- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.201
Burda hanim hanimcikk
Suanki dizide tam fettann afeti devran seksiii zaten o yuzden K Kendinisevenbirii pp fotosu
Evet canım güzelAfiye olsun canım eline sağlık senin de
Valla bı katakulli yaptı Şahika adam ölmeden evrak fln hazırlattı ama,nikah işi nasil oldu kimse anlamadı açıklığa kavuşur elbet
Yaaa ne güzel kadın ama dimii
Şeytan üçlemesi mi beşlemesi mi herşey var orda ciciim
Bugün hepinize bol sabır diliyorum
Kadınlar günün kutlu olsuuunn cici bebenin annesiiii
8 Mart Dünya kadinlar günümüz kutlu olsun canım benim ❤
Allah'a sabır versin balım ortam zor bir ortam ortam da guruplar var aman diyim doğurma
Bu nedir yaababanin yeni karısı senin eski sevgilin ve geyşaaaaâ birbirine sahip çıkın guzzzummmmm sakin sakin uslu uslu otturupp gelinn canım ❤❤❤
Gunaydin kizlar B Brunello Cicinelli Allah kolaylk versn sana bugun guzel gecer insallahh
Bende dune gore iyiyim sukur aksama dogru dha iyi hissediyordum smdi dha iyiyim gorumceme kahvaltiya davetliyiz oraya gidecegiz birazdan
Kız anam ne atraksiyonlu bı gün olacak bellikendine cici bebeye mukayet ol aman kazasız belasız atlatırsınz insAllah seninde mükemmel kadınlar günün kutlu olsun canım
Gunaydin canimhepimizin kadinlar gunu kutlu olsun sana bol sabırlı günler diliyorum
Bizde uyandik esimle beraber kahvalti hazirladik malum durumumdan dolayi hem cok ayakta duramiyorm belim agriyor hemde biyere uzanmayayim diye beraber biseyler yaptik yedik cok sukur
Günaydın cicim. Kadınlar günümüz kutlu olsun❤
Gerçekten zorlu bir gün olacakmış. İnşaallah güzel bir gün geçirirsiniz❤❤
inşallah geyşanın aklı başına gelir eski sevgilini görünce aminkıskançlık bazen deva olabiliyor. ama diğer türlü kaç kombinasyon çıkıyo ya inşallah uslu dururlar bütün büyükler
kadınlar günümüz kutlu olsun :)
Abovv aşkı memnu gibi cicim
allah yardımcın olsun bugünü sağ salim atlat inşallah
Kizz ciciii ben heyecanlandım burda yeminledoğum günü biter bitmez bize koş gel lütfen,zira catlayabiliriz meraktan eski sevgilinin karısı seni biliyo mu? Ve geyşa o eski sevgiliyi biliyor mu? ayy annen baban napicaklar onu da merak ettim simdi
bu arada olaylardan dolayı anca sira geldi amasenin gibi şahane kadının kadınlar günü kutlu olsun canım şahane bir eş,şahane bir evlat, şahane bir kardeş,şahane bir cicisin sen seni seviyorum canim
Vuuuu kombo olacak bugün
Güzel geçer umarım ❤
İnşallah haberlerde görmeyiz siziresmen savaş sebebi Allah kolaylık versin hasarsız ziyansız bi görüşme diliyorum sana
Felaket bir toplasma olacak desene cicitom
Esin eski manitani biliyor mu bari
İyi geceler kızlar ❤
Sormaya da korkuyorum aslında ama, nasıl geçti doğum günü
Iyigeceeler kizlar B Brunello Cicinelli naptin gun nasil gectiii
Oha sonrası ve o anı çok merak ettim cici detaylı gel lğtfem
Hayırdır canım neyin var? Gerçekten haftaya birçoğumuz huzursuz başladık.
