Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ooyy fıstığım benimm bu sabah baktım ceza gözükmüyo ama 1 2 gün içersinde düşüyormuş bugün düşmemiş ama inşallah yarında düşmez balım benimm çok teşekkür ederimm

Üzüldüm ya gerçekten de anneler gününde bişey yapma onun yerine eşinle güzel bir akşam geçir
Karanfil alaydim keske. Gerci o da 5 lira olmus
Aynen dedigin gibi yapacagim. Esime cocuguma harcayacagim.

Yapmayacagim valla. Insan bi tesekkuru cok gorur mu yani. Cahillik midir dusuncesizlik midir nedir anlamadim.

Ahahahahaha arada eşim nobetten gelip uyuyor olduğunda benim de itinayla yaptığım şey bu kizlarr
Eşim der ki; bir gun senin yerine ben hamile kalmış olursam zalim tecavüzlerin yüzündendir habarın olsun
Bende çok severim özellikle eşim pazar günleri evde olduğumuzda öğlen uykusuna yatar hani ayılar kış uykusuna yatıyor ya hah benim eşim de onun öğle uykusuna yatmış halini düşünün öyle bir şey yAPIYyor

bir de bana der aşkım beni 2 saat sonra uyandır diye.. 1.5 saat sonra gider hazırlanırım ben şekiller şukullar sonrasııı fıtıı fıtıı

Hoşgeldin bebişim (seni yazınca bu kendiliğinden oluyor. Bilinç altıma nasıl yerleştiysen artık )

İyiyim büşüm sen nasılsıno güzel kurabiyeleri yiyip bitirdiniz mi kocişinle hıı

Ay inşallah ceza filan yok diye gelirsin bidahakine canım
bende iyiyim kuzucumm
ayy kuzum onun bir kısmetlisi çıktı sorma
yaptım o gün eski iş yerimden sevdiğim bir abi ailesiyle geldi
sonra akşamına annemler geldi
ertesi gün sabah komşu geldi derken bitti gitti bile iyi ki çok yapmışım
ben 1 tane yedim herhalde

Yapmayacagim valla. Insan bi tesekkuru cok gorur mu yani. Cahillik midir dusuncesizlik midir nedir anlamadim.
Ortaya karışık resmen hem cahillik hem düşüncesizlik bence, bı de bir iki kişi bile değil 15 kişi,hepsi de ayıp etmiş.
boşver sen bidaha iyilik yap denize at demişler o kadar düşünmüşsün biseye yaratmamışlar

Karanfil alaydim keske. Gerci o da 5 lira olmus
Aynen dedigin gibi yapacagim. Esime cocuguma harcayacagim.
En güzeli güzel kalplimgerçekten hiç düşünme bile. Hatta anneler gününde bişey yapmazsan 'aa bak hiç bişey yapmadı' da derler.
Ahahahahaha arada eşim nobetten gelip uyuyor olduğunda benim de itinayla yaptığım şey bu kizlarr
Eşim der ki; bir gun senin yerine ben hamile kalmış olursam zalim tecavüzlerin yüzündendir habarın olsun
Tövbe estağfurullah kız aklıma deli deli şeyler geliyor adam uyanıyor değil mi? Tamamen uyumuyor yani

Ya çok heyecanlı olmuyor mutam derin derin uyurken çöküyorum tepesinehadi uyan artık çok uyudun saat kaç oldu diyorum,gözünü açıp mal mal bakıyor önce ne olduğunu kavramaya çalışıyor sonra bı tövbee diyor estağfurullah fln diyornapiyon fln diye geveliyor derkeeennnsonun da ayilmis oluyor
Hoşgeldin bebişim (seni yazınca bu kendiliğinden oluyor. Bilinç altıma nasıl yerleştiysen artık )
Zaten bı profilimde ki hatunu gorunce bı de bu emojiyi görünce bende kendim sanıyorum artikkendi bilinçaltına ile işlemiş CevadZadeyle bu emoji
şahikamm bal damlıyo ağzından baalll inşallah fıstığım benim
Ay bana Şahika deme dün muhabbeti döndürduk baya okudun mu ne şirret kadın yarabbim evlerden ırak diyip duruyorum dünden beri

Sen Şahikasın

Yaaaa için de o kadar çikolata barındıran bir enerci deposu kurabiye sonrası evlerine dağılan o kişiler de nasıl bir etki yaratmıştır bak merak ettim simdi ellerine sağlık canım nasıl bereketliymis maşallah
Tövbe estağfurullah kız aklıma deli deli şeyler geliyor adam uyanıyor değil mi? Tamamen uyumuyor yani
İlk başta uyuyor tabi kiz sonra uyanıyorlaarr

Hayır hayır yapamam bırak uyusun kocan limonsuz hem daha birsürü işin var kızı okula götüreceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…