Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öyle diyorsa emin ol doğrudur gülomm evlenince annesini unutmaz yani :)))) bizim kızz gidici valla
Ben senin kızı ana evine gönderirim merak etme git gez gel azcik kızım annen ozlemistir derm üzülme sen

Bana kızınca da sen görürsün sana asla bakmicam diyor babası gbi denge sorunu var hahahahsshahha

Analdim zaten anlamaz miyim hiç jajansbbdnsnsbsnsk

Ceyizimizi doktururz yavrm sen iste
Ananesi nakisci neler yaptı neler

Ben senin kızı ana evine gönderirim merak etme git gez gel azcik kızım annen ozlemistir derm üzülme sen

Bana kızınca da sen görürsün sana asla bakmicam diyor babası gbi denge sorunu var hahahahsshahha
ahahah yaa akrepler hep öylee yanlızz benim kızda bana kızınca gdip başka anne alcakmış kendine babasıda diyoki ben anandan memnunum kızım başka karı marı istemem uğraşamam diyo

Analdim zaten anlamaz miyim hiç jajansbbdnsnsbsnsk

Ceyizimizi doktururz yavrm sen iste
Ananesi nakisci neler yaptı neler
Kızın hiç yok ne bilmez gülim Allahın izni ilee bir eli yağ da bir eli bal da olacak gözün arkada kalmasın,

tamam ailede nakışçı da varsa güzel çeyizler çıkar , aldık gitti kızı haydiii hayırlısı olsun

ahahah yaa akrepler hep öylee yanlızz benim kızda bana kızınca gdip başka anne alcakmış kendine babasıda diyoki ben anandan memnunum kızım başka karı marı istemem uğraşamam diyo
Senin kız akrep miiiii abowwww
Benm oğlanla anlaşamaz
Başka cnku büyük olan

Babasıyla çok ters düşüyorlar ayyy kızına buna yapamam (iç sesim kendime yazık)

Kurdeleyi kes
Aman dikkat et göbek bağı olmasın smdi heycan yapmissindir ajanabsbsbsnns

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…