- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.441
Hepimiz gülelim balımSEN HEP GÜLL
boncuğum dün sabah erken saatlerde e-5 e bağlanırken sağdan haliyle emniyet şeridinden geçmek zorundayım sğ şeride geçebilmek içinde sol sinyalim yanıyor zaten neyse geçtim sağ şeride az ilerde polis beni durdurdu emniyet şeridine girdiniz diyo.. evet mecburum e-5 e bağlanırken mecbur giriyorum siz beni sağ şeritte durdurdunuz ama dedim.. ehliyet ruhsat lütfen dedi verdim biraz zaman sonra getirdi evraklarımı iyi günler dedi ne oldu şimdi dedim.. beni durdurdunuz arkadan da emniyet şeridinden tam sürat giden birini gösteriyorum onu niye durdurmuyosunuz dedim yapcak bişi yok hanfendi diyo bana.. bula bula benimi buldunuz yani dedim iyi günler hanfendi dedi bindim arabama gittim ama kan beynime sıçradı balım yani bildiğin gibi değil böyle işte
Hiç anlamadık ne yapmaya gittiğini
Ya mehlikam bide benim için kokla o güzeller güzeli oglusunuİyiyim çok şükür, çok uykusuz kalsam da bir daha ele gecmicek güzel günler, oğlumun kokusunu içime çekip duruyorum, zaten çoğu zaman kucak kucağayız
İstanbul trafigi = faciaboncuğum dün sabah erken saatlerde e-5 e bağlanırken sağdan haliyle emniyet şeridinden geçmek zorundayım sğ şeride geçebilmek içinde sol sinyalim yanıyor zaten neyse geçtim sağ şeride az ilerde polis beni durdurdu emniyet şeridine girdiniz diyo.. evet mecburum e-5 e bağlanırken mecbur giriyorum siz beni sağ şeritte durdurdunuz ama dedim.. ehliyet ruhsat lütfen dedi verdim biraz zaman sonra getirdi evraklarımı iyi günler dedi ne oldu şimdi dedim.. beni durdurdunuz arkadan da emniyet şeridinden tam sürat giden birini gösteriyorum onu niye durdurmuyosunuz dedim yapcak bişi yok hanfendi diyo bana.. bula bula benimi buldunuz yani dedim iyi günler hanfendi dedi bindim arabama gittim ama kan beynime sıçradı balım yani bildiğin gibi değil böyle işte
işte sağ şeritten hemen sonra orta şeride atıcam kendimii artıkİstanbul trafigi = facia
Polisin canı sklmis sende yavaş gidince dur bi şunu korkutayim demiş bence hizlilarla ugrasmiyirlar heralde
Sen de artık hızlı verre emniyetseritli ol bebeğim :)
Sen benm akrosa depresmeme bakma bir an depresiyorm sonra depisiyorumByNkoaLa kız noliyyy yine atar prensesi olmussun ama bu sefer akrosa değil anladığım kadariyla gülüm en son aşkın depresmisti akrosa,senin hormonlar halaya durmuştu hani ne ara anneye kaynanaya geldin ki seenn
Ne sağı ne ortası bas sola vin vinişte sağ şeritten hemen sonra orta şeride atıcam kendimii artıksağdan tın tın gitmek yok
Bak ben depişmeyi de çok yanlis anlarım heee huyum kurusunSen benm akrosa depresmeme bakma bir an depresiyorm sonra depisiyorum
Akrosun da payı büyük bazı seyelrde de anne kv olayı daha rövanşta bu ara
gülom istanbulda artık sol şerit gitmiyo bildiğin gibi değil gidemeyenler hep sol şeritte makas ata ata ilerliyorum normaldeNe sağı ne ortası bas sola vin vin
Niye bugün sessiz buralar
Yemin ederim icimden gecen buydu dile getirmemistum sadeceBen bu mazaret leri biliyorum yüz yüz eşiyle bir sorun çıktı....yani döner bir gün
ooyy patilim acıkmış kıyamam sana benn söliyelim bi porsiyon sana hemenMedia is not available right now - ThingLink
Media is not available right now - ThingLinkwww.thinglink.com
acıkınca ben
Oturdum hayvanın neresinde ne var ne yesem diye düşünüyorumooyy patilim acıkmış kıyamam sana benn söliyelim bi porsiyon sana hemen
oovv eniştemiz yapmış yapacağını Mete Kağan'ın canı çekiyor kolay değil tabiOturdum hayvanın neresinde ne var ne yesem diye düşünüyorum
Akşam için kocama söyledim aksaray-horhora götürecekk beniiiii
Enişte benden çok oğlunu düşünüyor zatenoovv eniştemiz yapmış yapacağını Mete Kağan'ın canı çekiyor kolay değil tabi
sen arada kaynıyon daha çok sanki patilimEnişte benden çok oğlunu düşünüyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?