- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.421
Canm bak kiz diyoki yazdim orada zaten tek tek herkesemi yazsaydim diyo orada yazdim veda ettim diyor. Bu yazdigini hemen iletiyorum@Yasnaz diloşa söyle, ponçik sana çok kırılmış, çok kızmış.. söylemeden gitmişsin de..
En azından özelden bir mesaj atabilirdi üzdü benitrip
YazsaydıCanm bak kiz diyoki yazdim orada zaten tek tek herkesemi yazsaydim diyo orada yazdim veda ettim diyor. Bu yazdigini hemen iletiyorum
Onu bilemicem artikYazsaydı
Cicim ben dilosa hak veriyorum, mesaj yazmış ama cevapları beklemeden gitti sanırım çünkü beklese vazgeçebilirdi, vazgeçmek istemedi, kafasını toplamak istiyor belli ki,hem geçici bir gidiş olduğunu söyledi, inşaallah güzel haberlerle dönerBen hak vermiyorum kespırımelbette gidebilir ama insan bir hoşçakalın demez mi. Ben bir mesaj beklerdim çok kırıldım. Topiğe yazmak istemediyse sadece bana yazsaydı ben topiğe toplu etiketle iletirdim zaten. O kadar samimiyetim muhabbetim var hasbelkader mi öğrenecektim böyle.. Geçmiş sayfaları okumasam haberim olmayacaktı.
Topikte birkaç gün kalıp ona rağmen haberli giden çok üye oldu. Diloş da böyle şeylere kızdığımı bilir bence daha taze bir olay geçirdik. LadyMorganas a sitem ettim 1 hafta geçmeden aynısını diloş yaptı.. Yakışmadı
Geçmiş olsun canım, sıkma canınıValla sabah sabah polis durdurdu yedik cezayı Bu haftaya cidden pek iyi başlamadım gulnihalim tüm tadim tuzum gitti inanki
benim adıma bikaç araba olduğundan onlarınki hemen düşüyor şamdanım eminim buda düşer şuan hala görünmüyor bide yarın bakıcam yarında görünmüyorsa sorgulatıcam onuda aklımda
inşallah şamdanım yaatamam canımbinara sorun olmuştu burda. aklında bulunsun senin de geçmiş olsun bu arada. inşallah yazmamislardir
şeymamm teşekkür ederim kuzum benimGeçmiş olsun canım, sıkma canını
yaa inşallah kuzumm D Dilos06 şuraya gelipte bize ben hamileyim desinCicim ben dilosa hak veriyorum, mesaj yazmış ama cevapları beklemeden gitti sanırım çünkü beklese vazgeçebilirdi, vazgeçmek istemedi, kafasını toplamak istiyor belli ki,hem geçici bir gidiş olduğunu söyledi, inşaallah güzel haberlerle döner ❤
İyiyim çok şükür, çok uykusuz kalsam da bir daha ele gecmicek güzel günler, oğlumun kokusunu içime çekip duruyorum, zaten çoğu zaman kucak kucağayızşeymamm teşekkür ederim kuzum benim
sen nasılsın annelik nasıl gidiyo
İnşaallah canım, tüm bebek isteyen arkadaşlarin güzel haberlerini alırız inşaallah
yaa Rabbim korusun sizi nazardanİyiyim çok şükür, çok uykusuz kalsam da bir daha ele gecmicek güzel günler, oğlumun kokusunu içime çekip duruyorum, zaten çoğu zaman kucak kucağayız
aminn inşaallahhhhhİnşaallah canım, tüm bebek isteyen arkadaşlarin güzel haberlerini alırız inşaallah
Kesinlikle öyle cicim sen dersteyken ben kendimi çok mutsuz hissediyorum nedense acaba özel ders öğretmeni olarak seni mi tutsam hem daha çok mutlu olurm10 bin alıntı yaparak geldim
Ulan topiği karalar bağlamış.ByNkoaLa depresyonda. Tabi siz gebelikten ve ailesinden kaynaklı sanıyorsunuz ama işin gerçeği ben dersteyken bensiz kaldığı için depresyona girdi. Bensiz saatleri kaldıramıyor. Geldim haşmetli sultanım çıkabilirsin artık
D Dilos06 vedasız gitmişen sinir olduğum durumlardan bir tanesi. İnsan vedasız gider mi ya.. Şahsen ben küstüm şuanda
Diktorya Secret neyin var bilmiyorum ama geçmiş olsun balım inşallah ciddi birşey değildir
poncikvegece bebeğim senden ala hediye mi var da vereceksin kocana
Göbeğinin üstüne kocama hediye yaz. Kalan 5 aydaki tüm hediyelerden bu şekilde yırtabilirsinben şahsen öyle yapacağım. Çocuk doğunca da 1 sene çocuğun alnına kocama hediye yazsam eder 2 sene.
2 sene kardayım bence bunu bir düşün
Bu arada Evet geyşam onu biliyor. Yüz yüze bakacakları için söylemek zorundaydım.
