Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninle daha samimiydi çok şaşırdım burdan reelde de konuştukları var bildiğim kadarıyla da o yüzden dedim.
Yok kuzum hiç istemedik numara falan, yani ben zaten istemem de ..

Diloşla ilgisi yok neler neler duyuyoruz, görüyoruz o yüzden o tarz şeylere biraz karşıyım

Ama haber vermeden gitmesiiii çok sinirlendirdii beni, üzüldüm..
En azından özelden falan da yazabilirdi, ya da çoğu kişinin topikte olmasını bekleyebilirdi .. Kızdım ona

İnşAllah diyelim

sorma cicim dün sabah trafik polisinin gazabına uğradım elime ceza vermedi plakaya yazdı diye düşünüyorum bu sabah e devlete düşer diye baktım hala düşmemiş ceza meza görmeyince bi umutlandım belkim yazmamıştır ceza diye ama dur bakalım bugün ara ara yoklicam e devletimi ilk ceza yediğim bu baya canımı sıktı açıkcası

Evet bende kimseye fotoğrafımı ve numaramı vermiyorum. Ama benimkisi daha çok eşime kimseyle konuşmıycam diye söz vermemle alakalı.
Mesajlarına baktım da gayet güzel konuşup eğlenirken birden gitcem yazmış. Yani bu kadar ani karar verilir mi bilemedim. İlla ki önceden bi düşünmüştür. Keşke dediğin gibi yazsaydı.

teşekkür ederim fıstığım

öyle büşüm cidden ceza limitlerini doldurucaz diye gözlerine kestiklerine ceza kesiyolar kapımızın önünde duran kayınpederimin arabasına park cezası yazmışlardı yaa yanlış parkmış ulan napalım yani cebimize sokup evemi götürelim arabayı yani evimizin önüne parketmiycez de nereye parkedicez neymiş geçememiş 2 araba geçmelik yer var geçememiş miş sanki tır kullanıyo mübarek.. acaba aldıkları maaşın hayrını görüyolarmı böyle ah alarak.. günahları boyunlarına bişey demiyorum.. gerçi bu sabah baktım e devletime ceza da düşmemiş acaba yazmadımı ki ceza inşallah yazmamıştır

Bende iyiiymm imzoşummm, neyin vardı bakimmm dünde keyfin yoktu
sabah trafik polisiyle uğraştım ponçiğimm elime ceza kağıdı vermedi emniyet şeridine girdim diye durdurdu ama ben mecbur giricem emniyet şeridine çünkü e-5 e bağlanıyorum yanii zaten sol sinyalim yanıyo sağ şeride geçebilmek için emniyet şeridinden geçmem gerkiyo hani olsa da resmle anlatsam size sağdan emniyet şeridinden geçerek sağ şeride geçiyosun e-5 e bağlanırken sonuçta mecbursun yani.. beni durdurdu emniyet şeridine geçtiniz diyo evet e-5 e bağlanıyorum sonuçta meçbur geçiyorum dedim.. aldı ruhsatımı ehliyetimi plakama baktı bişiler falan verdi evrakları noldu dedim iyi günler dedi hayır beni durdurdunuz arkanıza dönün bakın adam kaptırmış emniyet şeridinden son sürat gidiyo görmüyomusunuz bakın diyorum yapacak bişi yokdiyo ha beni buldunuz bula bula ozaman dedim iyi günler dedi tekrar yani böyle kan beynime sıçradı bildiğin gibi değil ponçiğim

inşallah yazmamıştır imzoşum kıyamam sana
bugün nasılsın

inşallah yazmamıştır imzoşum kıyamam sana
bugün nasılsın
bugün iyiyim büşümm dün çok taktım kafama başıma ağrılar girdi hani bide ilkkez durduruldum belkide ondan diycem ama haksızlığa cidden gelemiyorum büşüm çok kafama takıyorum bitek bu konuda değil tüm konularda küçük de olsa takıyorum ama bugün iyim keyfimm yerinde yani yapcak bişi yok polisinde dediği gibi olan oldu diyip önümüze bakıcaz artık

Geçmiş olsun canım canınız sağ olsun. İnşaallah yarın itibariyle güzel şeyler yaşarız hepimiz. Ednan Bey'in de dediği gibi aslında hepimizin bir tatile ihtiyacı var
yaa gülnihalim cidden hepimizin bi tatile ihtiyacı var çok doğru dedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…