- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.641
Bilmiyorum imzoşum ortada da bırakabilirim serseri uslanmaz ruhum malum bana belli olmazaay ahahah koptum cicim yaa sen geyşayı ortada bırakma sakın isteyiver ailesinden
yaa dimi cicim bende o kadar şaşırıyorum ki ne çabuk geçiyor zaman diyeSenin hafta ilerledikçe duygulanıyorum büşom daha dün gibiydi ya hep öğrendiğimiz gün
2linin sonuçları eminim güzeldir büşomcinsiyet öğrenmen de pek muhtemel. Ben 11 de öğrenmiştim
İnşaallah öğrenirsiniz
Hamile yastığı ile ilgili durumda daponcikvegece ye katılıyorum. Göbeğim büyüyene kadar yastıkla çok rahat ettim. Ama göbeğim büyüdüğünden beridir yeterince rahat edemiyorum. Hatta benimki tek taraflı ya bir taraftan diğerine dönerken onu da geçirmek sıkıntı veriyor bana. Onu attım bacak arama normal yastık alayım dedim yok öyle de rahat edemiyorum. Üstelik bir taraftan diğerine dönerken kasılma tutuyor beni her gece 7 dakikalık bir acıdan ağlama ritüelim var pozisyon değişimlerimde..
Ne yapacağız bu işi bilmiyorum.. Sanırım oturarak uyumaya çalışacağım
son zamanlarda bunlar olur cicim çok normall ben hiç uyuyamıyodum ama ilk 5 -6 ay falan bu emzirme yastıkları falan çok fayda etti bana hala daha kızıma kullanıyorum ona alıştı 4 yaşında ama o yastıkta uyuyor 6 aylıkken oturmaya başladığında içine oturttururdum hem arkadan hem yanlardan destekli oluyodu çok kullanışlıı iyiki almışım demiştim şuan bile kullanıyoruzSenin hafta ilerledikçe duygulanıyorum büşom daha dün gibiydi ya hep öğrendiğimiz gün
2linin sonuçları eminim güzeldir büşomcinsiyet öğrenmen de pek muhtemel. Ben 11 de öğrenmiştim
İnşaallah öğrenirsiniz
Hamile yastığı ile ilgili durumda daponcikvegece ye katılıyorum. Göbeğim büyüyene kadar yastıkla çok rahat ettim. Ama göbeğim büyüdüğünden beridir yeterince rahat edemiyorum. Hatta benimki tek taraflı ya bir taraftan diğerine dönerken onu da geçirmek sıkıntı veriyor bana. Onu attım bacak arama normal yastık alayım dedim yok öyle de rahat edemiyorum. Üstelik bir taraftan diğerine dönerken kasılma tutuyor beni her gece 7 dakikalık bir acıdan ağlama ritüelim var pozisyon değişimlerimde..
Ne yapacağız bu işi bilmiyorum.. Sanırım oturarak uyumaya çalışacağım
Artık gerisini geyşa enişte düşünsünKendi isteği ile yanaşsın dedim ama olmayacaktı miniğim ne yapayım bunu o seçti
Çıkma evden kuzum aman.. Bende her an ayrılabilirim
etme cicimm yazık geyşaya daha baba olucakBilmiyorum imzoşum ortada da bırakabilirim serseri uslanmaz ruhum malum bana belli olmaz
yaa kıyamam sana benimde vardı zaten kuzum size bulaşmak için yazdımyaa büşümm valla işim vardı benim
inşallah kuzum yaaa, bende hem meraklıyım hemde heyecanlıTeşekkür ederim kuzucum
Yaaa inşallah cinsiyeti öğrenirsiniizzmerak etmekte beraber içimden hep pıtı pıtı Bi kız geçiyor ❤
Gülparem korkudan histerik bir duruma kapılmışsındırCici kaygılıyım ben. Kendimi hasta hissediyorum sanki. Bir tuhafim. Haftasonu görümcem geldi. Almanya'dan gelen akrabasıyla görüştüğünü öğrendiğimden beri tedirginim. Keşke gelince tokalaşmasaydim diyorum. Özellikle Corona virus ile ilgili sayfada yazılanlardan sonra korkmaya basladim
Hosgeldin cici❤ valla bende aynisini dedim bi hamile kaldik dunyanin sonu geldi diyeEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
yerimm seni beeennnyaa kıyamam sana benimde vardı zaten kuzum size bulaşmak için yazdım
inşallah kuzum yaaa, bende hem meraklıyım hemde heyecanlı
Biz deee, etiket et kzucum oradan gelinceyaa kıyamam sana benimde vardı zaten kuzum size bulaşmak için yazdım
inşallah kuzum yaaa, bende hem meraklıyım hemde heyecanlı
ederim mutlaka kuzummmmBiz deee, etiket et kzucum oradan gelincehadi bakalım
yerimm seni beeennn
eveett bende etiket istiyom çok merak ediyorumBiz deee, etiket et kzucum oradan gelincehadi bakalım
çok dikkatli ol patilimmB Brunello Cicinelli hoşgeldin sırma saçlımmm fıstıklı katmerimm
Öncelikle geyşaya tecavüz etmiş olmandan mütevellit çok mutlu olduğumu söyleyebilirimbu tecavüz olayına neden bu kadar sevindim bilmiyorum ama olsundu
Bu virüs illeti beni de allak bullak ettii..
