Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diktorya Secret seninde başında cezalar varmış balım
Nasılsın nasıl oldu kaçırdım ben
boncuğum dün sabah erken saatlerde e-5 e bağlanırken sağdan haliyle emniyet şeridinden geçmek zorundayım sğ şeride geçebilmek içinde sol sinyalim yanıyor zaten neyse geçtim sağ şeride az ilerde polis beni durdurdu emniyet şeridine girdiniz diyo.. evet mecburum e-5 e bağlanırken mecbur giriyorum siz beni sağ şeritte durdurdunuz ama dedim.. ehliyet ruhsat lütfen dedi verdim biraz zaman sonra getirdi evraklarımı iyi günler dedi ne oldu şimdi dedim.. beni durdurdunuz arkadan da emniyet şeridinden tam sürat giden birini gösteriyorum onu niye durdurmuyosunuz dedim yapcak bişi yok hanfendi diyo bana.. bula bula benimi buldunuz yani dedim iyi günler hanfendi dedi bindim arabama gittim ama kan beynime sıçradı balım yani bildiğin gibi değil böyle işte

İstanbul trafigi = facia
Polisin canı sklmis sende yavaş gidince dur bi şunu korkutayim demiş bence hizlilarla ugrasmiyirlar heralde
Sen de artık hızlı verre emniyetseritli ol bebeğim :)

İstanbul trafigi = facia
Polisin canı sklmis sende yavaş gidince dur bi şunu korkutayim demiş bence hizlilarla ugrasmiyirlar heralde
Sen de artık hızlı verre emniyetseritli ol bebeğim :)
işte sağ şeritten hemen sonra orta şeride atıcam kendimii artık sağdan tın tın gitmek yok

ByNkoaLa kız noliyyy yine atar prensesi olmussun ama bu sefer akrosa değil anladığım kadariyla gülüm en son aşkın depresmisti akrosa,senin hormonlar halaya durmuştu hani ne ara anneye kaynanaya geldin ki seenn
Sen benm akrosa depresmeme bakma bir an depresiyorm sonra depisiyorum

Akrosun da payı büyük bazı seyelrde de anne kv olayı daha rövanşta bu ara

Sen benm akrosa depresmeme bakma bir an depresiyorm sonra depisiyorum

Akrosun da payı büyük bazı seyelrde de anne kv olayı daha rövanşta bu ara
Bak ben depişmeyi de çok yanlis anlarım heee huyum kurusun savasmayin sevişin kizzz
Akrosla yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…