Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani illa kafasının dank etmesi için kıskançlık şeysi mi olması gerekiyordu bu geysaya iyi olmuş güzelce yanasmista ama niye sonu gelmemiş ya anlamadım orasını cicim derdi ney bu adamın? Bı sıkıntı varsa,Oturup usturupluca konuşmak halletmek varken niye böyle oldunuz siz ya şu an yasak yok bişey yok kaç aydır münasebet olamadı bı türlü,ona da yazık sana da valla
Bak poncikvegece ye hiç pasları yok masallah

Nerde limonsuzum o msj. Ben görmedim.

Bilemedim cicim. Sizin hukugunuz daha baska tabi. Kirildigini anlayabiliyorum. Belki de baska bir sorunu vardi. Ama tabi keske sana bi yazsaymis samimiyiz diyosun sonucta. Bilemedim gercekten.
Evet kespırım
Ben böyle şeylere gerçekten kırılıyorum
Elbette herkes gidebilir. Bir gün bende gidebilirim. Ama öyle habersiz selamsız olmamalı..

Kuzum ben babamın kaybından sonra burada rahat nefes aldım, burada toparlandım. Var mı ötesi? Herkesin kendi kararı tabi kendi bilir.
Bilmiyorum canim valla benim cici gibi cok samimiyetim yoktu. O yuzden neden gitmistir,sebep gercekten tup bebek midir bilemem. Bende gitmemesini isterdim. Keske gelse de guzel bir aciklama yapsa vedalasip gitse.
Samimi olduğu kendini sevdirdiği çok fazla üye vardı burda. Büyük ihtimalle arada girip okuyacak burayı zaten.gitmeden önce mesaj yazması da iyi bişey. En azından iyi mi diye merak etmeyecek insanlar. İnşAllah istediği gibi iyi gelir uzaklık ne diyim.

Acaba acikcami konussan cnm belki o da senden cekiniyodur smdi baya zaman da girdiya araya bu aralar bi olsa iyi olur aslnda git gide agirlasacaksn canim
Olsn onemlo degil canim ben merak edip ilgilendgn icin tsk ederm pazardi heralde iyiyim duzeldm diye yazdim sana bahar aylari mevsm gecisleri fln da duygu durum bozklugu olusturuyo

Evet gulum hatirliyorum o zamanlarii

Kuzum ben babamın kaybından sonra burada rahat nefes aldım, burada toparlandım. Var mı ötesi? Herkesin kendi kararı tabi kendi bilir.
Kesinlikle katılıyorum limonsuzum,bende tüp bebek tedavisinde burdan gördüğüm desteği reel de görmemiştim,ve aksine çok çok iyi geliyordu bana o dönem bu site,bu topik ve sizler herkesin düşüncesine de saygımız var tabi ne diyelim

Siz hala vuslata eremediniz mi yani? ama neden ki
Abooo ben de sordm tam sana ama yazmissinn cnm korkuyor iste karin buyudukce erkekler bakma biz onlari odun diyoruz da onlarn da duygulari hisleri var bi anlik keyfm icim bisey olursa kendmi affetmem e falan geliyo olay
Kuzularım korkuyormuş
Neyse acillik olmayalım dedi çekti kendini Nasıl kaderim varmış anlamadım ki genç yaşımda soldum
Doktor onay verse de değişen birşey olmuyor gördüğünüz gibi

Kuzularım korkuyormuş
Neyse acillik olmayalım dedi çekti kendini Nasıl kaderim varmış anlamadım ki genç yaşımda soldum
Demistimm sana ama beni dinlemiyosunnn ciciii olacaklari ben sana didimddiiii bazi erkekler oyle dusunmuyor ama 3 5 ay bisey yapmamayla olmem bebegmzi riske atmayalm fln diyor korkuyorlar ozellikle 5 6 aylardan sonra karin buyuyor bebek oynuyorya ozaman ..

Kuzularım korkuyormuş
Off gerçekten kızıyorum artık geysaya ben cicim
Hani sen kanamalarim var diyorum o önemsemiyor,zorla götürtüyorum kendimi acile fln diyodun ya,demek ki içinde yaşamış hep oda korkuları ki baksana böyle dışa vuruyor onunda daha nereye kdr korkacaksa doktor yasak yok demesine rağmen daha bunun 8. 9. Ayları ve lohusaligi filan var

Yirim seni ya

Evet kespırım
Ben böyle şeylere gerçekten kırılıyorum
Elbette herkes gidebilir. Bir gün bende gidebilirim. Ama öyle habersiz selamsız olmamalı..
Haklisin kuzum ne deyim Bakalim gelsin alir gonlunu. Bence gelecek hemen dayanamaz o

Habersiz giden de mi var ? O zaman dilos iyi yazmis yine.
Insallah iyi gelir kuzum. Kendi tercihi yani ne diyebiliriz?
Ay ben yasak elmaya bakiyorum da fragman beklerken kurudm kaldim. Anca verdiler. Sinir oluyorum bu reklam olaylarina

Habersiz giden de mi var ? O zaman dilos iyi yazmis yine.
Insallah iyi gelir kuzum. Kendi tercihi yani ne diyebiliriz?
Ay ben yasak elmaya bakiyorum da fragman beklerken kurudm kaldim. Anca verdiler. Sinir oluyorum bu reklam olaylarina
Aynı aynı hepimiz aynı Ender patlamasa bari

Buarada evet canım habersiz gidenler var. Hatta isim vermiyim, biri gidip gelmişti ama ben konuşmayı kesmiştim. Çünkü ben burayı sanal olarak görmüyorum.
Evet bide burda bisey yasamistim vakti zamaninda birileri bana teselli verirken burasi sanal ya cokta takma etme filan demsti ne sanali robotlarla konusmuyoruz sonucta karsidakide bi insan yani ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…