- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.341
hiç çektirmedim patilim hiç cezada yemedim şimdiye kadar yani bu ilk olucak yazdırlarsa eğer görücez bakalımBen arabayı çektiriyorum itina ilebugün çekiyorlarsa 2-3 gün sonra e devlete düşüyor imzoşum
ay neye güldüğümü bile unuttum kız
yerim seniioyy büşümm benimm bende özledim sizi cidden alışmışım sizsiz yapamıyorum
Kıyamam kuzum ya. Denk gelir mi bana da senin gibisiEminim demistir cocuklarim. Ogretmenimiz verdi diye. Yazi falan cikardim cocuklarinin adlarini yazdim yazilarin altina. Essek degillerse anlamiislardir benim aldigimi
bende senii yerimm bal büşümmay neye güldüğümü bile unuttum kızemoji mi bıraktım ki
yerim senii
hah evet doğru ona gülmüşüm patilimbende senii yerimm bal büşümm
itina ile araba çektiriyo ya ona gülmüşsündür belki bende güldüm
Ya cok iyi geldiKıyamam kuzum ya. Denk gelir mi bana da senin gibisi
Onlar adına kabul et balım;
Çok teşekkür ederiz öğretmenim çok düşünceli ve çok iyisiniz. İyi ki varsınız
Kız ne gülüyonuz
hahahahahah sana kıyamam yaaaaaaKız ne gülüyonuzvallahi itina ile çektiriyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum ama oluyor yani bir şekilde
Özellikle annemlerin ordaannemlerin oraya ne zaman gitsem 20tl otopark parası vermemek için 120-150 tl arası çekici parası veriyorum sorun bana pişman mıyım evet pişmanım
Bir gün arabayı yeni aldım trafiğe falan yeni çıkıyorumaracınız çekilir tabelası var ya ben onu zannediyorum ki iş makinesi kazı çalışması falan var ona benzettim yani Neyse park ettim mekana girdim kahvaltı yapacağım, 1 saat sonra çıktım bi baktım ana araba yok gittim neyse arabayı almaya, adamlara çemkiriyorum adam diyor ki arac çekilir tabelasının olduğu yere çekmişsiniz hanım efendi aklıma tabela geldi anaaa dedim içimden demek anlamı oymuş neyse hiç çaktırmadım
aaay allah seni yaa valla iyi güldüm ponçiğimKız ne gülüyonuzvallahi itina ile çektiriyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum ama oluyor yani bir şekilde
Özellikle annemlerin ordaannemlerin oraya ne zaman gitsem 20tl otopark parası vermemek için 120-150 tl arası çekici parası veriyorum sorun bana pişman mıyım evet pişmanım
Bir gün arabayı yeni aldım trafiğe falan yeni çıkıyorumaracınız çekilir tabelası var ya ben onu zannediyorum ki iş makinesi kazı çalışması falan var ona benzettim yani Neyse park ettim mekana girdim kahvaltı yapacağım, 1 saat sonra çıktım bi baktım ana araba yok gittim neyse arabayı almaya, adamlara çemkiriyorum adam diyor ki arac çekilir tabelasının olduğu yere çekmişsiniz hanım efendi aklıma tabela geldi anaaa dedim içimden demek anlamı oymuş neyse hiç çaktırmadım
Ne demek tatlımYa cok iyi geldiTesekkur ederim kuzum
Sadece bi sagol hocam deseler bana yeterdi.
Anneler gunu icin cok guzel seyler dusunmustum ama dunki tavirlarindan sonra hepsinden vazgectim. Sadece cocuklarima hediye yaptirip gonderirim annelerine. Insan uzuluyor gercekten
Çektirmek benim işimhahahahahah sana kıyamam yaaaaaa
gerçekten itina ile çektiriyormuşsun ikna oldum patilim
daha hiç başıma gelmedi inşallah gelmez
Yemin ediyorum bakaaay allah seni yaa valla iyi güldüm ponçiğim
sen gene iyisinn benim eşim bigün arabayı çektirmiş ama beni arayıp araba çalınmış diyoYemin ediyorum bak
eşim bana güllll güllll ölmüştübir de arıyorum telefonda ağlıyorum arabayı çekmişler diyeee
Paralariim gitti lee bosuna.Ne demek tatlımen güzelini hakediyorsun❤
Bencede hiç uğraşma. Haketmiyorlar demek ki
Maaşın yarısı cezalara gidiyorYemin ediyorum bak
eşim bana güllll güllll ölmüştübir de arıyorum telefonda ağlıyorum arabayı çekmişler diyeee
Üzüldüm yaParalariim gitti lee bosuna.hani gul yani ucuz degil. 12 tane anne 3 de okulda calisan ablalara verdim. 15 gul etti ocagim sondu yani maasa 1 hafta kala. Yemek ismarlardim kocama o parayla
Vallaha öyle limonsuzumMaaşın yarısı cezalara gidiyoriyi kocan var maşAllah kız başkası olsa bu kadar cezaya kızardı
neyse ki eşine göre ben iyiymişim şuan farkettim imzoşumsen gene iyisinn benim eşim bigün arabayı çektirmiş ama beni arayıp araba çalınmış diyometronun önüne park etmiş 5 dk lık yoktum sadece dedi 5 dk içinde nasıl gider araba anlamadım diyo dedim önce bi otoparklara sorduralım polisi arayıp yoksa çalıntı ihbarı veririz diyorum benim ki yok çalınmış diyo inatla ama araba çekilmiş işte öğrendik
aynen ponçiğim bende onun için diyorum sen iyisin diyeneyse ki eşine göre ben iyiymişim şuan farkettim imzoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?