- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.581
erkek doğuyor artık içime, bunda ikra meyranın erkek demesinin etkiside var tabiZaten detaylıya kadar görmezsen anla ki kız
Erkek hemen gösterir
Ayyy neler neler var da simdik saaapmiimahahahaha valla iyi demişsin cuk oturmuş
çok zor gülomm yaaDiktorya Secret aslında çok kolay olursun sadece sabır ve kararlılık
Ama akrebin inadiyla baş etmek zordur o yüzden seni anlayabilirim :)
büşümmm iyim valla iş güç uğraşıyorum sen nasılsın boncuğumByNkoaLa nasılsın kuzucummmm
poncikvegece valla gelmiş hemde istanbuldaymış hakkımızda hayırlısı artık nasılsın canımm
Diktorya Secret nasılsın yavrukuş
bende iyiyim kuzum yoğun başladı bugün ya resmi yazışmalarla boğuluyorum genebüşümmm iyim valla iş güç uğraşıyorum sen nasılsın boncuğum
ponçiğimm geleli çok oldu benceGünayssss tatlışlarrrrrrr
Korona Türkiye ye gelmiş haydi hayırlı uğurlu olsun
çok yorma kendini pamuğummbende iyiyim kuzum yoğun başladı bugün ya resmi yazışmalarla boğuluyorum gene
3 nisanda belli olucak inşallah büşüm inan heycanla bekliyorumerkek doğuyor artık içime, bunda ikra meyranın erkek demesinin etkiside var tabi
Bence de imzoşum bende öyle düşünüyorumponçiğimm geleli çok oldu bencedaha yeni duyuruyolar
Nabiyorsin balım :)Canımmmmmmm
Boşver bizde zoruzçok zor gülomm yaa
Napayım korona virüs ile hop oturup hop kalkıyorumNabiyorsin balım :)
Yavrm öyle bişey olsa şimdiye kdr ölen ölene olurdu sosyal medya da duymaya kalmazdıponçiğimm geleli çok oldu bencedaha yeni duyuruyolar
Napim annemdeyim misafr gelecek pasta bore temizlik uğraşıyoruz annem gelin ben :)Napayım korona virüs ile hop oturup hop kalkıyorumçokkkkk gerildim
Sen napıyorsunn bitanecimmmm
Börekk neliNapim annemdeyim misafr gelecek pasta bore temizlik uğraşıyoruz annem gelin ben :)
PeynirliBörekk neli
Hmmm hmmmmmPeynirli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?