Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyyyy şahika dediniz aklıma geldiiiiiii

Şuan da ben şokinggggggg dün pazartesi idiiii enden hatırlatmadınızzzzz dün yasak elma vardı kaçırdımmmmmmmm
Allah seni ne iş peşindeydin de unuttun hıı

Benim makina olayına döndü iş. Hani çamaşır yıkamak için üzerimdekileri çıkarırken yakalanmıştım ya

Benim makina olayına döndü iş. Hani çamaşır yıkamak için üzerimdekileri çıkarırken yakalanmıştım ya
Arada bende deniyom onu uyanmiyor benim ki nasıl tam soyunurken uyancak bu adam limonsuzum taktik ver,azcikta o koşsun peşimden ben yoruluyorum sürekli sürekli

Allah seni ne iş peşindeydin de unuttun hıı
Kız yokkkk vallaha bir iş peşinde değildimmm
Eşim dedi gel Ortaköye gidaahh, gittik waffle yedik dün ki petibörler, nutellalar yetmezmiş gibi

Eve geldik saat 11 falandı sonra da dünün dün oldgnu yani pazartesi oldgnu unutmusum survivor izledim hahahaha

yaaa ahaha dur bakıyım muhabbetlere ozaman okumadımm dimem gülüm dimemm tammdır

Aaa benim tahmin ettiğim şey kadar heyecanlı şeyler değil bunlar ama tatlı kısmı çok heyecanlı waffle çekti canım bide Ortaköyü okuyunca bı kumpir aramadım değil mesajin da

Aaa benim tahmin ettiğim şey kadar heyecanlı şeyler değil bunlar ama tatlı kısmı çok heyecanlı waffle çekti canım bide Ortaköyü okuyunca bı kumpir aramadım değil mesajin da
Valla poğaça yanaklım kumpir giderdi doğru diyonn ama dün ben biraz coştumm, dün sabah beri içimde bir tatlı aşkı vardı, bizim bir ahmet abimiz var daha öncede bahsetmiştim her işimize koşar, işyerinde adamcağıza söyledim 1 tane nutella aldırdım bir de ülker petibör onun yarısını yemişim 2 petibör arasına nutella süre süre bir baktım paketin yarısı bitmiş

sabahta menemen, bal kaymak, bol yeşillik zeytin falan yemiştim
Öğlende tavuklu ızgara yedim arkasından 1 tane yeşil elma ve muz yedim
Akşam eve gelince de kayganam sac tava yapmış bırakmış 1 tabakta ondan yedim

kumpir yersem ölürdüm herhalde

Kesin derler bak. Aman desinler

aynen sahikam aptal gibi hissettim kendimi. Daha da yok yani. Bu sondu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…