Dün doğum gününden sonra gece biraz sancı tuttu karnımı. Sağ tarafta böyle çok koşarsınız da dalağınız şişer derler ya o tür bir ağrı oldu kıvrandırdı. Ama geçti çok şükür bugün iyiyim.
Sizler nasılsınız kuzularım?
Evet kuzummm toparlandı biraz daha iyiyim bugün temizlik yapınca kendime gelicem
İyiyiz canm çok şükür zaten bebiş sayesinde takmadiklarimi da takar oldum 8 ay daByNkoaLa kuzum şimdi gördüm kusura bakma. Zor zamanlar geçirmişsin şimdi nasılsın tatlım bebişin nasıl?
Ben anneme kiyamiyorm bazen ilk çocuğumda o da sabahlara kadr benmle bekledi en son dedm git yat gün boyu misafir agirlarken yoruluyorsun bişey olursa ben seni uyandirirmByNkoaLa seni çok iyi anlıyorum, insanın kendinden başka kimsenin faydası olmuyor maalesef,
Annem brnde ama ben günlerdir hep uykusuz kalıyorum bazı geceler sırtımı yatağa koyamıyorum bile,oturarak uyukluyorum, annem gece 12 de yatıyor sabah 10,5 tan önce kalkmıyor, daha bir kere bile ben çocuğu alayım sen de biraz uyu demedi, hastanede iki gece kaldık hiç yatamadım,oğlum sürekli memedeydi annem yanımda horlaya horlaya uyudu,
Yemekleri yapıyor, çamaşırları yıkıyor seriyor katlıyor ama temizliğe pek karışmıyor, geldi geleli daha bir kere WC yıkamadi, hastaneden geldim sezeryanli halimle WC yıkadım, evi 5 kere belki süpürmüstür, ben çocuğu yatırıp iki arada bir derede ev süpürüyorum,
Annem 59 yaşında, yaşlılık psikolojine girmiş,ben yaşlıyım diyip duruyor,
En azından yemeği yapıyor çamaşırları hallediyor ta buna da şükür, bunların bile çok faydası oluyor,yoksa halim harap, annem kahvaltı yaptı çocuğa bakıyor şimdi de ben yapıyorum,
Mutlu olmak için kimseden beklentiye girmemek gerekiyor galiba,
Hastanede bir kadının annesi annem yaşlarında belki daha da büyük kızının etrafında pervane, sütünü bile bitlikte sagiyorlardi, kızı gece uyumayinca o da uyumuyordu, kompostosunu suyunu kızı demeden kendi veriyordu, daha bir çok şey, uzatmayayım, her anne bir olmuyor,
Bizimkilerden bu kadar oluyor demek ki, ben geçen gece hiç uyumadım, annem horlaya horlaya uyudu yanımda,sabahta kalktı karşımda gernesiyor, gün içinde sabah biraz erken kalkıp çocuğu ben alayım sen uyu diyebilirdin dedim diye gün boyu surat astı bana,
Böyle kabul etmemiz gerekiyor
SEN HEP GÜLLKesinlikle öyle cicim sen dersteyken ben kendimi çok mutsuz hissediyorum nedense acaba özel ders öğretmeni olarak seni mi tutsam hem daha çok mutlu olurm
Evet kuzummm toparlandı biraz daha iyiyim bugün temizlik yapınca kendime gelicem
İyiyiz canm çok şükür zaten bebiş sayesinde takmadiklarimi da takar oldum 8 ay da
Ben anneme kiyamiyorm bazen ilk çocuğumda o da sabahlara kadr benmle bekledi en son dedm git yat gün boyu misafir agirlarken yoruluyorsun bişey olursa ben seni uyandirirm
İkinci bebekte de bekledi dedm git yat ben sonra İstanbul'da tek başıma ikisine nasıl bakicam alışmam lazm dedm
Ama gün boyunca uykm gelirse uydurdum o bakardı o da hep
Ben işin temizliginde de değilim artık kendi evine de yapamıyor temizlikçi çağırıyor ama usulden sorsa zaten ben ona bişey yaotirmicam gezmeye ayırdığı kdr bana da ayirsaydi zaman falan bu doğumda nolur bilmiyirm digerlernde hep gurbetteydim 40 gün kaldm geri döndüm bunda neler olur hiç kestiremiyirm
Sabah gel akşam git derm Evinde rahat uyu derim yine ben ben doğurdum ben bakicam psikolojisindeyim cnku sanirm sorumluluk açısından temuzlik ye yetisebildigim kdr yaparm heralde ondan da emin değilim
Ne diyim ne olursa olsun Allah başımızdan eksik etmesin diğer yaptıklarını da gormzden gelemem galiba ben biraz fazla ilgi istiyorm annemdrn anne olduğu için ondan galiba
Şuan biraz daha sakin kafayla olduğum için bunlari yazabiliyorm dün olsaydı neler neler çıkardı ağzımdan
Eşimde hep annemi savunur (kendi annesini sevmediği için)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?