- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.481
Engin bilgileri fazlaysa patilimmValla bilmiyorummmengin matematik bilgileri ilee çap hesaplamaları yaptığına göre tam 90 dan vuruyor demek ki
Mehloş kendi oğlunun da pipişkosunun çapını hesapladı mı merak ediyorumEngin bilgileri fazlaysa patilimm
kendii oğluunnun kini daha karnındayken hesaplamıştır benceMehloş kendi oğlunun da pipişkosunun çapını hesapladı mı merak ediyorumbir gün denk geleyim soracaammm oniiiiiii
Mehloştan beklerimmkendii oğluunnun kini daha karnındayken hesaplamıştır bence
ahahahaMehloştan beklerimmvallaha yapmış olabilirrr o günkü yazdıkları görsen anammmm çap çevre yarıçap bilmem ne zenci menci havalarda uçuyordu
Böyle diyecegini tahmin etmiştimBak ben depişmeyi de çok yanlis anlarım heee huyum kurusunsavasmayin sevişin kizzz
Akrosla yani
O zaman sen emniyet şeridinde devam etgülom istanbulda artık sol şerit gitmiyo bildiğin gibi değil gidemeyenler hep sol şeritte makas ata ata ilerliyorum normaldeen giden şerit sağ şerit bildiğin sağ şeritte 120 yapıyorum ahahshsh
Kus sütüyle de besler misin
Bende damadını tutarım.oyle bir işte
emniyet şeridine girince de durduruyolar gülom benim durmamam lazımO zaman sen emniyet şeridinde devam et
Run nuros runemniyet şeridine girince de durduruyolar gülom benim durmamam lazım
aay gülomm valla dünür olmayı çok isterim seninleKus sütüyle de besler misin
Bende damadını tutarım.oyle bir işteh
İmzosum bende iki oğlan var düşünürsen seninle de dünür olabiliriz anlarsın yaaa kızım poncige oğlum sana gitsin
Diğeri de zaten cici nin
son hızla çalışmaya devam gülommRun nuros run
Diyesim geldi hahahahahaha
Kız imzoşum unuttum yoksa buraya copy paste yapacaktımahahahavalla merak ettimm hangi konu bu ponçiğim
aaay amaa çok güldüm yaaaKız imzoşum unuttum yoksa buraya copy paste yapacaktım
Her bir şeyi yaparımKus sütüyle de besler misin
Bende damadını tutarım.oyle bir işte
İmzosum bende iki oğlan var düşünürsen seninle de dünür olabiliriz anlarsın yaaa kızım poncige oğlum sana gitsin
Diğeri de zaten cici nin
Benm oğlan da anne seni asla birakmicamaay gülomm valla dünür olmayı çok isterim seninlebenim kız daha şimdiden razı valla sen büyüme yaa çabuk büyüyosun az yavaş büyü sonra bırakıp gidiceksin bizi zaten diyorum oda diyoki sizde gelirsiniz gittiğim yere
yani hiç bırakmam sizi gitmem biyere demiyo cadı
Ayyy anas görmedi kızı mutlu olsun verdim.gittiHer bir şeyi yaparım
aslan sütü kuş sütü pipi sütüaklına gelen ne varsa
1 adet akıtma, 1 adet frenk bağı, 6 tane 20 gram bilennnnzik1 tane gelin seti düğün kına nişan bize ait çeyizini yap gönder
öyle diyorsa emin ol doğrudur gülomm evlenince annesini unutmaz yani :)))) bizim kızz gidici vallaBenm oğlan da anne seni asla birakmicam
Hep yanında olucam eğer biri okula gidersem uzakalra sende geleceksin diyor
Pek hassas poncik ama çok tembel umursamaz
Sen anladın o pipi sütünüAyyy anas görmedi kızı mutlu olsun verdim.gitti
Hahahahahahqhahaha
Pipi sütü akajsndbnskabsbjanabsbskaka
pipi sütüüü heee vaaayyyssHer bir şeyi yaparım
aslan sütü kuş sütü pipi sütüaklına gelen ne varsa
1 adet akıtma, 1 adet frenk bağı, 6 tane 20 gram bilennnnzik1 tane gelin seti düğün kına nişan bize ait çeyizini yap gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?