Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Habersiz giden de mi var ? O zaman dilos iyi yazmis yine.
Insallah iyi gelir kuzum. Kendi tercihi yani ne diyebiliriz?
Ay ben yasak elmaya bakiyorum da fragman beklerken kurudm kaldim. Anca verdiler. Sinir oluyorum bu reklam olaylarina
Biz de izlerken bebek ateslendi hastanedeydi ya o anda reklam cikti kizimda ufff bebege bakacaktim tamda sirasii minnos yaa

Evet bide burda bisey yasamistim vakti zamaninda birileri bana teselli verirken burasi sanal ya cokta takma etme filan demsti ne sanali robotlarla konusmuyoruz sonucta karsidakide bi insan yani ...
Aynen ya. Ben gerçeğim ve seni önemsediğim için uykumdan ve başka şeylerden zaman çalarak seninle konuşuyorum. Nasıl sahte olabilir

Aynı aynı hepimiz aynı Ender patlamasa bari
Valla ortalik karisacak. Enderi bende merakla bekliyorumm.
Merve bologur da girecekmis diziye. Rolu ne olacak acabasi
Takip ettigim tek diziydi. Gecen hafta ogretmen baslayana kadar simdi ikisini takip ediyorum artik

Buarada evet canım habersiz gidenler var. Hatta isim vermiyim, biri gidip gelmişti ama ben konuşmayı kesmiştim. Çünkü ben burayı sanal olarak görmüyorum.
Isim ver hemen Ozelden tabisi Ozele gel ozele
Bende sanal gormuyorum. Gayet kanli canli insaniz. Onemsiyorum ben burdaki herkesi Topigi yani

Valla ortalik karisacak. Enderi bende merakla bekliyorumm.
Merve bologur da girecekmis diziye. Rolu ne olacak acabasi
Takip ettigim tek diziydi. Gecen hafta ogretmen baslayana kadar simdi ikisini takip ediyorum artik
Halit yine zengin oluyor ya kesin yeni karısı olur

Halit yine zengin oluyor ya kesin yeni karısı olur
Zaten onu hic anlamadim. Kagit batti dediler kagitlar degerlendi dediler. E bu kagitlar batinca bitmedi mi yani. Hala ne ise yariyor ki yukselmesi.?aklimizla oynuyorlar bence
Yildizcigimin elma puresiyle zengin olmasi ladar abes bi durum
Tek mantikli senaryo endoyla canoya yazilmis bence

Ben kağıttan anlamıyorum diye tuhaf geldi sanmıştım ama meğerse gerçekten tuhafmış
Hakkaten ya elma püresiyle nasıl zengin oldu kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…