Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afedersin alışmış kudurmuştan beterdir derler.
Gercekten oyleler. Gecen hafta yardim geldi okula. Atki bere eldiven takimi. Bugun ogrencimin biri geldi dedi ki eldivenimi annem abime verdi bana yenisini verecekmissin
Boyle bakakaldim
Hani bu cocugun babasi da 2025 model passata biniyor yani. Buyukbaslari var bir suru Ama almaya o kadar alismislar ki herseyi devletten bekliyorlar. Devlet bize bakmiii

Günaydın yavrum şükür ki sorunsuz geçmiş herşey sevindim atraksiyon bekliyordum insana oğlu pislik işte Ya gebeliğin an an sancısı osubusu anlatıyorsun ya nekadar dışarıdan göründüğü kadar kolay olmadığını fark ediyorum çok zor ya hu farkındalık yarattın bana

Merak ettim sen ne dedin? Verdin mi yani tekrar?

yok canım ban yemedi üyeliğini iptal ettiriceğini burda çok vakit kaybettiğini kafasını dinlemek istediğini söyledi ve gitti. bizde ona girme siteye ama üyeliğni iptal ettirme dedik ama dinlemedi işte
Ben bu mazaret leri biliyorum yüz yüz eşiyle bir sorun çıktı.... yani döner bir gün

e devlet güncel çalışmıyo diye biliyorum ben

en yakin vergi dairesine gidip nakil vasıtalardan öğrenmeni tavsiye ederim:)

Ben bu mazaret leri biliyorum yüz yüz eşiyle bir sorun çıktı.... yani döner bir gün
Hayir neden oyle olsunki Diloşla WhatsApp'ta her gün konuşuyoruz eşiyle hiçbir problemi yok Allah'a şükür. babasını kaybettiği günden beri zaten iyi değildi buradaki olayları da biliyorsunuz az çok yaşadıklarını Diloş burayı fazla aktif kullanan bir insan telefon elimden düşmüyor işlerim kalıyor evime vakit ayıramıyorum dedi hesabını iptal ettirmesinin en doğrusu olduğunu düşündü

Meselede o zaten çok zaman geçiriyorsun veya bu tarz başka söylemler le sıkıntı çıkarttı kıza.
Böyle bir durum olsa Diloş bunu da gelip burada Söyleyebilecek bir insan daha önce eşiyle yaşadığı bütün problemleri burada satır satır yazdı bunu gizleyip de gitmezdi

Merak ettim sen ne dedin? Verdin mi yani tekrar?
Verir miyim ya? Annesini aradim. Cocugun eldiveni yok benden istedi cocuga eldiven alin lutfen dedim. Ay hocam biz iste demedik. Biz sana aliriz dedik tuh ne demis size ya falan dedi. Ben yer miyim? Yemem

hahahahah yaa 1 tane de bana yetti bebeyimm
diğer yiyen kişilere neler etmişimdir kim bilir

e devlet güncel çalışmıyo diye biliyorum ben

en yakin vergi dairesine gidip nakil vasıtalardan öğrenmeni tavsiye ederim:)
benim adıma bikaç araba olduğundan onlarınki hemen düşüyor şamdanım eminim buda düşer şuan hala görünmüyor bide yarın bakıcam yarında görünmüyorsa sorgulatıcam onuda aklımda

Öyledir değildir kimse dört duvar arasında ne olduğunu bilemez açık açık da kimse belli etmez. İyidir inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…