- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.381
Allah seniAyyyyyy şahika dediniz aklıma geldiiiiiii
Şuan da ben şokinggggggg dün pazartesi idiiii enden hatırlatmadınızzzzz dün yasak elma vardı kaçırdımmmmmmmm
Benim makina olayına döndü iş. Hani çamaşır yıkamak için üzerimdekileri çıkarırken yakalanmıştım yaYaaaaiçin de o kadar çikolata barındıran bir enerci deposu kurabiye sonrası evlerine dağılan o kişiler de nasıl bir etki yaratmıştır bak merak ettim simdi ellerine sağlık canım nasıl bereketliymis maşallah
İlk başta uyuyor tabi kizsonra uyanıyorlaarr
Dur zaten kizz, okuldan dönünce çocuğun biri eksilmiş olurHayır hayır yapamam bırak uyusun kocan limonsuzhem daha birsürü işin var kızı okula götüreceksin
Arada bende deniyom onu uyanmiyor benim kiBenim makina olayına döndü iş. Hani çamaşır yıkamak için üzerimdekileri çıkarırken yakalanmıştım ya
Kız yokkkk vallaha bir iş peşinde değildimmmAllah senine iş peşindeydin de unuttun hıı
Daha dün şeettiydik ama yaDur zaten kizz, okuldan dönünce çocuğun biri eksilmiş olur
yaaa ahahaYa çok heyecanlı olmuyor mutam derin derin uyurken çöküyorum tepesine hadi uyan artık çok uyudun saat kaç oldu diyorum,gözünü açıp mal mal bakıyor önce ne olduğunu kavramaya çalışıyor sonra bı tövbee diyor estağfurullah fln diyor napiyon fln diye geveliyor derkeeennn sonun da ayilmis oluyor
Zaten bı profilimde ki hatunu gorunce bı de bu emojiyi görünce bende kendim sanıyorum artikkendi bilinçaltına ile işlemiş CevadZadeyle bu emoji
Ay bana Şahika demedün muhabbeti döndürduk baya okudun mu ne şirret kadın yarabbim evlerden ırak diyip duruyorum dünden beri
Aaa benim tahmin ettiğim şey kadar heyecanlı şeyler değil bunlarKız yokkkk vallaha bir iş peşinde değildimmm
Eşim dedi gel Ortaköye gidaahh, gittik waffle yedik dün ki petibörler, nutellalar yetmezmiş gibi
Eve geldik saat 11 falandı sonra da dünün dün oldgnu yani pazartesi oldgnu unutmusumsurvivor izledim hahahaha
Aşkolsun ben senin eline su dökemem yiğidimArada bende deniyom onu uyanmiyor benim kinasıl tam soyunurken uyancak bu adam limonsuzum taktik ver ,azcikta o koşsun peşimden ben yoruluyorum sürekli sürekli
Kız dün seyedildi diye bugün edilmez mi yaniDaha dün şeettiydik ama yazaten büyük ihtimalle bugün regl olurum
Valla poğaça yanaklım kumpir giderdi doğru diyonn ama dün ben biraz coştumm, dün sabah beri içimde bir tatlı aşkı vardı, bizim bir ahmet abimiz var daha öncede bahsetmiştim her işimize koşar, işyerinde adamcağıza söyledim 1 tane nutella aldırdım bir de ülker petibörAaa benim tahmin ettiğim şey kadar heyecanlı şeyler değil bunlarama tatlı kısmı çok heyecanlı waffle çekti canım bide Ortaköyü okuyunca bı kumpir aramadım değil mesajin da
1 de yetmez 2 tane 2 de yetmez 3 tane ver ver ver allahm verrrKız dün seyedildi diye bugün edilmez mi yanievin her köşesi sizin regl olmadan son kez bı gol at
8 liraya verdi sagolsun 15 tane alicam deyinceTanesi 10 TL den olsa 150 TL para yapar
Benim elektrik + su faturam
Hiç anlamadık ne yapmaya gittiğiniKizlarr biraz isim vardi unutmuşum ben yani ehem öhmgidip geliciygiim
Siz devam edin gelince katılırım
Sbh sbh bunlari konusmayaydik iyiydi
Kesin derler bak. Aman desinlerEn güzeli güzel kalplim❤gerçekten hiç düşünme bile. Hatta anneler gününde bişey yapmazsan 'aa bak hiç bişey yapmadı' da derler.
Tövbe estağfurullah kız aklıma deli deli şeyler geliyoradam uyanıyor değil mi? Tamamen uyumuyor yani
O da bişeydir balım8 liraya verdi sagolsun 15 tane alicam deyince
Afedersin alışmış kudurmuştan beterdir derler.Kesin derler bak. Aman desinler
aynen sahikam aptal gibi hissettim kendimi. Daha da yok yani. Bu sonduOrtaya karışık resmen hem cahillik hem düşüncesizlik bence, bı de bir iki kişi bile değil 15 kişi,hepsi de ayıp etmiş.
boşver sen bidaha iyilik yap denize at demişler o kadar düşünmüşsün biseye yaratmamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?