemelen ama siz akıl ediyomuşsunuz yine biz ne bilelim basilacagimizi hiç aklımıza gelmemişti
Ama artık ev degistirik burası ona baya uzak ki zaten anahtarda vermedik eşim çok net artık bu konuda anahtar senden benden başka kimse de olmayacak dedi bu yıl dönümü kapıyı kitlemesekte yatak odamizdan başka yerde kutlamaya yapmayacagmz kesin:) artık salon falan o günden sonra travma oldu bizde arada sırada olursa iste

Travmalar yenmek içindir, boşver tam gaz devam sadece yatak odası sıkıcı olur kendinizi kısıtlamayın genşşlerrr Ay ilahi iyi güldürdün çiçeğim vallahi Kaçıncı yıla giriyorsunuz

Travmalar yenmek içindir, boşver tam gaz devam sadece yatak odası sıkıcı olur kendinizi kısıtlamayın genşşlerrr Ay ilahi iyi güldürdün çiçeğim vallahi Kaçıncı yıla giriyorsunuz
Hahah dimi ama aşarız biz bu travmayı zorlasak haklisin ayy kuzuu Allah gülmekten geri koymasın inşallah hep güll
Valla nasipse 7ye giricez bakalım

Hahah dimi ama aşarız biz bu travmayı zorlasak haklisin ayy kuzuu Allah gülmekten geri koymasın inşallah hep güll
Valla nasipse 7ye giricez bakalım
Oyy maşallah amma çok olmuş Nice 7 yıllara inşallah

Ay amiinn inşallah canimm teşekkür ederim❤ çoluklu çocuklu olsun bundan sonra ki yıllar inşallah artık nasipse
Olur olurrrrr Eğer sonbahara kadar olmazsa birlikte başlarız beklemeye. Yaz sonu biz de denemelere başlayabiliriz Tabi başlamayadabiliriz. Bana belli olmaz

Olur olurrrrr Eğer sonbahara kadar olmazsa birlikte başlarız beklemeye. Yaz sonu biz de denemelere başlayabiliriz Tabi başlamayadabiliriz. Bana belli olmaz
Hadi hadi erteleme artık senin kocayı daha nasıl kandırmayi düşünüyosun,adam 4 yıldır ikna olmanı bekliyormus yazık kizz birlikte bekleriz iste iyi olur, güzel güzel heyecanlaniriz hatta ByNkoaLa cuğumun engin tecrübelerinden faydalaniriz fena mı o bizi hazırlar annelige

İki kişilik hayata fazla alışmanın ceremeleri Bundan önce ertelemek için yüksek lisans yaptım. Şimdi de doktoraya girişicem becerebilirsem sıradaki bahanem. Çocuk korkuma profesör olup çıkacağım Ama artık yemiyor hiçbirşeyi hamileyken çok rahat yaparsın falan diyor ağzı. @RosSsS dan da 3.yü bekliyoruz. Bana sözü var ben hamile kaldığımda oda kalacak. Yanarsak beraber

Ahahahah sor bana herşeyi sor
Herkes kendi dalında tecrubeleniyor canm çocuk çok farklı bnde işleyen yöntem sende işlemeyebilir
Ama takıldığında her yerde yardımcı olirm :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…