Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8026 sayfa dile kolay. Hadi bunun 1000 ini çıkalım desem yine olmaz benden önce büyük ihtimalle. Tmm tmm vazgeçtim
Bide o vardı demi? Hesabını mı kapatmış o? Bak ona nasıl üzülmüş, kendisi de aynı şeyi yaptı

Ben kağıttan anlamıyorum diye tuhaf geldi sanmıştım ama meğerse gerçekten tuhafmış
Hakkaten ya elma püresiyle nasıl zengin oldu kadın
Hayir yani alt tarafi bi elma puresi. Milyon dolarlar edecek kadar nedir yani? Elma bu hepimiz yaptik cocugumuza Hatta yesinler sirf diye ne karisimlar yaptik. Bizde mi girsek pure isine? Cok para var diyolla

Hayir yani alt tarafi bi elma puresi. Milyon dolarlar edecek kadar nedir yani? Elma bu hepimiz yaptik cocugumuza Hatta yesinler sirf diye ne karisimlar yaptik. Bizde mi girsek pure isine? Cok para var diyolla
Ben şeftali severim, elma işi de sende çoh zengun olacağuk

Günaydın balım nasılsın pipilin nasıl
Pipilimmm iyii limonsuzummm bu gece hiç uyuyamadım ama yaaaa kasıklarım aşşırıı ağrıyor vallaa, hiç uyutmadı bugün beni. Nereye dönsem rahat edemiyorum

Sen ne yapıyorsun, nasılsın canısıı

Kıyamam sana kuzum yaaz kaldı az sık dişini bende iyim kahvaltı hazırlıyorum balalarıma

oyy kıyamam kuzum büyüdükçe baskı mı yapıyor pipili sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…