- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.321
iyim çaydaşım bugün daha iyim geçti gitti
büşümm inşallahh bende öyle umud ediyorum belkide yazmamıştır diyeeinşallah yazmamıştır imzoşum kıyamam sana
bugün nasılsın
Yani imzoşum ben polisi askeri çok severim ama bu trafik polisleri gerçekten, maalesef böyle. Biraz arsız, rüşvetçi oluyorlar... Keşke olmasalar ama maalesef öyleler, bu bir gerçek yani .. e-devlete düşmüş mü var mı ceza ? 1-2 güne düşüyor geneldesabah trafik polisiyle uğraştım ponçiğimm elime ceza kağıdı vermedi emniyet şeridine girdim diye durdurdu ama ben mecbur giricem emniyet şeridine çünkü e-5 e bağlanıyorum yanii zaten sol sinyalim yanıyo sağ şeride geçebilmek için emniyet şeridinden geçmem gerkiyo hani olsa da resmle anlatsam size sağdan emniyet şeridinden geçerek sağ şeride geçiyosun e-5 e bağlanırken sonuçta mecbursun yani.. beni durdurdu emniyet şeridine geçtiniz diyo evet e-5 e bağlanıyorum sonuçta meçbur geçiyorum dedim.. aldı ruhsatımı ehliyetimi plakama baktı bişiler falan verdi evrakları noldu dedim iyi günler dedi hayır beni durdurdunuz arkanıza dönün bakın adam kaptırmış emniyet şeridinden son sürat gidiyo görmüyomusunuz bakın diyorum yapacak bişi yokdiyo ha beni buldunuz bula bula ozaman dedim iyi günler dedi tekrar yani böyle kan beynime sıçradı bildiğin gibi değil ponçiğim
öyle ponçiğimm cidden öyleler şe....fsiz ler kısaca yani.. bu sabah baktım düşmemiş patilim belki yarın düşer belli olmaz hani bakarım ara araYani imzoşum ben polisi askeri çok severim ama bu trafik polisleri gerçekten, maalesef böyle. Biraz arsız, rüşvetçi oluyorlar... Keşke olmasalar ama maalesef öyleler, bu bir gerçek yani .. e-devlete düşmüş mü var mı ceza ? 1-2 güne düşüyor genelde
bugün iyiyim büşümm dün çok taktım kafama başıma ağrılar girdi hani bide ilkkez durduruldum belkide ondan diycem ama haksızlığa cidden gelemiyorum büşüm çok kafama takıyorum bitek bu konuda değil tüm konularda küçük de olsa takıyorum ama bugün iyim keyfimm yerinde yani yapcak bişi yok polisinde dediği gibi olan oldu diyip önümüze bakıcaz artık
bende iyiyim kuzucumm seni göremeyince hemen farkediliyorsun buralardabüşümm inşallahh bende öyle umud ediyorum belkide yazmamıştır diyee
bugün çok daha iyiyim büşümm keyfim yerine yani
Ben arabayı çektiriyorum itina ileöyle ponçiğimm cidden öyleler şe....fsiz ler kısaca yani.. bu sabah baktım düşmemiş patilim belki yarın düşer belli olmaz hani bakarım ara ara
Ne olduu beBen de cok kizginim kizlar
Kendimi aptal gibi hissediyorum dunden beri
İnşAllah dediği gibi olur ve uzaklaşmak iyi gelir ona. Üzüldük amaBende numarasi var canım biraz kafa dinliyecem dedi
Okudum canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun inşAllah ceza gelmez. Eşin bişey dedi mi?iyim çaydaşım bugün daha iyim geçti gitti
Ne oldu canımBen de cok kizginim kizlar
Kendimi aptal gibi hissediyorum dunden beri
Dun kadinlar gunu icin velilerimin her birine gul aldim. Susledik cocuklarla bir guzel. Yine cocuklarla eve gonderdim. Bir tanesi de arayip ya da msj atip tesekkur etmediNe olduu be
oyy büşümm benimm bende özledim sizi cidden alışmışım sizsiz yapamıyorumbende iyiyim kuzucumm seni göremeyince hemen farkediliyorsun buralarda
Ohhh çok şükür yaB Brunello Cicinelli cicimm nasılsın? Cici bebe nasıl? Tüm kabuslarım bitti benim normale döndüm vee geri geldimDiktorya Secret canım hapse girdi pislik 15 yıl gün aldı avukat bidahaki mahkemelere katılmak zorunda değilsin dedi yani normal hayatıma geri döndümm
yok çaydaşım eşim hiç bişey demedi ona kalsa boşu boşuna kafama takıyorum ama işte bazen elinde olmuyo takıyosun ister istemez.. inşallah çaydaşım inşallah gelmezzİnşAllah dediği gibi olur ve uzaklaşmak iyi gelir ona. Üzüldük amagerçi okuyordur buraları
Okudum canım çok üzüldüm. Geçmiş olsun inşAllah ceza gelmez. Eşin bişey dedi mi?
Ne oldu canım
Güller zembille gökten düştü mü sandılar acabaDun kadinlar gunu icin velilerimin her birine gul aldim. Susledik cocuklarla bir guzel. Yine cocuklarla eve gonderdim. Bir tanesi de arayip ya da msj atip tesekkur etmediBirkac tanesi gullerini whatsapp durumdan paylasip cocuguna tesekkur etmis. Ama bana hic sagol hoca dusunmussun diyen yok. Ne planlarim vardi havalar isininca onlar icin. Insanda heves birakmiyorlar
oohhh bee sonundaa bugün güzel bi haberle başlıycam günee çook sevindim perimm çok mutlu oldum layığını buldu pislikB Brunello Cicinelli cicimm nasılsın? Cici bebe nasıl? Tüm kabuslarım bitti benim normale döndüm vee geri geldimDiktorya Secret canım hapse girdi pislik 15 yıl gün aldı avukat bidahaki mahkemelere katılmak zorunda değilsin dedi yani normal hayatıma geri döndümm
Eminim demistir cocuklarim. Ogretmenimiz verdi diye. Yazi falan cikardim cocuklarinin adlarini yazdim yazilarin altina. Essek degillerse anlamiislardir benim aldigimiGüller zembille gökten düştü mü sandılar acaba
oyy büşümm benimm bende özledim sizi cidden alışmışım sizsiz yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?