Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oohhh bee sonundaa bugün güzel bi haberle başlıycam günee çook sevindim perimm çok mutlu oldum layığını buldu pislik
Aynen imzoşum birileri pişman oluyormuş haksızlık ettim kızıma diyormuş, avukat duygu istismarı yapıp ifadeni değiştirmeni ister temkinli ol demişti

Aynen imzoşum birileri pişman oluyormuş haksızlık ettim kızıma diyormuş, avukat duygu istismarı yapıp ifadeni değiştirmeni ister temkinli ol demişti
Son pismanlik fayda etmez perim daha cook vuracak kafasını o hiç yumuşama böyle bi durumda seni tutmayıp kemalim yapmaz diyen birinden bi cacık olmaz hak doğrunun yanında herzaman yanlız değilsin perim

Son pismanlik fayda etmez perim daha cook vuracak kafasını o hiç yumuşama böyle bi durumda seni tutmayıp kemalim yapmaz diyen birinden bi cacık olmaz hak doğrunun yanında herzaman yanlız değilsin perim
Ben hiç umursamıyorum imzoşum çünkü beni bi kere yıktı güvenimi bidaha da toplayamaz şimdi biz ne yaparız çocuklarla demiş ben de devletin yurtları yatılı okulları var çok iyi bakar devlet oraya versin dedim

Perim o zaten zamanında hiç umursamamış sen mi umursiycaksin en güzel cevabı vermişsin
İnşallah inşallah ardından mekanı cehennem olsun demek de nasip olur inşallah
Amiinn tez vakitte insallahh

Annen gayet iyi yapıyormuş canım,
Ben dogumlarimi burda yaptım annem geldi 3 ünde de ,kızımda 1 ay kaldı ama normal doğumu beklediğimiz için geç oldu doğumdan sonra 13 gün kaldı sadece, oğlumda 3 hafta kaldı, bunda da 1 ay kalıyor ama dediğim gibi, ben hiç uyumuyorken o yanımda horlaya horlaya uyuyor,bir şey söylesem alınıyor surat asıyor,
Buna da şükür diyorum yine de faydası var, annem olmasa çoğu işi yapamam, bazen gündüz uyanınca oyalıyor ev işlerini yapıyorum dusumu falan alıyorum, annem buradayken buzluğa birşeyler atmaya çalışıyorum, kızımla kurabiye yapıp attık buzluğa, dün börek sardık attık,
40 im çıkınca arkadaşlar gelecek grup grup,
Annemle mantı ve fellah köftesi döküp atacaz buzluğa,
Annem gitmeden de teyzem kızları gelini falan gelecek

M mehlika nur olsa şimdi çap hesaplardı
Oğluşunun pipisinin resmini mi paylaştın, at bana hesaplayayim, o işler benden sorulur
Benim büyük oglaninkinin maşaallahi var, şimdiden hatta bebeklikten bayağı büyüktü, küçük oğlanın ki henüz çok küçük bir bamya gibi

yaa Rabbim korusun sizi nazardan miss kokusunu çek doya doya çabuk büyüyolar zaman çok çabuk geçiyor kuzum gönlünce olsun herşey
Amin canım,çok teşekkürler
inşaallah zamanı gelince darısı sizlere de olur, Rabbim özellikle ve öncelikle çok isteyenlere nasib etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…