- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.601
yok gülom cidden geleli baya oluyo telaşlanmasınlar diye alıştıra alıştıra duyurdular işteYavrm öyle bişey olsa şimdiye kdr ölen ölene olurdu sosyal medya da duymaya kalmazdı
İns bununla geçer gider diyelim de bize ugramasn
benim zorluğum kızımın ağlamasına kadar gülom ağlayınca dayanamıyorumBoşver bizde zoruz
Habahahahaahh
bende papatesli ıspanaklı ve kıymalı diyorumHmmm hmmmmm
favori böreklerim
Peynirli
Ispanaklı
Kıymalı
Busracimmm 10arti bilmem kacti devlet hastanesne ikili test icin gitmistim doktorum kiza benziyor ama tabi cok erken dha demisti. Ozelde surekli takipte oldugum canimmm bitanecikk doktorum 16.haftada erkege benziyor dedi ama ben hiiiic tinmadim resmen kiz hissediyordum hatta bi gun karnmi severken kizim demistim neyse 1 hafta sonra tektar gel bi bakalim dedi 17.haftada gittim yuzde 90 kiz dedi o aralar okdr bu sitede fotodan cinsiyet tahmnlerine bakiyordumki resmen usg de ben doktordan once kiz dimi dedim .. oyle yaniiii kordon da erkege benzetilebiliyor bazi pozisyinlarda diyecegm oerkek doğuyor artık içime, bunda ikra meyranın erkek demesinin etkiside var tabi
inşallah nurayım bende çok heyecanlıyım vallaaa3 nisanda belli olucak inşallah büşüm inan heycanla bekliyorum
çayımm benim doktorumda çok kesinci bir adam yani büyük ihtimalle göremezse söylemez zaten adama mesaj yazdım hocam cuma günü gelsem 13+6 oluyorum cinsiyeti görebilir miyiz dedim cevap şu "BELKİ"Busracimmm 10arti bilmem kacti devlet hastanesne ikili test icin gitmistim doktorum kiza benziyor ama tabi cok erken dha demisti. Ozelde surekli takipte oldugum canimmm bitanecikk doktorum 16.haftada erkege benziyor dedi ama ben hiiiic tinmadim resmen kiz hissediyordum hatta bi gun karnmi severken kizim demistim neyse 1 hafta sonra tektar gel bi bakalim dedi 17.haftada gittim yuzde 90 kiz dedi o aralar okdr bu sitede fotodan cinsiyet tahmnlerine bakiyordumki resmen usg de ben doktordan once kiz dimi dedim .. oyle yaniiii kordon da erkege benzetilebiliyor bazi pozisyinlarda diyecegm o
Bende hepsini çok severm her türlüsünü de yerimHmmm hmmmmm
favori böreklerim
Peynirli
Ispanaklı
Kıymalı
Ana yüreklim poncikimbenim zorluğum kızımın ağlamasına kadar gülom ağlayınca dayanamıyorum
Evet annem memlekette, çocukların okulu olmasa bende giderdim annemle,annem götüreyim seni dedi, eşimin mesaileri farklı çocukları idare edemez,okullar tatil olunca gidecez ailecekUzakta mi annen
Yaaa bn ikincisinde İstanbul'da evimde dogurcam diye tutturdum
20 gün kaldılar sonra beni de aldılar memlekete getirdiler 20 gün de evinde baktı babam durdurmadi istanbuldayken
Ayy o yolculuk tam bir iskenceydi iki minik bebyle resmen oturdum ağladım lohusaydim bi de
Bakalım bunda neler bekliyor beni çok merak içindeyim :)
napcan işte balım ana yüreğiAna yüreklim poncikim
inşallah kuzucum ne çocuklara nede bizlere hiç kimseciklere bulaşmazHer yerde coronalandınız muhabbetii varrinşallahh yayılmaz etmezz
Nasılsınız güzeller napıyosunuuuz
Sana da değişiklik olur cnm belki orda dinlenirsin anne evi dinlenme tesisleriEvet annem memlekette, çocukların okulu olmasa bende giderdim annemle,annem götüreyim seni dedi, eşimin mesaileri farklı çocukları idare edemez,okullar tatil olunca gidecez ailecek
Yesinler senin ana yuregininapcan işte balım ana yüreği
İnşallahh imzoşuminşallah kuzucum ne çocuklara nede bizlere hiç kimseciklere bulaşmaz
bol boll ellerimizi yıkıyalım hatta yanımızda kolonya taşıyalım bence boncuğum bol bol ellerimizi dezenfekte ederek dikkat etmeliyiz en önemli yöntem elleri yıkamakmışİnşallahh imzoşum
Bugün hastaneye gittim, Bi doktorun konuşmasını duydum tüm izinler iptal oldu filan diye. Bilemiyorum nasıl olur ne olur. Dikkat edicez
Aynen imzoşum ellerimiz, telefonlarımz bide. Hep elimizde. Biz önlemlerimizi alalım dabol boll ellerimizi yıkıyalım hatta yanımızda kolonya taşıyalım bence boncuğum bol bol ellerimizi dezenfekte ederek dikkat etmeliyiz en önemli yöntem elleri yıkamakmış
bu virüsler hayvandan insana insandan hayvana geçerken mutasyona uğruyomuş twitterda bi doktorun söylediğini söylüyorum ponçiğim baya açıklayıcı konuşuyor örneklerle dna larla bazı dna ları okuyamıyormuş falan yani etkisi değişebiliyormuş sen dikkat et geceyeYa bu virüs hayvanlara bulaşabilir mi acaba
evet pamuğum aynen sık sık temizlememiz lazım cihazlarımızıdaAynen imzoşum ellerimiz, telefonlarımz bide. Hep elimizde. Biz önlemlerimizi alalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?