Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani imzoşum ben polisi askeri çok severim ama bu trafik polisleri gerçekten, maalesef böyle. Biraz arsız, rüşvetçi oluyorlar... Keşke olmasalar ama maalesef öyleler, bu bir gerçek yani .. e-devlete düşmüş mü var mı ceza ? 1-2 güne düşüyor genelde

öyle ponçiğimm cidden öyleler şe....fsiz ler kısaca yani.. bu sabah baktım düşmemiş patilim belki yarın düşer belli olmaz hani bakarım ara ara

büşümm inşallahh bende öyle umud ediyorum belkide yazmamıştır diyee
bugün çok daha iyiyim büşümm keyfim yerine yani
bende iyiyim kuzucumm seni göremeyince hemen farkediliyorsun buralarda

öyle ponçiğimm cidden öyleler şe....fsiz ler kısaca yani.. bu sabah baktım düşmemiş patilim belki yarın düşer belli olmaz hani bakarım ara ara
Ben arabayı çektiriyorum itina ile bugün çekiyorlarsa 2-3 gün sonra e devlete düşüyor imzoşum

B Brunello Cicinelli cicimm nasılsın? Cici bebe nasıl? Tüm kabuslarım bitti benim normale döndüm vee geri geldim Diktorya Secret canım hapse girdi pislik 15 yıl gün aldı avukat bidahaki mahkemelere katılmak zorunda değilsin dedi yani normal hayatıma geri döndümm

Bende numarasi var canım biraz kafa dinliyecem dedi
İnşAllah dediği gibi olur ve uzaklaşmak iyi gelir ona. Üzüldük amagerçi okuyordur buraları
iyim çaydaşım bugün daha iyim geçti gitti
Okudum canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun inşAllah ceza gelmez. Eşin bişey dedi mi?
Ben de cok kizginim kizlar
Kendimi aptal gibi hissediyorum dunden beri
Ne oldu canım

Dun kadinlar gunu icin velilerimin her birine gul aldim. Susledik cocuklarla bir guzel. Yine cocuklarla eve gonderdim. Bir tanesi de arayip ya da msj atip tesekkur etmedi Birkac tanesi gullerini whatsapp durumdan paylasip cocuguna tesekkur etmis. Ama bana hic sagol hoca dusunmussun diyen yok. Ne planlarim vardi havalar isininca onlar icin. Insanda heves birakmiyorlar

Ohhh çok şükür ya o pisliğe hakettiği gibi davranırlar orada için rahat olsun

İnşAllah dediği gibi olur ve uzaklaşmak iyi gelir ona. Üzüldük amagerçi okuyordur buraları
Okudum canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun inşAllah ceza gelmez. Eşin bişey dedi mi?
Ne oldu canım
yok çaydaşım eşim hiç bişey demedi ona kalsa boşu boşuna kafama takıyorum ama işte bazen elinde olmuyo takıyosun ister istemez.. inşallah çaydaşım inşallah gelmezz

Güller zembille gökten düştü mü sandılar acaba

oohhh bee sonundaa bugün güzel bi haberle başlıycam günee çook sevindim perimm çok mutlu oldum layığını buldu pislik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…