Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eminim demistir cocuklarim. Ogretmenimiz verdi diye. Yazi falan cikardim cocuklarinin adlarini yazdim yazilarin altina. Essek degillerse anlamiislardir benim aldigimi
Kıyamam kuzum ya. Denk gelir mi bana da senin gibisi
Onlar adına kabul et balım;
Çok teşekkür ederiz öğretmenim çok düşünceli ve çok iyisiniz. İyi ki varsınız

Kıyamam kuzum ya. Denk gelir mi bana da senin gibisi
Onlar adına kabul et balım;
Çok teşekkür ederiz öğretmenim çok düşünceli ve çok iyisiniz. İyi ki varsınız
Ya cok iyi geldi Tesekkur ederim kuzum
Sadece bi sagol hocam deseler bana yeterdi.
Anneler gunu icin cok guzel seyler dusunmustum ama dunki tavirlarindan sonra hepsinden vazgectim. Sadece cocuklarima hediye yaptirip gonderirim annelerine. Insan uzuluyor gercekten

hah evet doğru ona gülmüşüm patilim poncikvegece
Kız ne gülüyonuz vallahi itina ile çektiriyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum ama oluyor yani bir şekilde

Özellikle annemlerin orda annemlerin oraya ne zaman gitsem 20tl otopark parası vermemek için 120-150 tl arası çekici parası veriyorum sorun bana pişman mıyım evet pişmanım

Bir gün arabayı yeni aldım trafiğe falan yeni çıkıyorum aracınız çekilir tabelası var ya ben onu zannediyorum ki iş makinesi kazı çalışması falan var ona benzettim yani Neyse park ettim mekana girdim kahvaltı yapacağım, 1 saat sonra çıktım bi baktım ana araba yok gittim neyse arabayı almaya, adamlara çemkiriyorum adam diyor ki arac çekilir tabelasının olduğu yere çekmişsiniz hanım efendi aklıma tabela geldi anaaa dedim içimden demek anlamı oymuş neyse hiç çaktırmadım

hahahahahah sana kıyamam yaaaaaa
gerçekten itina ile çektiriyormuşsun ikna oldum patilim
daha hiç başıma gelmedi inşallah gelmez

aaay allah seni yaa valla iyi güldüm ponçiğim

Ne demek tatlım en güzelini hakediyorsun
Bencede hiç uğraşma. Haketmiyorlar demek ki

hahahahahah sana kıyamam yaaaaaa
gerçekten itina ile çektiriyormuşsun ikna oldum patilim
daha hiç başıma gelmedi inşallah gelmez
Çektirmek benim işim şu dünya da inan itimat et benim kadar arabasını çektiren bir insan evladı yoktur Olamaz da

Nasıl olüyür bilmiyorum ama oluyor yani

Yemin ediyorum bak
eşim bana güllll güllll ölmüştü bir de arıyorum telefonda ağlıyorum arabayı çekmişler diyeee
sen gene iyisinn benim eşim bigün arabayı çektirmiş ama beni arayıp araba çalınmış diyo metronun önüne park etmiş 5 dk lık yoktum sadece dedi 5 dk içinde nasıl gider araba anlamadım diyo dedim önce bi otoparklara sorduralım polisi arayıp yoksa çalıntı ihbarı veririz diyorum benim ki yok çalınmış diyo inatla ama araba çekilmiş işte öğrendik

Ne demek tatlım en güzelini hakediyorsun❤
Bencede hiç uğraşma. Haketmiyorlar demek ki
Paralariim gitti lee bosuna. hani gul yani ucuz degil. 12 tane anne 3 de okulda calisan ablalara verdim. 15 gul etti ocagim sondu yani maasa 1 hafta kala. Yemek ismarlardim kocama o parayla

Paralariim gitti lee bosuna. hani gul yani ucuz degil. 12 tane anne 3 de okulda calisan ablalara verdim. 15 gul etti ocagim sondu yani maasa 1 hafta kala. Yemek ismarlardim kocama o parayla
Üzüldüm ya gerçekten de anneler gününde bişey yapma onun yerine eşinle güzel bir akşam geçir

Maaşın yarısı cezalara gidiyor iyi kocan var maşAllah kız başkası olsa bu kadar cezaya kızardı
Vallaha öyle limonsuzum

Ben bıktım senin bu cezalarından deyip duruyor
Bende diyorum, bende senden bıktım ama bunun lafını etmiyorum

neyse ki eşine göre ben iyiymişim şuan farkettim imzoşum

Ay kızlar çok güldüm sbh sbh, sayfaları da bitiremiyom bı turlu Zaten oku oku bugün ki enerjinizi bayıldım hepinizin
Diktorya Secret imzosum gcmis olsun diyim valla ya,ama inşallah gelmez ceza fln canim.
ilk olanın günahı olmaz derler, şansına e devlette ceza filan görmezsin belki inşallah
Casper25 caspercim canım bence de başka sürpriz veya hediye yapma bu velilere hemde kendi cebinden yani boşver haketmiyorlar bence de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…