- 12 Haziran 2019
- 19.804
- 122.156
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.401
Gercekten oyleler. Gecen hafta yardim geldi okula. Atki bere eldiven takimi. Bugun ogrencimin biri geldi dedi ki eldivenimi annem abime verdi bana yenisini verecekmissinAfedersin alışmış kudurmuştan beterdir derler.
Günaydın yavrum10 bin alıntı yaparak geldim
Ulan topiği karalar bağlamış. @ByNkoaLa depresyonda. Tabi siz gebelikten ve ailesinden kaynaklı sanıyorsunuz ama işin gerçeği ben dersteyken bensiz kaldığı için depresyona girdi. Bensiz saatleri kaldıramıyor. Geldim haşmetli sultanım çıkabilirsin artık
D Dilos06 vedasız gitmişen sinir olduğum durumlardan bir tanesi. İnsan vedasız gider mi ya.. Şahsen ben küstüm şuanda
Diktorya Secret neyin var bilmiyorum ama geçmiş olsun balım inşallah ciddi birşey değildir
poncikvegece bebeğim senden ala hediye mi var da vereceksin kocana
Göbeğinin üstüne kocama hediye yaz. Kalan 5 aydaki tüm hediyelerden bu şekilde yırtabilirsinben şahsen öyle yapacağım. Çocuk doğunca da 1 sene çocuğun alnına kocama hediye yazsam eder 2 sene.
2 sene kardayım bence bunu bir düşün
Bu arada Evet geyşam onu biliyor. Yüz yüze bakacakları için söylemek zorundaydım.
Dün doğum gününden sonra gece biraz sancı tuttu karnımı. Sağ tarafta böyle çok koşarsınız da dalağınız şişer derler ya o tür bir ağrı oldu kıvrandırdı. Ama geçti çok şükür bugün iyiyim.
Sizler nasılsınız kuzularım?
Merak ettim sen ne dedin? Verdin mi yani tekrar?Gercekten oyleler. Gecen hafta yardim geldi okula. Atki bere eldiven takimi. Bugun ogrencimin biri geldi dedi ki eldivenimi annem abime verdi bana yenisini verecekmissin
Boyle bakakaldim
Hani bu cocugun babasi da 2025 model passata biniyor yani. Buyukbaslari var bir suruAma almaya o kadar alismislar ki herseyi devletten bekliyorlar. Devlet bize bakmiii
yok canım ban yemedi üyeliğini iptal ettiriceğini burda çok vakit kaybettiğini kafasını dinlemek istediğini söyledi ve gitti. bizde ona girme siteye ama üyeliğni iptal ettirme dedik ama dinlemedi işteBelki ban yemiştir? Neden iptal etsin ki
Ben bu mazaret leri biliyorum yüz yüz eşiyle bir sorun çıktı....yok canım ban yemedi üyeliğini iptal ettiriceğini burda çok vakit kaybettiğini kafasını dinlemek istediğini söyledi ve gitti. bizde ona girme siteye ama üyeliğni iptal ettirme dedik ama dinlemedi işte
inşallah kötü bişey yokturBen bu mazaret leri biliyorum yüz yüz eşiyle bir sorun çıktı....yani döner bir gün
sorma cicim dün sabah trafik polisinin gazabına uğradım elime ceza vermedi plakaya yazdı diye düşünüyorum bu sabah e devlete düşer diye baktım hala düşmemiş ceza meza görmeyince bi umutlandım belkim yazmamıştır ceza diye ama dur bakalım bugün ara ara yoklicam e devletimiilk ceza yediğim bu baya canımı sıktı açıkcası
Eşi biliyordu ama üye olduğunuBen bu mazaret leri biliyorum yüz yüz eşiyle bir sorun çıktı....yani döner bir gün
Meselede o zaten çok zaman geçiriyorsun veya bu tarz başka söylemler le sıkıntı çıkarttı kıza.Eşi biliyordu ama üye olduğunu
Hayir neden oyle olsunkiBen bu mazaret leri biliyorum yüz yüz eşiyle bir sorun çıktı....yani döner bir gün
Böyle bir durum olsa Diloş bunu da gelip burada Söyleyebilecek bir insan daha önce eşiyle yaşadığı bütün problemleri burada satır satır yazdı bunu gizleyip de gitmezdiMeselede o zaten çok zaman geçiriyorsun veya bu tarz başka söylemler le sıkıntı çıkarttı kıza.
Verir miyim ya? Annesini aradim. Cocugun eldiveni yok benden istedi cocuga eldiven alin lutfen dedim. Ay hocam biz iste demedik. Biz sana aliriz dedik tuh ne demis size ya falan dedi. Ben yer miyim? YememMerak ettim sen ne dedin? Verdin mi yani tekrar?
hahahahah yaa 1 tane de bana yetti bebeyimmYaaaaiçin de o kadar çikolata barındıran bir enerci deposu kurabiye sonrası evlerine dağılan o kişiler de nasıl bir etki yaratmıştır bak merak ettim simdi ellerine sağlık canım nasıl bereketliymis maşallah
İlk başta uyuyor tabi kizsonra uyanıyorlaarr
benim adıma bikaç araba olduğundan onlarınki hemen düşüyor şamdanım eminim buda düşer şuan hala görünmüyor bide yarın bakıcam yarında görünmüyorsa sorgulatıcam onuda aklımdae devlet güncel çalışmıyo diye biliyorum ben
en yakin vergi dairesine gidip nakil vasıtalardan öğrenmeni tavsiye ederim:)
Hmmm evet bu ihtimal olabilir, hiç düşünmedimMeselede o zaten çok zaman geçiriyorsun veya bu tarz başka söylemler le sıkıntı çıkarttı kıza.
Öyledir değildir kimse dört duvar arasında ne olduğunu bilemez açık açık da kimse belli etmez. İyidir inşallah.Hayir neden oyle olsunkiDiloşla WhatsApp'ta her gün konuşuyoruz eşiyle hiçbir problemi yok Allah'a şükür. babasını kaybettiği günden beri zaten iyi değildi buradaki olayları da biliyorsunuz az çok yaşadıklarını Diloş burayı fazla aktif kullanan bir insan telefon elimden düşmüyor işlerim kalıyor evime vakit ayıramıyorum dedi hesabını iptal ettirmesinin en doğrusu olduğunu düşündü
Iyi iyi merak etmeyinÖyledir değildir kimse dört duvar arasında ne olduğunu bilemez açık açık da kimse belli etmez. İyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?