Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şeytan üçlemesi mi beşlemesi mi herşey var orda ciciim
Bugün hepinize bol sabır diliyorum
Kadınlar günün kutlu olsuuunn cici bebenin annesiiii
Gunaydin kizlar B Brunello Cicinelli Allah kolaylk versn sana bugun guzel gecer insallahh
Bende dune gore iyiyim sukur aksama dogru dha iyi hissediyordum smdi dha iyiyim gorumceme kahvaltiya davetliyiz oraya gidecegiz birazdan
Kız anam ne atraksiyonlu bı gün olacak belli kendine cici bebeye mukayet ol aman kazasız belasız atlatırsınz insAllah seninde mükemmel kadınlar günün kutlu olsun canım
Günaydın cicim. Kadınlar günümüz kutlu olsun❤
Gerçekten zorlu bir gün olacakmış. İnşaallah güzel bir gün geçirirsiniz❤❤
Abovv aşkı memnu gibi cicim
allah yardımcın olsun bugünü sağ salim atlat inşallah
Vuuuu kombo olacak bugün
Güzel geçer umarım ❤
İnşallah haberlerde görmeyiz sizi resmen savaş sebebi Allah kolaylık versin hasarsız ziyansız bi görüşme diliyorum sana
Felaket bir toplasma olacak desene cicitom
Esin eski manitani biliyor mu bari
İyi geceler kızlar ❤

Sormaya da korkuyorum aslında ama, nasıl geçti doğum günü
Iyigeceeler kizlar B Brunello Cicinelli naptin gun nasil gectiii
Oha sonrası ve o anı çok merak ettim cici detaylı gel lğtfem
Hayırdır canım neyin var? Gerçekten haftaya birçoğumuz huzursuz başladık.

B Brunello Cicinelli ne yaptı bilmiyorum artık onunki tam atraksiyonlu
B Brunello Cicinelli cici de gelemedi, iyidir inşallah
10 bin alıntı yaparak geldim
Ulan topiği karalar bağlamış. ByNkoaLa depresyonda. Tabi siz gebelikten ve ailesinden kaynaklı sanıyorsunuz ama işin gerçeği ben dersteyken bensiz kaldığı için depresyona girdi. Bensiz saatleri kaldıramıyor. Geldim haşmetli sultanım çıkabilirsin artık
D Dilos06 vedasız gitmiş en sinir olduğum durumlardan bir tanesi. İnsan vedasız gider mi ya.. Şahsen ben küstüm şuanda
@imzaben neyin var bilmiyorum ama geçmiş olsun balım inşallah ciddi birşey değildir
poncikvegece bebeğim senden ala hediye mi var da vereceksin kocana
Göbeğinin üstüne kocama hediye yaz. Kalan 5 aydaki tüm hediyelerden bu şekilde yırtabilirsin ben şahsen öyle yapacağım. Çocuk doğunca da 1 sene çocuğun alnına kocama hediye yazsam eder 2 sene.
2 sene kardayım bence bunu bir düşün
Bu arada Evet geyşam onu biliyor. Yüz yüze bakacakları için söylemek zorundaydım.
Dün doğum gününden sonra gece biraz sancı tuttu karnımı. Sağ tarafta böyle çok koşarsınız da dalağınız şişer derler ya o tür bir ağrı oldu kıvrandırdı. Ama geçti çok şükür bugün iyiyim.
Sizler nasılsınız kuzularım?

Son düzenleme:
Hosgeldinnnn beybisiiii buralar tenhaaa ama ben yakaladim seniii ve de sevindimmm

Ben iyiym sukur bissurur cayy ictim kendme geldm kizim ve kocam uyuyor ben tv izliyorum

Canım hoşgeldin,meraktaydik valla
İyi bari sorun çıkmamış şükür baya kıskanır sanmıştım geyşa
Diloş depresyona mı girdi napti bı anda dan diye gidilir mi hiç ya kızdığın kadar var,bende çok üzüldüm hayırlı müjdeli haberlerle gelse bari

Hosgeldinnnn beybisiiii buralar tenhaaa ama ben yakaladim seniii ve de sevindimmm

Ben iyiym sukur bissurur cayy ictim kendme geldm kizim ve kocam uyuyor ben tv izliyorum
Herkese birşey olmuş çayım
Merkürün etkisi hep bunlar..
Sende kötüydün toparladın mı?

