Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani geçebilir
Gece dışarıdan kapabilir ? ya da biz Gece den kapabiliriz ?

doğru mu anlıyorum

Yani geçebilir
Gece dışarıdan kapabilir ? ya da biz Gece den kapabiliriz ?

doğru mu anlıyorum
evet ponçiğim ama hayvanlardaki etkisiyle insanlardaki bir olmuyor insandan hayvana geçse hayvan küçük bi soğuk algınlığı gibi atlatabilirmiş yada hayvandan insana geçtiğinde bizler küçük bi grip olarak atlatabilirmişiz bu tamamen dna ile alakalıymış en dikkat edici özelliği ise bu virüs zatureye dönüşebiliyormuş hayvanlarda ölüm tehlikesinin %3 olduğunu söylüyor ama yinede dikkatli olmakta yarar var ponçiğim dışarda çok vakit geçirmesin gece

Gece bey o zaman sadece bizim sitenin bahçesinde oynayıp geri gelecek sokaklarda artık gezmek yok

Ben geldim tuzlu gargaralarım Gündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.

Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadı Bizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
B Brunello Cicinelli geyşaya tecavüz etsin bence ' diyenler butonu her like +1 tecavüz
Koptum ponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece

Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyım zaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M

cicimmm bende iyiyim iş yerindeyim yoğun bir gündü
cumaya randevu aldım hem 2linin sonuçlarına bakacağız belki cinsiyeti de gösterirse öğreneceğiz 13+6 oluyorum

şimdi bilgisayardayım kuzum
17:15 te servise biniyorum 18 gibi evde oluyorum
sen napıyosun nasılsınn
a tamam kzucum siteye bakımdan dolayı giremedim dün, bugün dolanıyorum napayım

Bir de dişime dolgu yapıldı bugün sanki benim değil emanet bişeyler taşıyor gibiyim

Harikasın ciciiimm sonunda öpüşüp barıştığınıza - ya da Geyşa enişteyi tenhalarda sıkıştırdığına mı desem bilemedim - sevindim

Aslında ben genelde evde oluyorum ama tabi tedbirimzii bırakmamak lazım.

a tamam kzucum siteye bakımdan dolayı giremedim dün, bugün dolanıyorum napayım

Bir de dişime dolgu yapıldı bugün sanki benim değil emanet bişeyler taşıyor gibiyim
evet dün gece baya giremedim bende sonra uyumuşum zaten
ayy geçmiş olsun kuzum uyuşukluk geçene kadar öyle olur artık

aay ahahah koptum cicim yaa sen geyşayı ortada bırakma sakın isteyiver ailesinden

cicimmm bende iyiyim iş yerindeyim yoğun bir gündü
cumaya randevu aldım hem 2linin sonuçlarına bakacağız belki cinsiyeti de gösterirse öğreneceğiz 13+6 oluyorum
Senin hafta ilerledikçe duygulanıyorum büşom daha dün gibiydi ya hep öğrendiğimiz gün
2linin sonuçları eminim güzeldir büşom cinsiyet öğrenmen de pek muhtemel. Ben 11 de öğrenmiştim
İnşaallah öğrenirsiniz
Hamile yastığı ile ilgili durumda da poncikvegece ye katılıyorum. Göbeğim büyüyene kadar yastıkla çok rahat ettim. Ama göbeğim büyüdüğünden beridir yeterince rahat edemiyorum. Hatta benimki tek taraflı ya bir taraftan diğerine dönerken onu da geçirmek sıkıntı veriyor bana. Onu attım bacak arama normal yastık alayım dedim yok öyle de rahat edemiyorum. Üstelik bir taraftan diğerine dönerken kasılma tutuyor beni her gece 7 dakikalık bir acıdan ağlama ritüelim var pozisyon değişimlerimde..
Ne yapacağız bu işi bilmiyorum.. Sanırım oturarak uyumaya çalışacağım

Cici kaygılıyım ben. Kendimi hasta hissediyorum sanki. Bir tuhafim. Haftasonu görümcem geldi. Almanya'dan gelen akrabasıyla görüştüğünü öğrendiğimden beri tedirginim. Keşke gelince tokalaşmasaydim diyorum. Özellikle Corona virus ile ilgili sayfada yazılanlardan sonra korkmaya basladim

evet dün gece baya giremedim bende sonra uyumuşum zaten
ayy geçmiş olsun kuzum uyuşukluk geçene kadar öyle olur artık
Teşekkür ederim kuzucum
Yaaa inşallah cinsiyeti öğrenirsiniizz merak etmekte beraber içimden hep pıtı pıtı Bi kız geçiyor

Kendi isteği ile yanaşsın dedim ama olmayacaktı miniğim ne yapayım bunu o seçti
Çıkma evden kuzum aman.. Bende her an ayrılabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…