- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.501
Ben senin kızı ana evine gönderirim merak etme git gez gel azcik kızım annen ozlemistir derm üzülme senöyle diyorsa emin ol doğrudur gülomm evlenince annesini unutmaz yani :)))) bizim kızz gidici valla
Analdim zaten anlamaz miyim hiçSen anladın o pipi sütünü
Evleri de hazır, gelinimiz beğenmezse satar başka alırlar, beyaz eşya falan hiç bişey istemiyoruz herşeyi biz yaparızçeyiz önemli amaaa bakkkkkk çeyizini yap ver kızıı
ahahahBen senin kızı ana evine gönderirim merak etme git gez gel azcik kızım annen ozlemistir derm üzülme sen
Bana kızınca da sen görürsün sana asla bakmicam diyor babası gbi denge sorunu var hahahahsshahha
pipi sütünü anlamayan varsa çıksın ortayaanlayanlar şukuladı
Kızın hiç yok ne bilmez gülim Allahın izni ileeAnaldim zaten anlamaz miyim hiçjajansbbdnsnsbsnsk
Ceyizimizi doktururz yavrm sen iste
Ananesi nakisci neler yaptı neler
Senin kız akrep miiiii abowwwwahahahyaa akrepler hep öylee yanlızz benim kızda bana kızınca gdip başka anne alcakmış kendine babasıda diyoki ben anandan memnunum kızım başka karı marı istemem uğraşamam diyo
akrep benimm kızzz valla gülomm biz bile anlaşamıyoruz bu akreplee ne zor bi burçmuş yaavSenin kız akrep miiiii abowwww
Benm oğlanla anlaşamaz
Başka cnku büyük olan
Babasıyla çok ters düşüyorlar ayyy kızına buna yapamam (iç sesim kendime yazık)
Kurdeleyi kesKızın hiç yok ne bilmez gülim Allahın izni ileebir eli yağ da bir eli bal da olacak gözün arkada kalmasın,
tamam ailede nakışçı da varsa güzel çeyizler çıkar, aldık gitti kızı haydiii hayırlısı olsun
Ben 8 senedir o tarz insnla evliyimakrep benimm kızzz valla gülomm biz bile anlaşamıyoruz bu akreplee ne zor bi burçmuş yaav
Elim ayağım titriyor suandaaaKurdeleyi kes
Aman dikkat et göbek bağı olmasın smdi heycan yapmissindirajanabsbsbsnns
aahh gülomm aaahhhBen 8 senedir o tarz insnla evliyim
Var gerisini sen düşün imzosum
Yarama tuz basma basma
onuda ben diyimElim ayağım titriyor suandaaahaniii makas kesmiyorrr demicek misinzzz
Makası bulamadık ki daha kessin ya da kesmesnElim ayağım titriyor suandaaahaniii makas kesmiyorrr demicek misinzzz
Neyse ki tedarikli geldikkkkonuda ben diyimmakass kesmiyüüürrrr
:daahh gülomm aaahhhtmm açmıyorum kutuyu söyletmiyorum kötüyü
Bende bir o kadar bağlıyımmmMakası bulamadık ki daha kessin ya da kesmesnmsmsnsndndns
Adetlere ne kdr uzak bı dünürüm bak yaşadın vallahi
ee ama oldumu şimdii buuNeyse ki tedarikli geldikkkkyanımızda makas varrr bir dde bizimkini deneyin
Hepsini tek tek anlatBende bir o kadar bağlıyımmm
baldız yüzüğü, toprak bastı, süt hakkıne varsa alın bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?