- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.461
Yüzüme vurmayaydın iyiydiiisen arada kaynıyon daha çok sanki patilimMete kağan sayesinde sende nasipleniyosun ama
patilim ama sende özelsin yani bi pipili annesi olmak öyle kolay değilYüzüme vurmayaydın iyiydiii
Zaten ben söyledim sen neden bir daha dile getiriyorsun
Bende metoşuma çok şey yapıyorum amaa onun iyi olması için, ona iyi bir gelecek için rahat ettmesi içinnn
Bence ileride bir canım anam dövmesi hakediyorum
Sonuçta bir pipiliii kolay yetişmiyorrrrrpatilim ama sende özelsin yani bi pipili annesi olmak öyle kolay değil
ahahaSonuçta bir pipiliii kolay yetişmiyorrrrr
söyle bana bir daha söylerecep ivedik
Ben kendimden kaygana olacağımdan mütevellit biraz korkuyorm, sanki biraz eli maşalı oğluna düşkün bir kaygana olacağım gibi hssediyorm
Ama gelinimahahaolurmu olur valla sen kayganalığı iyi yaparsın bence ponçiğim gelin kaygana kıskanırsınız birbirinizi
Tabi kiiiii
Tabi kiiiiio da sırf annesinden mütevellit yoksa işler değişik olabilir
Kızzzzz imzoşummmByNkoaLa gülom bence kızını ponçiğe vermelisin ponçiğin pipilisinden iyi eş ve ponçikden bi dünür bulamazsınn pipiside kocamanmış hem
yok ponçiğimm ben bi MEAŞALLAAAAAHHHHHKızzzzz imzoşummmöyle sürekli oğluşumun pipisinden büyük diye bahsetme nazarlara gelcekkkkk 5-6 cm kalacak cocugumun pipişkosuuuu
Allahım sen konuyu biliyorsun, aminnnn
Ben diyeyim 15 sen de 30 cemeyok ponçiğimm ben bi MEAŞALLAAAAAHHHHHçekerim hiçbişicik olmas
elem tere fişş kem gözlere şişş tütütütütütü meeaşallaahhhBen diyeyim 15 sen de 30 ceme( cm )
ahahahshass koptum
Geçen bir konu da oturmuş türk erkeklerinin pipisinin çapını hesaplıyordu ondanahahahshass koptum
ahahahGeçen bir konu da oturmuş türk erkeklerinin pipisinin çapını hesaplıyordu ondan
Çap hesaplamalarını mehloşa sorabilirsin imzoşummmahahahyaa yarıldımm
tutuyordur belkim hesapları ponçiğimÇap hesaplamalarını mehloşa sorabilirsin imzoşummm
rakam ver kaç cm hemen çap hesaplıyor
Valla bilmiyorummmtutuyordur belkim hesapları ponçiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?