B Brunello Cicinelli ne yaptı bilmiyorum artık onunki tam atraksiyonlu
Nbr kızlar, nasılsınız,
B Brunello Cicinelli nasılsın, ağrıların geçti mi? boğum günüsü nasıl geçti, bak bilmeden boğum günüsü yazmışım, kimse kimseyi boğmadan bitti mi gece
10 bin alıntı yaparak geldimB Brunello Cicinelli nerdesn be cagggnim
Hosgeldinnnn beybisiiii buralar tenhaaa ama ben yakaladim seniii ve de sevindimmm10 bin alıntı yaparak geldim
Ulan topiği karalar bağlamış.ByNkoaLa depresyonda. Tabi siz gebelikten ve ailesinden kaynaklı sanıyorsunuz ama işin gerçeği ben dersteyken bensiz kaldığı için depresyona girdi. Bensiz saatleri kaldıramıyor. Geldim haşmetli sultanım çıkabilirsin artık
D Dilos06 vedasız gitmişen sinir olduğum durumlardan bir tanesi. İnsan vedasız gider mi ya.. Şahsen ben küstüm şuanda
@imzaben neyin var bilmiyorum ama geçmiş olsun balım inşallah ciddi birşey değildir
poncikvegece bebeğim senden ala hediye mi var da vereceksin kocana
Göbeğinin üstüne kocama hediye yaz. Kalan 5 aydaki tüm hediyelerden bu şekilde yırtabilirsinben şahsen öyle yapacağım. Çocuk doğunca da 1 sene çocuğun alnına kocama hediye yazsam eder 2 sene.
2 sene kardayım bence bunu bir düşün
Bu arada Evet geyşam onu biliyor. Yüz yüze bakacakları için söylemek zorundaydım.
Sizler nasılsınız kuzularım?
Canım hoşgeldin,meraktaydik valla10 bin alıntı yaparak geldim
Ulan topiği karalar bağlamış.ByNkoaLa depresyonda. Tabi siz gebelikten ve ailesinden kaynaklı sanıyorsunuz ama işin gerçeği ben dersteyken bensiz kaldığı için depresyona girdi. Bensiz saatleri kaldıramıyor. Geldim haşmetli sultanım çıkabilirsin artık
D Dilos06 vedasız gitmişen sinir olduğum durumlardan bir tanesi. İnsan vedasız gider mi ya.. Şahsen ben küstüm şuanda
@imzaben neyin var bilmiyorum ama geçmiş olsun balım inşallah ciddi birşey değildir
Göbeğinin üstüne kocama hediye yaz. Kalan 5 aydaki tüm hediyelerden bu şekilde yırtabilirsinben şahsen öyle yapacağım. Çocuk doğunca da 1 sene çocuğun alnına kocama hediye yazsam eder 2 sene.
Bu arada Evet geyşam onu biliyor. Yüz yüze bakacakları için söylemek zorundaydım.
Herkese birşey olmuş çayımHosgeldinnnn beybisiiii buralar tenhaaa ama ben yakaladim seniii ve de sevindimmm
Ben iyiym sukur bissurur cayy ictim kendme geldm kizim ve kocam uyuyor ben tv izliyorum
Gidene kadar 50 kere tembih etti selam vermeyeceksin konuşmayacaksın bilmem neCanım hoşgeldin,meraktaydik valla
İyi bari sorun çıkmamış şükür baya kıskanır sanmıştım geyşa
Diloş depresyona mı girdi napti bı anda dan diye gidilir mi hiç ya kızdığın kadar var,bende çok üzüldümhayırlı müjdeli haberlerle gelse bari
Evet cnm acayip sknti basmsti c.tesi icimi de sukur gecti sonra hatta merak edersn diye sana yazdm ama bisuru etikwtten goremems olabilirsin cnm sizin de dun sornsuz gecmsne sevndm ve de geysanin izinli olmasinaaa bize mujdeli haber verecekmisannnHerkese birşey olmuş çayım
Merkürün etkisi hep bunlar..
Sende kötüydün toparladın mı?
Hoşgeldin madonnam10 bin alıntı yaparak geldim
Dün doğum gününden sonra gece biraz sancı tuttu karnımı. Sağ tarafta böyle çok koşarsınız da dalağınız şişer derler ya o tür bir ağrı oldu kıvrandırdı. Ama geçti çok şükür bugün iyiyim.
Siz hala vuslata eremediniz mi yani?Gidene kadar 50 kere tembih etti selam vermeyeceksin konuşmayacaksın bilmem nezaten adamın manalı tebriğinden sonra da bozuk attı epey bir süre.
Sonra bir an kıymete bindim gibi oldu evde yanaştı etti.Sonra kendi yanaşıp kendi vazgeçti benim yine hayaller hüsran
Abooo ben de sordm tam sana ama yazmissinn cnm korkuyor iste karin buyudukce erkekler bakma biz onlari odun diyoruz da onlarn da duygulari hisleri var bi anlik keyfm icim bisey olursa kendmi affetmem e falan geliyo olayGidene kadar 50 kere tembih etti selam vermeyeceksin konuşmayacaksın bilmem nezaten adamın manalı tebriğinden sonra da bozuk attı epey bir süre.
