- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.241
Biz de izlerken bebek ateslendi hastanedeydi ya o anda reklam cikti kizimda ufff bebege bakacaktim tamda sirasiiHabersiz giden de mi var ?O zaman dilos iyi yazmis yine.
Insallah iyi gelir kuzum. Kendi tercihi yani ne diyebiliriz?
Ay ben yasak elmaya bakiyorum da fragman beklerken kurudm kaldim. Anca verdiler. Sinir oluyorum bu reklam olaylarina
Aynen ya. Ben gerçeğim ve seni önemsediğim için uykumdan ve başka şeylerden zaman çalarak seninle konuşuyorum. Nasıl sahte olabilirEvet bide burda bisey yasamistim vakti zamaninda birileri bana teselli verirken burasi sanal ya cokta takma etme filan demsti ne sanali robotlarla konusmuyoruz sonucta karsidakide bi insan yani ...
Ordski bebekte çok tatlı ama yaBiz de izlerken bebek ateslendi hastanedeydi ya o anda reklam cikti kizimda ufff bebege bakacaktim tamda sirasiiminnos yaa
Kesinlikle hemfikiriz dostm bu aksam cok cay ictm yaa sen naptinnAynen ya. Ben gerçeğim ve seni önemsediğim için uykumdan ve başka şeylerden zaman çalarak seninle konuşuyorum. Nasıl sahte olabilir
Evet sorma bu ara kardes diyor benmki bebekleri cok seviyorOrdski bebekte çok tatlı ama yamaşAllah ☺
Valla ortalik karisacak. Enderi bende merakla bekliyorumm.Aynı aynı hepimiz aynıEnder patlamasa bari
Cocugu bile isyan ettirmislerBiz de izlerken bebek ateslendi hastanedeydi ya o anda reklam cikti kizimda ufff bebege bakacaktim tamda sirasiiminnos yaa
Isim ver hemenBuarada evet canım habersiz gidenler var. Hatta isim vermiyim, biri gidip gelmişti ama ben konuşmayı kesmiştim. Çünkü ben burayı sanal olarak görmüyorum.
Yazamam balım çünkü nickini unuttumIsim ver hemenOzelden tabisi Ozele gel ozele
Bende sanal gormuyorum. Gayet kanli canli insaniz. Onemsiyorum ben burdaki herkesiTopigi yani
Halit yine zengin oluyor ya kesin yeni karısı olurValla ortalik karisacak. Enderi bende merakla bekliyorumm.
Merve bologur da girecekmis diziye. Rolu ne olacak acabasi
Takip ettigim tek diziydi. Gecen hafta ogretmen baslayana kadarsimdi ikisini takip ediyorum artik
Ben mi dedim kiEvet bide burda bisey yasamistim vakti zamaninda birileri bana teselli verirken burasi sanal ya cokta takma etme filan demsti ne sanali robotlarla konusmuyoruz sonucta karsidakide bi insan yani ...
Bende bol bol çay içtim kızımın cipsini de bitirdim yatıcam birazdanKesinlikle hemfikiriz dostm bu aksam cok cay ictm yaa sen naptinn
Evet sorma bu ara kardes diyor benmki bebekleri cok seviyor
O zaman geçmişten gelen tüm sayfaları okuyoruz ve buluyoruzYazamam balım çünkü nickini unuttumnasıl sildiysem artık hepten çıkmış aklımdan
Bulman mümkün dışı tatlımO zaman geçmişten gelen tüm sayfaları okuyoruz ve buluyoruz
8026 sayfa dile kolay. Hadi bunun 1000 ini çıkalımBulman mümkün dışı tatlım
Zaten onu hic anlamadim. Kagit batti dediler kagitlar degerlendi dediler. E bu kagitlar batinca bitmedi mi yani. Hala ne ise yariyor ki yukselmesi.?aklimizla oynuyorlar benceHalit yine zengin oluyor ya kesin yeni karısı olur
Ben kağıttan anlamıyorum diye tuhaf geldi sanmıştım ama meğerse gerçekten tuhafmışZaten onu hic anlamadim. Kagit batti dediler kagitlar degerlendi dediler. E bu kagitlar batinca bitmedi mi yani. Hala ne ise yariyor ki yukselmesi.?aklimizla oynuyorlar bence
Yildizcigimin elma puresiyle zengin olmasi ladar abes bi durum
Tek mantikli senaryo endoyla canoya yazilmis bence
Canım zamana ihtiyacı varmış stresli dönemden geçiyormuş.Kızlar diloş nereye gitti anlamadım son yazılanlardan okudum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?