- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.361
ooyy fıstığım benimm bu sabah baktım ceza gözükmüyo ama 1 2 gün içersinde düşüyormuş bugün düşmemiş ama inşallah yarında düşmez balım benimm çok teşekkür ederimmAy kızlar çok güldüm sbh sbh, sayfaları da bitiremiyom bı turlu Zaten oku okubugün ki enerjinizi bayıldım hepinizin
Diktorya Secret imzosum gcmis olsun diyim valla ya,ama inşallah gelmez ceza fln canim.
ilk olanın günahı olmaz derler, şansına e devlette ceza filan görmezsin belki inşallah
Casper25 caspercim canım bence de başka sürpriz veya hediye yapma bu velilere hemde kendi cebinden yani boşver haketmiyorlar bence de
Karanfil alaydim keske. Gerci o da 5 lira olmusÜzüldüm yagerçekten de anneler gününde bişey yapma onun yerine eşinle güzel bir akşam geçir
AhahahahahaŞöyle bi düşündüm deyok yok düşünmiyeyim kocam işten geldi uyuyor yorgundur
Yapmayacagim valla. Insan bi tesekkuru cok gorur mu yani. Cahillik midir dusuncesizlik midir nedir anlamadim.Ay kızlar çok güldüm sbh sbh, sayfaları da bitiremiyom bı turlu Zaten oku okubugün ki enerjinizi bayıldım hepinizin
Diktorya Secret imzosum gcmis olsun diyim valla ya,ama inşallah gelmez ceza fln canim.
ilk olanın günahı olmaz derler, şansına e devlette ceza filan görmezsin belki inşallah
Casper25 caspercim canım bence de başka sürpriz veya hediye yapma bu velilere hemde kendi cebinden yani boşver haketmiyorlar bence de
İyiyim büşüm sen nasılsın
Ay inşallah ceza filan yok diye gelirsin bidahakine canımooyy fıstığım benimm bu sabah baktım ceza gözükmüyo ama 1 2 gün içersinde düşüyormuş bugün düşmemiş ama inşallah yarında düşmez balım benimm çok teşekkür ederimm
Bende çok severimAhahahahahaarada eşim nobetten gelip uyuyor olduğunda benim de itinayla yaptığım şey bu kizlarr
Eşim der ki; bir gun senin yerine ben hamile kalmış olursam zalim tecavüzlerin yüzündendir habarın olsun
Hoşgeldin bebişimAy kızlar çok güldüm sbh sbh, sayfaları da bitiremiyom bı turlu Zaten oku okubugün ki enerjinizi bayıldım hepinizin
şahikamm bal damlıyo ağzından baalll inşallah fıstığım benimİyiyim büşüm sen nasılsıno güzel kurabiyeleri yiyip bitirdiniz mi kocişinle hıı
Ay inşallah ceza filan yok diye gelirsin bidahakine canım
bende iyiyim kuzucummİyiyim büşüm sen nasılsıno güzel kurabiyeleri yiyip bitirdiniz mi kocişinle hıı
Ay inşallah ceza filan yok diye gelirsin bidahakine canım
Ortaya karışık resmen hem cahillik hem düşüncesizlik bence, bı de bir iki kişi bile değil 15 kişi,hepsi de ayıp etmiş.Yapmayacagim valla. Insan bi tesekkuru cok gorur mu yani. Cahillik midir dusuncesizlik midir nedir anlamadim.
Keske bunu 15 tane gul almadan once anlasaydim
Tanesi 10 TL den olsa 150 TL para yaparKeske bunu 15 tane gul almadan once anlasaydimEssek gibi pismanim valla poncikim
En güzeli güzel kalplimKaranfil alaydim keske. Gerci o da 5 lira olmus
Aynen dedigin gibi yapacagim. Esime cocuguma harcayacagim.
Tövbe estağfurullah kız aklıma deli deli şeyler geliyorAhahahahahaarada eşim nobetten gelip uyuyor olduğunda benim de itinayla yaptığım şey bu kizlarr
Eşim der ki; bir gun senin yerine ben hamile kalmış olursam zalim tecavüzlerin yüzündendir habarın olsun
Ya çok heyecanlı olmuyor muBende çok severimözellikle eşim pazar günleri evde olduğumuzda öğlen uykusuna yatar hani ayılar kış uykusuna yatıyor ya hah benim eşim de onun öğle uykusuna yatmış halini düşünün öyle bir şey yAPIYyor
bir de bana der aşkım beni 2 saat sonra uyandır diye.. 1.5 saat sonra gider hazırlanırım ben şekiller şukullarsonrasııı fıtıı fıtıı
Zaten bı profilimde ki hatunu gorunce bı de bu emojiyi görünce bende kendim sanıyorum artikHoşgeldin bebişim(seni yazınca bu kendiliğinden oluyor. Bilinç altıma nasıl yerleştiysen artık )
Ay bana Şahika demeşahikamm bal damlıyo ağzından baalll inşallah fıstığım benim
Sen ŞahikasınYa çok heyecanlı olmuyor mutam derin derin uyurken çöküyorum tepesine hadi uyan artık çok uyudun saat kaç oldu diyorum,gözünü açıp mal mal bakıyor önce ne olduğunu kavramaya çalışıyor sonra bı tövbee diyor estağfurullah fln diyor napiyon fln diye geveliyor derkeeennn sonun da ayilmis oluyor
Zaten bı profilimde ki hatunu gorunce bı de bu emojiyi görünce bende kendim sanıyorum artikkendi bilinçaltına ile işlemiş CevadZadeyle bu emoji
Ay bana Şahika demedün muhabbeti döndürduk baya okudun mu ne şirret kadın yarabbim evlerden ırak diyip duruyorum dünden beri
Yaaaabende iyiyim kuzucumm
ayy kuzum onun bir kısmetlisi çıktı sorma
yaptım o gün eski iş yerimden sevdiğim bir abi ailesiyle geldi
sonra akşamına annemler geldi
ertesi gün sabah komşu geldi derken bitti gitti bile iyi ki çok yapmışım
ben 1 tane yedim herhalde
İlk başta uyuyor tabi kizTövbe estağfurullah kız aklıma deli deli şeyler geliyoradam uyanıyor değil mi? Tamamen uyumuyor yani
Hayır hayır yapamam bırak uyusun kocan limonsuzYa çok heyecanlı olmuyor mutam derin derin uyurken çöküyorum tepesine hadi uyan artık çok uyudun saat kaç oldu diyorum,gözünü açıp mal mal bakıyor önce ne olduğunu kavramaya çalışıyor sonra bı tövbee diyor estağfurullah fln diyor napiyon fln diye geveliyor derkeeennn sonun da ayilmis oluyor
Zaten bı profilimde ki hatunu gorunce bı de bu emojiyi görünce bende kendim sanıyorum artikkendi bilinçaltına ile işlemiş CevadZadeyle bu emoji
Ay bana Şahika demedün muhabbeti döndürduk baya okudun mu ne şirret kadın yarabbim evlerden ırak diyip duruyorum dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?