B Brunello Cicinelli hosgeldin cicitom. Bi sıkıntı cikmamasina sevindim
Dilosa bende sasirdim birden gidince ama tup bebege baslayacagim dedi. O donemde gercekten stressiz olmasi lazim. Bi taraftan hak da veriyorum. Insallah hayirli haberlerler doner. Biz ona dua edelim gelince gonlumuzu alir bi sekilde

Gidene kadar 50 kere tembih etti selam vermeyeceksin konuşmayacaksın bilmem ne zaten adamın manalı tebriğinden sonra da bozuk attı epey bir süre.
Sonra bir an kıymete bindim gibi oldu evde yanaştı etti. Sonra kendi yanaşıp kendi vazgeçti benim yine hayaller hüsran

Herkese birşey olmuş çayım
Merkürün etkisi hep bunlar..
Sende kötüydün toparladın mı?
Evet cnm acayip sknti basmsti c.tesi icimi de sukur gecti sonra hatta merak edersn diye sana yazdm ama bisuru etikwtten goremems olabilirsin cnm sizin de dun sornsuz gecmsne sevndm ve de geysanin izinli olmasinaaa bize mujdeli haber verecekmisannn baristinizmi

Hoşgeldin madonnam bende uzak kaldım çünkü eşim evdeydi giremedim
Diloş en azından bi mesajla gitti. Eh bu da bişey diyelim. İnşAllah toparlar ve hayırlı haberlerle gelir. Büyük ihtimalle gelir zaten.

Siz hala vuslata eremediniz mi yani? ama neden ki

Abooo ben de sordm tam sana ama yazmissinn cnm korkuyor iste karin buyudukce erkekler bakma biz onlari odun diyoruz da onlarn da duygulari hisleri var bi anlik keyfm icim bisey olursa kendmi affetmem e falan geliyo olay

Haklısın tatlım ama stres çevrenden gelir. Buradakiler ona sadece destek olurdu

Ben hak vermiyorum kespırım elbette gidebilir ama insan bir hoşçakalın demez mi. Ben bir mesaj beklerdim çok kırıldım. Topiğe yazmak istemediyse sadece bana yazsaydı ben topiğe toplu etiketle iletirdim zaten. O kadar samimiyetim muhabbetim var hasbelkader mi öğrenecektim böyle.. Geçmiş sayfaları okumasam haberim olmayacaktı.
Topikte birkaç gün kalıp ona rağmen haberli giden çok üye oldu. Diloş da böyle şeylere kızdığımı bilir bence daha taze bir olay geçirdik. LadyMorganas a sitem ettim 1 hafta geçmeden aynısını diloş yaptı.. Yakışmadı

Bilemedim cicim. Sizin hukugunuz daha baska tabi. Kirildigini anlayabiliyorum. Belki de baska bir sorunu vardi. Ama tabi keske sana bi yazsaymis samimiyiz diyosun sonucta. Bilemedim gercekten.

Yani valla bikac baska kisi de yapti bunu anlayamiyorum belki yasamadigiim icin ama kk ile stres olma hususnu anlayamiyorum hani bebek hassas nokta ona diyecek sozu kmsenin olamaz ama moralini bozacagi kisimlara girmeyedebilir insan sanki ama dedgm gbi bilemem herkesn kendi kararidir gorusudur ama dilos un 3 5 gune gelecegni dusunuyorum o asiri aktif alismistir ayrilamaz bence ...

Bilmiyorum canim valla benim cici gibi cok samimiyetim yoktu. O yuzden neden gitmistir,sebep gercekten tup bebek midir bilemem. Bende gitmemesini isterdim. Keske gelse de guzel bir aciklama yapsa vedalasip gitse.

Topige yazdi kisaca bi yazi cnm bende onu gordum

Gördüklerime ifade bırakıp alıntıladım çayım. Başka varsa gözümden kaçmış olabilir
Hadi barışalım demedik ama pek bir yanaştı çayım. Tam dedim 5 aylık hasretlik sona erecek, eremedi
Ama aramız iyi şimdilik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…