Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla çok şanslısın gülom benim kuzim 4 yaşında inan gelemiyorum hakkından dediğim dedik bariyo yaygarayı dediği olmayınca bizde aman sus tamam diyip kabul ediyoruz paşa paşa
Ayyy kuzum Yaaa öyle olunca zor hakkından gelirsin ben asla bagirsa da ağlasa da yapmam dediklerini

Uzakta mi annen
Yaaa bn ikincisinde İstanbul'da evimde dogurcam diye tutturdum
20 gün kaldılar sonra beni de aldılar memlekete getirdiler 20 gün de evinde baktı babam durdurmadi istanbuldayken

Ayy o yolculuk tam bir iskenceydi iki minik bebyle resmen oturdum ağladım lohusaydim bi de

Bakalım bunda neler bekliyor beni çok merak içindeyim :)

ByNkoaLa nasılsın kuzucummmm
poncikvegece valla gelmiş hemde istanbuldaymış hakkımızda hayırlısı artık nasılsın canımm
Diktorya Secret nasılsın yavrukuş
Evet yavrum İstanbul da olduğu kesin bilgi.
İstanbul Samatya hastanesin de yatıyor hasta.

İtalya'ya gitmiş ve oradan kapmış, ailesi akrabaları dahil suan gözetim altında.
Başakşehirde oturuyormuş 2 gece önce ailesi ve kendi polis ve ambulans eşliğinde alınmış. Bunların hepsi kesin bilgi yayalım

Valla ben bu sabah kurubaklagil alışverişi yaptım, nohut, mercimek, bulgur makarna işte konserve ürünleri falan aldım ne olur ne olmaz diye. uzun bir süre markete çıkmayı dahi düşünmüyorum iş ev..
Onun haricinde 3m n95 maskesi aldım şimdi eşime ve bana maske ile gezeceğiz artık..
Antibakteriyel spreyler ve bol miktarda kolonya aldım her 30dk da bir sıkıyorum

Ve öpüşmeyi bırak kimse ile tokalaşmıyorum bile uzaktan merhaba merhaba eşim harici kimseyi öpmüyorum eve gelen abla ile de konuştum artık 15 günde 1 değil, hafta da 1 gelecek büyük temizlik yapacak.. önlemlerim bu şekilde

evet kuzum bende bol bol kolonya sürüyorum
sanırım bu virüs yaşlılarda daha kötü etki yapıyormuş
gençlerin metabolizmasından dolayı çok etkilenmiyormuş ölüm oranı çok düşükmüş
açıkçası ben nüfus azaltma için bilinçli üretilen virüsler olduğunu düşünüyorum
sonumuz hayır olsun bakalım ya inşallah yayılmaz daha fazla...

Valla bilmiyorum tırsıyorumm ve hamilelerin ve emziren annelerin daha çok dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.. dışarı cıkarken ameliyat eldiveni falan takıyorum valla yapacak bir şeyim yok.. Yeteri kadar önlem aldığımı düşünüyorum eve gelip giden biri ile bile öpüşmemeye çalışıyorum onlar gittikten sonra evi sirkeli sular arap sabunları çamaşır suları temizliyorum abla da büyük temizliği yapacak her hafta ciddi şekilde..

Eşim 1-2 gündür rahatsızdı, öksürük hapşurma falan hemen odayı ayırdım dün akşam da hastaneye gittik test falan yaptırdık iyi normal rutin grip herhangi olumsuz bir şey çıkmadı.

Bizim işyeri büyük bir plaza kuzum, buraya girip çıkarken eldiven ve maske ile girip çıkıyorum tuvaletleri falan olabildiğince kullanmamaya calısıyorum cok zor durumda kalmadıkça.. olabildiğince dikkat edeceğiz artıkk kuzucum

umarım çok yayılmaz

sen nasılsın

ah inşallah kuzum ya
bende eşimle ateşlerimizi ölçüyorum yüksek ateş ilk belirtisiymiş ya
Allah korusun biz önlemlerimizi alalım...
Nasıl olayım bildiğin gibi ponçiğim cumaya randevu aldım bebişi görcem 13+6 oluyoruz belkim cinsiyeti söyler

ahhhhhh o görümcenle kv enerji emici pislikler
Ayyy busu yaaaa valla diyor ki gorumcemle (ıstakoz) gelmeyelim dedim sana çocuğun uyku düzenini bozuyorsun bilmem nee
Dedm nabicaksin gelmiceksn de iyi oldu ista bu hafta full doluyum sonra aradığınızda red edince gelin bizi istemiyor moduna giriyorsun dedm bnde sustu kaldı

Artık gene göstermezse anla ki kız

Bende 3 Nisan' da gideceğim kuzumm 3 hafta var

ahahahaha valla iyi demişsin cuk oturmuş

Artık gene göstermezse anla ki kız

Bende 3 Nisan' da gideceğim kuzumm 3 hafta var
ayy aşgim benimde asıl randevum 3 nisanda eğer görünmezse o gün kesin görünür
daha da görünmezse 20-24 nisan arası detaylı tarama var orda artık görürler herhalde

ayy aşgim benimde asıl randevum 3 nisanda eğer görünmezse o gün kesin görünür
daha da görünmezse 20-24 nisan arası detaylı tarama var orda artık görürler herhalde
Zaten detaylıya kadar görmezsen anla ki kız

Erkek hemen gösterir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…