Sonra bir an kıymete bindim gibi oldu evde yanaştı etti.Sonra kendi yanaşıp kendi vazgeçti benim yine hayaller hüsran
Haklısın tatlım ama stres çevrenden gelir. Buradakiler ona sadece destek olurduB Brunello Cicinelli hosgeldin cicitom. Bi sıkıntı cikmamasina sevindim
Dilosa bende sasirdim birden gidinceama tup bebege baslayacagim dedi. O donemde gercekten stressiz olmasi lazim. Bi taraftan hak da veriyorum. Insallah hayirli haberlerler doner. Biz ona dua edelim gelince gonlumuzu alir bi sekilde
Ben hak vermiyorum kespırımB Brunello Cicinelli hosgeldin cicitom. Bi sıkıntı cikmamasina sevindim
Dilosa bende sasirdim birden gidinceama tup bebege baslayacagim dedi. O donemde gercekten stressiz olmasi lazim. Bi taraftan hak da veriyorum. Insallah hayirli haberlerler doner. Biz ona dua edelim gelince gonlumuzu alir bi sekilde
Bilemedim cicim. Sizin hukugunuz daha baska tabi. Kirildigini anlayabiliyorum. Belki de baska bir sorunu vardi. Ama tabi keske sana bi yazsaymis samimiyiz diyosun sonucta.Ben hak vermiyorum kespırımelbette gidebilir ama insan bir hoşçakalın demez mi. Ben bir mesaj beklerdim çok kırıldım. Topiğe yazmak istemediyse sadece bana yazsaydı ben topiğe toplu etiketle iletirdim zaten. O kadar samimiyetim muhabbetim var hasbelkader mi öğrenecektim böyle.. Geçmiş sayfaları okumasam haberim olmayacaktı.
Topikte birkaç gün kalıp ona rağmen haberli giden çok üye oldu. Diloş da böyle şeylere kızdığımı bilir bence daha taze bir olay geçirdik. LadyMorganas a sitem ettim 1 hafta geçmeden aynısını diloş yaptı.. Yakışmadı
Yani valla bikac baska kisi de yapti bunu anlayamiyorum belki yasamadigiim icin ama kk ile stres olma hususnu anlayamiyorum hani bebek hassas nokta ona diyecek sozu kmsenin olamaz ama moralini bozacagi kisimlara girmeyedebilir insan sanki ama dedgm gbi bilemem herkesn kendi kararidir gorusudur ama dilos un 3 5 gune gelecegni dusunuyorum o asiri aktif alismistir ayrilamaz bence ...Haklısın tatlım ama stres çevrenden gelir. Buradakiler ona sadece destek olurdu
Bilmiyorum canim valla benim cici gibi cok samimiyetim yoktu. O yuzden neden gitmistir,sebep gercekten tup bebek midir bilemem. Bende gitmemesini isterdim. Keske gelse de guzel bir aciklama yapsa vedalasip gitse.Haklısın tatlım ama stres çevrenden gelir. Buradakiler ona sadece destek olurdu
Topige yazdi kisaca bi yazi cnm bende onu gordumBen hak vermiyorum kespırımelbette gidebilir ama insan bir hoşçakalın demez mi. Ben bir mesaj beklerdim çok kırıldım. Topiğe yazmak istemediyse sadece bana yazsaydı ben topiğe toplu etiketle iletirdim zaten. O kadar samimiyetim muhabbetim var hasbelkader mi öğrenecektim böyle.. Geçmiş sayfaları okumasam haberim olmayacaktı.
Topikte birkaç gün kalıp ona rağmen haberli giden çok üye oldu. Diloş da böyle şeylere kızdığımı bilir bence daha taze bir olay geçirdik. LadyMorganas a sitem ettim 1 hafta geçmeden aynısını diloş yaptı.. Yakışmadı
Gördüklerime ifade bırakıp alıntıladım çayım. Başka varsa gözümden kaçmış olabilirEvet cnm acayip sknti basmsti c.tesi icimi de sukur gecti sonra hatta merak edersn diye sana yazdm ama bisuru etikwtten goremems olabilirsin cnm sizin de dun sornsuz gecmsne sevndm ve de geysanin izinli olmasinaaa bize mujdeli haber verecekmisannnbaristinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?