- 12 Haziran 2019
- 19.804
- 122.132
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.261
8026 sayfa dile kolay. Hadi bunun 1000 ini çıkalımdesem yine olmaz benden önce büyük ihtimalle. Tmm tmm vazgeçtim
Bide o vardı demi? Hesabını mı kapatmış o? Bak ona nasıl üzülmüş, kendisi de aynı şeyi yaptıBelki de dilos buraya çok daha fazla anlam yükledi. Mesela anne aslan adlı üye de gitmiş ve dilos buna çok üzülmüş. Şimdi baya bı geçmişe gittim de. Neler konuşulmuş ne güzel şeyler paylaşılmış. Duygulandım ya gece gece
Hayir yani alt tarafi bi elma puresi. Milyon dolarlar edecek kadar nedir yani? Elma bu hepimiz yaptik cocugumuzaBen kağıttan anlamıyorum diye tuhaf geldi sanmıştım ama meğerse gerçekten tuhafmış
Hakkaten ya elma püresiyle nasıl zengin oldu kadın
Ben şeftali severim, elma işi de sendeHayir yani alt tarafi bi elma puresi. Milyon dolarlar edecek kadar nedir yani? Elma bu hepimiz yaptik cocugumuzaHatta yesinler sirf diye ne karisimlar yaptik. Bizde mi girsek pure isine? Cok para var diyolla
Ay tikim var o meyveye. Bence de sen alBen şeftali severim, elma işi de sendeçoh zengun olacağuk
Paraya para demiycez diyorum sen "tik" diyorsunAy tikim var o meyveye. Bence de sen alOkuyunca bile kasinti tuttu fena oldum su an
Elma candir.
Elimde degil duramiyorumParaya para demiycez diyorum sen "tik" diyorsunneyse hadi tamam elmalar sende
Tamam kuşum seni azad ettim o ismi lazım olmayan meyvedenElimde degil duramiyorumgunaydin
Ponçiğim ne yaptın kız
Günaydın balım nasılsınGünaydın canlarımm
Pipilimmm iyii limonsuzummm bu gece hiç uyuyamadım ama yaaaa kasıklarım aşşırıı ağrıyor vallaa, hiç uyutmadı bugün beni. Nereye dönsem rahat edemiyorumGünaydın balım nasılsınpipilin nasıl
Şöyle bi düşündüm deNe oldu kızzzzzzz
Kıyamam sana kuzum yaPipilimmm iyii limonsuzummm bu gece hiç uyuyamadım ama yaaaa kasıklarım aşşırıı ağrıyor vallaa, hiç uyutmadı bugün beni. Nereye dönsem rahat edemiyorum
Sen ne yapıyorsun, nasılsın canısıı
Ben bazen yapıyorummmŞöyle bi düşündüm deyok yok düşünmiyeyim kocam işten geldi uyuyor yorgundur
oyy kıyamam kuzum büyüdükçe baskı mı yapıyor pipili sanaPipilimmm iyii limonsuzummm bu gece hiç uyuyamadım ama yaaaa kasıklarım aşşırıı ağrıyor vallaa, hiç uyutmadı bugün beni. Nereye dönsem rahat edemiyorum
Sen ne yapıyorsun, nasılsın canısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?