Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa dimi cicim bende o kadar şaşırıyorum ki ne çabuk geçiyor zaman diye
ay kuzum siz baya erken öğrenmişsiniz bizim doktor çok garantici bir adam
12+6 ydı gittiğimde eşim sordu dedi ki 14-16 haftalar arasında genelde görünür
hayır buralardan bilmeden neyse de.. güvenli alanda kalmaya çalışıyor sanırım sonradan ama böyle demiştiniz demeyelim diye, msj attım hocam cuma günü geleceğim 13+6 olacağım sizce cinsiyeti görür müyüz dedim cevabı şu "BELKİ"
o yüzden yüzde yüz öğrenirim kafasıyla gitmeyeceğim, bebişi göreyim yeter sonra 3 hafta göremeyeceğim 3 nisanda randevum, o zamanda 16+6 oluyor artık daha da göstermezseeee yani
ya karın çıktıkça oluşan bu sırt bel rahatsızlıklarına üzülüyorum kuzum büyük ihtimalle 3-4 haftaya bende öyle olmaya başlayacağım boydan boya olan hamile yastığından alıp bi denemeyi düşünüyorum

son zamanlarda bunlar olur cicim çok normall ben hiç uyuyamıyodum ama ilk 5 -6 ay falan bu emzirme yastıkları falan çok fayda etti bana hala daha kızıma kullanıyorum ona alıştı 4 yaşında ama o yastıkta uyuyor 6 aylıkken oturmaya başladığında içine oturttururdum hem arkadan hem yanlardan destekli oluyodu çok kullanışlıı iyiki almışım demiştim şuan bile kullanıyoruz

Kendi isteği ile yanaşsın dedim ama olmayacaktı miniğim ne yapayım bunu o seçti
Çıkma evden kuzum aman.. Bende her an ayrılabilirim
Artık gerisini geyşa enişte düşünsün dikkat cici çıkabilire getirdi olayı

Aslında çok bişey de kalmadı cicim. Ramazan da geliyor. Senin için de daha iyi olur sanki. Bi de okullar tatil edilecek diye Bi söylenti var ama ne kadar doğru, nerede ne kadar tatil edilir bilemedim.

Gülparem korkudan histerik bir duruma kapılmışsındır
Ateşini ölç yoksa olamaz zaten. Her kendini hasta hisseden koronalı olsa dünyada adam kalmaz öksürük ve ateş lazım..

Hosgeldin cici❤ valla bende aynisini dedim bi hamile kaldik dunyanin sonu geldi diye yanlis zamanda yaptik bende hastayim biraz bogazim kasiniyo burnum tikali sifayi kaptik

B Brunello Cicinelli hoşgeldin sırma saçlımmm fıstıklı katmerimm
Öncelikle geyşaya tecavüz etmiş olmandan mütevellit çok mutlu olduğumu söyleyebilirim bu tecavüz olayına neden bu kadar sevindim bilmiyorum ama olsundu

Bu virüs illeti beni de allak bullak ettii..
Üstelik çalıştığım yeri düşündükçe 44 katlı 250den fazla ofisin olduğu 30 tane mağaza olan bir plaza da çalışıyorum..
Ve sürekli yurtdışına gidip gelenler oluyor, nasıl korkmayayım ??

Kolonya el dezenfektanı hepsini aldım işyerine giriş ve çıkışta eldiven ve maske kullanıyorum, olabildiğince tuvalete gitmiyorum.. her yarım saatte bir elimi yüzümü yıkayıp kolonya ile pekiştirmeye calısıyorum

çok dikkatli ol patilimm

Al bakalım kuzum dene.. Denemekten zarar gelmez
Benim karnım zaten çıkıktı ama bizzat bu pazartesi itibariyle aynada kendime bakarken ağzım açık kaldı. Kocaman bir göbek var
5.aya girdim ama doğuma benden küçük göbekle gidenler biliyorum
Korktum karnıma yağları kremleri üst üste sürüyorum çatlamayayım diye
Otobüste durakta yaşlılar bile kalkıp yer veriyor düşün
En Etkili yöntemin tecrübeliler normal yastıkları önüne ve beline dizip öyle yatmak olduğunu söylüyorlar. Onu da deneyeceğim.
Kuzum bir de mümkün mertebe bel vs ağrısı yaşamamak için bol kalsiyum ve magnezyum alımına dikkat et.
Benim omurgamda eğrilik problemi olmasına rağmen henüz hiç bel ağrısı yaşamadım. Yatarken de kesinlikle sırt üstü yatma ki omurgaya rahim baskı yapmasın

Yan yatmak gerekiyormuş cicim bende sağıma yatınca rahat edebiliyorum birtek zaten, birde bol bol yoğurt süt tüketiyorum bakalım, benim karnım ise daha 0 belirme asla bir şey yok orda birden çıkacak herhalde

Ben 5.aya girdim ama karnım 7 ay gibi imzoşum durakta otobüste yaşlılar bile kalkıp yer veriyor düğün artık beni sadece gıcık ediyor hamile yastığı
En iyisi oturarak uyumak

Miniğim edilecek tatil okulda dezenfektasyon sağlanana kadar olur. Çok ciddi problem olmadıkça 2 haftadan uzun bir tatil verilmez bence. Belki Nisan tatili öne çekilebilir. Bilmiyorum bekliyoruz henüz bir tatil haberi de yok zaten

valla okullar kapanirsa çalışan annelere izin verilecek mi derdindeyim cici

çalıştığım yerde cinde virüs çıktığından beri önlem konuşup önlem aldığımız için artık bu şeyler bizde temel günlük rutin oldu en az 20 kez elimizi yıkıyoruz sürekli masalari klavyeleri siliyoruz falan.

benim bakacak kimsem olmadığı için kreş almazsa ortada kalırız çocukla. mülteci yuvası gibi bi yerde çalışıyorum aksama kadar kac bin kişi geliyo yabancı yerli haddi hesabı yok ben eve tasimazsam kimse bizim evde Corona olmaz sanırım.

geyşanla açılışı yapmanıza sevindim devamı gelir inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…