Üstelik çalıştığım yeri düşündükçe 44 katlı 250den fazla ofisin olduğu 30 tane mağaza olan bir plaza da çalışıyorum..
Ve sürekli yurtdışına gidip gelenler oluyor, nasıl korkmayayım ??
Kolonya el dezenfektanı hepsini aldımişyerine giriş ve çıkışta eldiven ve maske kullanıyorum, olabildiğince tuvalete gitmiyorum.. her yarım saatte bir elimi yüzümü yıkayıp kolonya ile pekiştirmeye calısıyorum
Al bakalım kuzum dene.. Denemekten zarar gelmezyaa dimi cicim bende o kadar şaşırıyorum ki ne çabuk geçiyor zaman diye
ay kuzum siz baya erken öğrenmişsiniz bizim doktor çok garantici bir adam
12+6 ydı gittiğimde eşim sordu dedi ki 14-16 haftalar arasında genelde görünür
hayır buralardan bilmeden neyse de.. güvenli alanda kalmaya çalışıyor sanırım sonradan ama böyle demiştiniz demeyelim diye, msj attım hocam cuma günü geleceğim 13+6 olacağım sizce cinsiyeti görür müyüz dedim cevabı şu "BELKİ"
o yüzden yüzde yüz öğrenirim kafasıyla gitmeyeceğim, bebişi göreyim yeter sonra 3 hafta göremeyeceğim 3 nisanda randevum, o zamanda 16+6 oluyor artık daha da göstermezseeee yani
ya karın çıktıkça oluşan bu sırt bel rahatsızlıklarına üzülüyorum kuzum büyük ihtimalle 3-4 haftaya bende öyle olmaya başlayacağım boydan boya olan hamile yastığından alıp bi denemeyi düşünüyorum
Valla ediyorum da imzoşum ne bileyim ya içim rahar değil vallaa..çok dikkatli ol patilimm
Yan yatmak gerekiyormuş cicim bende sağıma yatınca rahat edebiliyorum birtek zaten, birde bol bol yoğurt süt tüketiyorum bakalım, benim karnım ise daha 0 belirme asla bir şey yok orda birden çıkacak herhaldeAl bakalım kuzum dene.. Denemekten zarar gelmez
Benim karnım zaten çıkıktı ama bizzat bu pazartesi itibariyle aynada kendime bakarken ağzım açık kaldı. Kocaman bir göbek var
5.aya girdim ama doğuma benden küçük göbekle gidenler biliyorum
Korktum karnıma yağları kremleri üst üste sürüyorum çatlamayayım diye
Otobüste durakta yaşlılar bile kalkıp yer veriyor düşün
En Etkili yöntemin tecrübeliler normal yastıkları önüne ve beline dizip öyle yatmak olduğunu söylüyorlar. Onu da deneyeceğim.
Kuzum bir de mümkün mertebe bel vs ağrısı yaşamamak için bol kalsiyum ve magnezyum alımına dikkat et.
Benim omurgamda eğrilik problemi olmasına rağmen henüz hiç bel ağrısı yaşamadım. Yatarken de kesinlikle sırt üstü yatma ki omurgaya rahim baskı yapmasın
Ben 5.aya girdim ama karnım 7 ay gibi imzoşum durakta otobüste yaşlılar bile kalkıp yer veriyor düğünson zamanlarda bunlar olur cicim çok normall ben hiç uyuyamıyodum ama ilk 5 -6 ay falan bu emzirme yastıkları falan çok fayda etti bana hala daha kızıma kullanıyorum ona alıştı 4 yaşında ama o yastıkta uyuyor 6 aylıkken oturmaya başladığında içine oturttururdum hem arkadan hem yanlardan destekli oluyodu çok kullanışlıı iyiki almışım demiştim şuan bile kullanıyoruz
Miniğim edilecek tatil okulda dezenfektasyon sağlanana kadar olur. Çok ciddi problem olmadıkça 2 haftadan uzun bir tatil verilmez bence. Belki Nisan tatili öne çekilebilir. Bilmiyorum bekliyoruz henüz bir tatil haberi de yok zatenArtık gerisini geyşa enişte düşünsündikkat cici çıkabilire getirdi olayı
Aslında çok bişey de kalmadı cicim. Ramazan da geliyor. Senin için de daha iyi olur sanki. Bi de okullar tatil edilecek diye Bi söylenti var ama ne kadar doğru, nerede ne kadar tatil edilir bilemedim.
Eki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?