Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkek doğuyor artık içime, bunda ikra meyranın erkek demesinin etkiside var tabi
Busracimmm 10arti bilmem kacti devlet hastanesne ikili test icin gitmistim doktorum kiza benziyor ama tabi cok erken dha demisti. Ozelde surekli takipte oldugum canimmm bitanecikk doktorum 16.haftada erkege benziyor dedi ama ben hiiiic tinmadim resmen kiz hissediyordum hatta bi gun karnmi severken kizim demistim neyse 1 hafta sonra tektar gel bi bakalim dedi 17.haftada gittim yuzde 90 kiz dedi o aralar okdr bu sitede fotodan cinsiyet tahmnlerine bakiyordumki resmen usg de ben doktordan once kiz dimi dedim .. oyle yaniiii kordon da erkege benzetilebiliyor bazi pozisyinlarda diyecegm o

3 nisanda belli olucak inşallah büşüm inan heycanla bekliyorum
inşallah nurayım bende çok heyecanlıyım vallaaa
çayımm benim doktorumda çok kesinci bir adam yani büyük ihtimalle göremezse söylemez zaten adama mesaj yazdım hocam cuma günü gelsem 13+6 oluyorum cinsiyeti görebilir miyiz dedim cevap şu "BELKİ"
o yüzden o göremezse söylemez zaten, 3 nisanda 16+6 oluyorum o zamana netleşir inşallah

Evet annem memlekette, çocukların okulu olmasa bende giderdim annemle,annem götüreyim seni dedi, eşimin mesaileri farklı çocukları idare edemez,okullar tatil olunca gidecez ailecek

Evet annem memlekette, çocukların okulu olmasa bende giderdim annemle,annem götüreyim seni dedi, eşimin mesaileri farklı çocukları idare edemez,okullar tatil olunca gidecez ailecek
Sana da değişiklik olur cnm belki orda dinlenirsin anne evi dinlenme tesisleri

İnşallahh imzoşum
Bugün hastaneye gittim, Bi doktorun konuşmasını duydum tüm izinler iptal oldu filan diye. Bilemiyorum nasıl olur ne olur. Dikkat edicez
bol boll ellerimizi yıkıyalım hatta yanımızda kolonya taşıyalım bence boncuğum bol bol ellerimizi dezenfekte ederek dikkat etmeliyiz en önemli yöntem elleri yıkamakmış

bol boll ellerimizi yıkıyalım hatta yanımızda kolonya taşıyalım bence boncuğum bol bol ellerimizi dezenfekte ederek dikkat etmeliyiz en önemli yöntem elleri yıkamakmış
Aynen imzoşum ellerimiz, telefonlarımz bide. Hep elimizde. Biz önlemlerimizi alalım da

Ya bu virüs hayvanlara bulaşabilir mi acaba
bu virüsler hayvandan insana insandan hayvana geçerken mutasyona uğruyomuş twitterda bi doktorun söylediğini söylüyorum ponçiğim baya açıklayıcı konuşuyor örneklerle dna larla bazı dna ları okuyamıyormuş falan yani etkisi değişebiliyormuş sen dikkat et geceye

Aynen imzoşum ellerimiz, telefonlarımz bide. Hep elimizde. Biz önlemlerimizi alalım da
evet pamuğum aynen sık sık temizlememiz lazım cihazlarımızıda
bide kimseyle tokalaşmamalıyız sarılmamalıyz dikkat etmeliyiz ancak böyle emojilerle idare edicez bi süre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…