- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.541
O yüzden hücrede tutuyorlarmış limonsuzumOhhh çok şükür yao pisliğe hakettiği gibi davranırlar orada için rahat olsun
Er yada geç geçecek koğuşaO yüzden hücrede tutuyorlarmış limonsuzum
Aynen imzoşum birileri pişman oluyormuşoohhh bee sonundaa bugün güzel bi haberle başlıycam günee çook sevindim perimm çok mutlu oldum layığını buldu pislik
Okşasınlar onuEr yada geç geçecek koğuşa
Son pismanlik fayda etmez perim daha cook vuracak kafasını o hiç yumuşama böyle bi durumda seni tutmayıp kemalim yapmaz diyen birinden bi cacık olmaz hak doğrunun yanında herzaman yanlız değilsin perimAynen imzoşum birileri pişman oluyormuşhaksızlık ettim kızıma diyormuş, avukat duygu istismarı yapıp ifadeni değiştirmeni ister temkinli ol demişti
Çok pis oksiycaklar perim daha çıkarı yok onunOkşasınlar onu
Ben hiç umursamıyorum imzoşum çünkü beni bi kere yıktı güvenimi bidaha da toplayamaz şimdi biz ne yaparız çocuklarla demiş ben de devletin yurtları yatılı okulları var çok iyi bakar devlet oraya versin dedimSon pismanlik fayda etmez perim daha cook vuracak kafasını o hiç yumuşama böyle bi durumda seni tutmayıp kemalim yapmaz diyen birinden bi cacık olmaz hak doğrunun yanında herzaman yanlız değilsin perim❤
İnşallah inşallahÇok pis oksiycaklar perim daha çıkarı yok onun
Perim o zaten zamanında hiç umursamamış sen mi umursiycaksin en güzel cevabı vermişsinBen hiç umursamıyorum imzoşum çünkü beni bi kere yıktı güvenimi bidaha da toplayamaz şimdi biz ne yaparız çocuklarla demiş ben de devletin yurtları yatılı okulları var çok iyi bakar devlet oraya versin dedim
Amiinn tez vakitte insallahhİnşallah inşallahardından mekanı cehennem olsun demek de nasip olur inşallah
Annen gayet iyi yapıyormuş canım,Kesinlikle öyle cicim sen dersteyken ben kendimi çok mutsuz hissediyorum nedense acaba özel ders öğretmeni olarak seni mi tutsam hem daha çok mutlu olurm
Evet kuzummm toparlandı biraz daha iyiyim bugün temizlik yapınca kendime gelicem
İyiyiz canm çok şükür zaten bebiş sayesinde takmadiklarimi da takar oldum 8 ay da
Ben anneme kiyamiyorm bazen ilk çocuğumda o da sabahlara kadr benmle bekledi en son dedm git yat gün boyu misafir agirlarken yoruluyorsun bişey olursa ben seni uyandirirm
İkinci bebekte de bekledi dedm git yat ben sonra İstanbul'da tek başıma ikisine nasıl bakicam alışmam lazm dedm
Ama gün boyunca uykm gelirse uydurdum o bakardı o da hep
Ben işin temizliginde de değilim artık kendi evine de yapamıyor temizlikçi çağırıyor ama usulden sorsa zaten ben ona bişey yaotirmicam gezmeye ayırdığı kdr bana da ayirsaydi zaman falan bu doğumda nolur bilmiyirm digerlernde hep gurbetteydim 40 gün kaldm geri döndüm bunda neler olur hiç kestiremiyirm
Sabah gel akşam git derm Evinde rahat uyu derim yine ben ben doğurdum ben bakicam psikolojisindeyim cnku sanirm sorumluluk açısından temuzlik ye yetisebildigim kdr yaparm heralde ondan da emin değilim
Ne diyim ne olursa olsun Allah başımızdan eksik etmesin diğer yaptıklarını da gormzden gelemem galiba ben biraz fazla ilgi istiyorm annemdrn anne olduğu için ondan galiba
Şuan biraz daha sakin kafayla olduğum için bunlari yazabiliyorm dün olsaydı neler neler çıkardı ağzımdan
Eşimde hep annemi savunur (kendi annesini sevmediği için)
Koklarim canım
Ya mehlikam bide benim için kokla o güzeller güzeli oglusunu
Oğluşunun pipisinin resmini mi paylaştın, at bana hesaplayayim, o işler benden sorulur
Amin canım,çok teşekkürleryaa Rabbim korusun sizi nazardanmiss kokusunu çek doya doya çabuk büyüyolar zaman çok çabuk geçiyor kuzum gönlünce olsun herşey
Perim o zaten zamanında hiç umursamamış sen mi umursiycaksin en güzel cevabı vermişsin
Amiinn tez vakitte insallahh
Amin seymamAmin canım,çok teşekkürler
inşaallah zamanı gelince darısı sizlere de olur, Rabbim özellikle ve öncelikle çok isteyenlere nasib etsin❤
Oyy kurban olurum Rabbim bian evvel tattirsin inşallah annelik duygusunu sana sağlıklı sıhhatli bi evlâdın olur inşallahValla çok mutluyum hatta tekrar bebişe odaklandım
Oyy kurban olurum Rabbim bian evvel tattirsin inşallah annelik duygusunu sana sağlıklı sıhhatli bi evlâdın olur inşallah
Oy oyy yemek en doğal hakkin perimAminnn imzoşum bi gelsin o sıpa popişini yiycem
Leeen sen beni kalpten oldurcen miNasip dördüncüye o zmn akdbsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?