- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.281
Valla ne bileyim limonsuzum 2-3 gecedir uyuyamıyorum hiç, uyuyamadığım içinde sinirleniyorum.Kıyamam sana kuzum yaaz kaldı az sık dişini❤ bende iyim kahvaltı hazırlıyorum balalarıma
Valla baskı mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum büşümm ama tam 2 gecedir uyuyamıyorum, çok sinirliyim..oyy kıyamam kuzum büyüdükçe baskı mı yapıyor pipili sana
o kadar olması normal mi ki kuzum doktoruna bi sorsan uyutmayacak kadar ağrıtmasıValla baskı mı yapıyor ne yapıyor bilmiyorum büşümm ama tam 2 gecedir uyuyamıyorum, çok sinirliyim..
Hele dün gececinnet geçirecektim gerçekten saat 2:30 du ben hala ayaktaydım bir o tarafa dönüyorum bir o tarafaaa
Tam olarak ağrı değil aslında büşümm, rahatsızlık yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama rahat edememe nereye dönsem rahat uyuyamıyorumm; iyi gelmiyor yaniii böyle sere serpee yatamıyorumm yüz üstü yatmak istiyorum mesela ama yatamıyorum buna sinirleniyorum, kasık larım ağrıyınca buna daha çok sinirleniyorum, saat ilerledikçe ve ben uyuyamadıkça buna daha daha çok sinirleniyorumo kadar olması normal mi ki kuzum doktoruna bi sorsan uyutmayacak kadar ağrıtması
evet kuzum yüz üstü belli bir dakika yatınca bende rahatsız oluyorum karnım çıkmadı ama ordan sanki birileri heey üzerime yatıyosun kalkar mısın diyorTam olarak ağrı değil aslında büşümm, rahatsızlık yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama rahat edememe nereye dönsem rahat uyuyamıyorumm; iyi gelmiyor yaniii böyle sere serpee yatamıyorumm yüz üstü yatmak istiyorum mesela ama yatamıyorum buna sinirleniyorum, kasık larım ağrıyınca buna daha çok sinirleniyorum, saat ilerledikçe ve ben uyuyamadıkça buna daha daha çok sinirleniyorum
Onu B Brunello Cicinelli söyledi, söylediğinin 2-3 gün sonrası aldım. Ama yok onda da rahat edemiyorum büşümm böyle üstüme bir şey yığılmış gibi hissediyorumevet kuzum yüz üstü belli bir dakika yatınca bende rahatsız oluyorum karnım çıkmadı ama ordan sanki birileri heey üzerime yatıyosun kalkar mısın diyor
hamile yastıklarından mı alsan ki şu boydan boya olanlardan
Oooh afiyet bal şeker olsun şifa olsun
oy kıyamam kuzum ya valla kötü bir durum bilirim özellikle çalışan insan belli bir saat geçince uyuyacağı saatleri hesaplar ertesi gün nasıl geçeceğini kafasında canlandırır 12 yi geçince benimde direk sinir katsayılarım artarOnu B Brunello Cicinelli söyledi, söylediğinin 2-3 gün sonrası aldım. Ama yok onda da rahat edemiyorum büşümm böyle üstüme bir şey yığılmış gibi hissediyorum
Ay ne bileyim garip bir şey öffff boşver beniiii
Sen ne yapıyorsun, nasılsın dünden bugüne
Sana da mı haber vermedi
ya yerim ben o fıstığııııııııııııOooh afiyet bal şeker olsun şifa olsunkızımla uzanıyoruz kahvaltı yapıcaz. Sana öpücük atacakmışım
Adam yeni geldi yorgun hem de çocuklar var şeytan etme beniBen bazen yapıyorummmondan sizde yapın bi düşünün diye dedim
Canım iyice büyüyor artık çok normal. İnşAllah düzelir ne diyimValla ne bileyim limonsuzum 2-3 gecedir uyuyamıyorum hiç, uyuyamadığım içinde sinirleniyorum.
Uykum var ama uyuyamıyorum buna daha çok sinirleniyorum
Bende kocccaaa bir bardak sütt içtimAfiyet olsun size de şimdiden kuzumm
Neyi vardı ki
Bence gitoy kıyamam kuzum ya valla kötü bir durum bilirim özellikle çalışan insan belli bir saat geçince uyuyacağı saatleri hesaplar ertesi gün nasıl geçeceğini kafasında canlandırır 12 yi geçince benimde direk sinir katsayılarım artar
napayım kuzum bu cuma doktora gidiple gitmemek arasında karar vermeye çalışıyorum cinsiyet için
Yokkk yavrummSana da mı haber vermedie numaralarınız yok muydu?
biraz canı sıkkındı her şey üst üste gelmiş kuzum :/Adam yeni geldi yorgun hem de çocuklar var şeytan etme beni
Canım iyice büyüyor artık çok normal. İnşAllah düzelir ne diyim
Neyi vardı ki
dimi ya hem öğrenemesek bile bebişi görmüş olurumBence gitnasılsa beleş
Seninle daha samimiydi çok şaşırdımYokkk yavrumm
Hayır vermedi
Sana da mı haber vermedie numaralarınız yok muydu?
Yokkk yavrumm
Hayır vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?