- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.521
aahah:d
Allah sana yardım etsin
Kızını bilmiyorm da erkeği çok zor
Çok fenalar
eeyy diloşşş bunları okuyosann 3 keree vurrr@Dilos06 da gitmiş
Sanki gidince bı poh oluyormuş gbi gitmiş
Ordan ziyartci ziyartci okursun artık hih
İnsn bizi bırakıp gider mi cix cix
Hahahahaha demekkiaahahvalla bnim kızı tanıyan herkes bana Allah sabır versin dedğine göre demekki kızı erkeği farketmiyo gülom
Baldız yüzüğü almayacağızHepsini tek tek anlat
Alalım
aşırıki ne aşırıı bildiğin dik kafalı yaa onun dediği olucak başka lamı cimi yokHahahahaha demekki
Aşırı dikkafaysa sabrın bol bol bolunu versin
O zaman bu kız sayesinde bizde köşesi donucexBaldız yüzüğü almayacağızçünkü pipilimin bir baldızı yok evin tek kızı
Süt hakkıanneye verilen bir hediye genelde altın olur, bilezik, kolye, yüzük vb gibi
toprak bastı genelde doğuya özel olup, doğudan kız almaya geldiklerinde erkek tarafından alınan bir nevi başlık parasına benzeyen ama ismi değişmiş olan bir şeyişte bu da altın, para vb şeyler olabilir
Bizde çok şükür azcik ben baskinimaşırıki ne aşırıı bildiğin dik kafalı yaa onun dediği olucak başka lamı cimi yok
Ben diyorummmO zaman bu kız sayesinde bizde köşesi donucex
Bajaajnansbsnsks
Harika bir dünür secmisim vallahi tam kızıma layık (ay bize)mamananansnsnsnsns
oda olsun gülomm yaa gerekiyoo baskın olmakBizde çok şükür azcik ben baskinim
Bence zengin babanne zengn ediyor onu atladinBen diyorummmbu devir deee 4 şey sizi zengin eder
1) kader
2)peder
3)kayınpeder
4)doğulu bir koca alırsan
şimdi bnm oğlum doğulu olmayacak ama olsun du anası doğuluben onu kendi örf ve adetlerime göre yetiştireceğim gözün arkada kalmasın canım dünürüm kalp ben
Yaaaa benm.inadim onunkinden daha fazlaoda olsun gülomm yaa gerekiyoo baskın olmak
Eğer akrosu yenebiliyosan süpersin gülomYaaaa benm.inadim onunkinden daha fazla
Kamasnbdbsnssm
Kız rosss pozisyon önerttirme bana şimdiBöyle diyecegini tahmin etmiştim
Biz savaş halindeyiz
Hele bugün beni güzel fircalayacak eminm
Ayyy sevişmek hayal oldu göbekler gocaman oldu
Belli belliOhhh be zabahtan beri birikmis sayfa okudum canim ckti
Hakkından geliyorm tabi yoksa evli kalamzdikEğer akrosu yenebiliyosan süpersin gülom
JansnsbsbsnskKız rosss pozisyon önerttirme bana şimdisanki 3 tene doğuran ben yolunu bulmussunuzdur 3ye kadar sizzz isterseniz güzel güzel bulusursunuz gıı
Belli bellitaa bilmem kaçıncı sayfalardan kahkaha basıyordun bize yani msjlarimiza
Nasip dördüncüye o zmn akdbsjJansnsbsbsnsk
İsteyen herşeyi bulir da benm hevesim kaçtı üçüncüde
Valla çok şanslısın gülom benim kuzim 4 yaşında inan gelemiyorum hakkından dediğim dedik bariyo yaygarayı dediği olmayınca bizde aman sus tamam diyip kabul ediyoruz paşa paşaHakkından geliyorm tabi yoksa evli kalamzdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?